Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2018 17:55 - СИДЕРОВ И КАРАДАЙЪ В ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ВОТА: АБЕ, ЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ ЛЕГАЛНО? И КОГА АТАКИСТЪТ ЩЕ СИ КАЖЕ ДПС ЛИ МУ ПЛАЩА ЗА ДЕПЕСАРСКИТЕ МИНИСТРИ НА “АТАКА”? h
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 157 Коментари: 0 Гласове:
0



Сидеров и Карадайъ в единен фронт срещу вота: Абе, що не се вземат легално? И кога атакистът ще си каже ДПС ли му плаща за депесарските министри на “АТАКА”? Публикувано на 04.10.2018 в България image

СИДЕРОВ И КАРАДАЙЪ В ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ВОТА: АБЕ, ЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ ЛЕГАЛНО? И КОГА АТАКИСТЪТ ЩЕ СИ КАЖЕ ДПС ЛИ МУ ПЛАЩА ЗА ДЕПЕСАРСКИТЕ МИНИСТРИ НА “АТАКА”?

imageВелизар Енчев

В телевизионното утро на 4 октомври Сидеров и Карадайъ гостуват в БНТ и Нова. Темата: внесеният от БСП пореден вот на недоверие. Овластеният атакист атакува БСП и яростно брани ГЕРБ, лидерът на ДПС го подкрепя с половин уста, но изобщо не е във възторг от вота.

На въпрос на водещия каква опозиция е ДПС, като в парламента осигурява кворум и така крепи властта, депесарят го увърта по килифарски.

С две думи – ДПС е дискретният златен пръст на ГЕРБ и Опитомени патриоти, какъвто златен пръст бяха за кабинета „Орешарски“ опитомените и добре заплатени атакисти.

Водещата в БНТ не смее да пита Сидеров що не изригна срещу Доган, купил си ТЕЦ „Варна“ за пет лева. И как да пита, като ген. директорът в сянка Кошлуков начаса ще я прати в пета глуха.

Сидеров громи вота на опозиционната БСП, не обелва и дума против квазиопозиционната ДПС, а за ТЕЦ-а на Доган не е чувал. Щото той чува само шумът на зелените хартийки. А хидроинженерът отдавна е милионер в зелено.

 

Случайно или не, точно в тези минути в БТВ се изявява икономическият министър Караниколов. Същият Караниколов, който разкости икономиката като шеф на Агенцията за приватизация, който обгрижваше ДПС като техен кадър и даде на Пеевски „Булгартабак“ . Същият Караниколов бе катапултиран за икономически министър в кабинета „Борисов 3“ от квотата на …”Атака”.
Как да не ахнеш от възхита от гениалния маньовър – хем да громиш ДПС-то, хем да му слугуваш! Как да не оцениш по достойнство позлатения тарикатлък на Сидеров?

Добре им го каза Корнелия Нинова след сервилно осигурения депесарски кворум: „ДПС убиха с един куршум два заека – и ГЕРБ, и ОП!“

Тъй че на вота за мъртвото здравеопазване ДПС и “Атака” ще са в коалиционна прегръдка, но за пред хората ще се дърлят за Майка България и свирепо ще се кълнат.

И нормалните люде се питат: Абе, като толкова се обичат, що атакисти и депесари не се вземат легално и завесата да падне?

И най-после замерящият със сандвичи стюардеси да си каже: ДПС-то ли го финансира с единия милион от Туркия, на Сейшелите ли го крие или пък волно го харчи на плажа на Варадеро и в парижкия хотел “Джордж Пети”?

Сидеров, кажи си, ще ти олекне!

Велизар Енчев



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805553
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930