Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2018 16:07 - Това е Фейсбук профила на убиеца на Виктория https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 236 Коментари: 1 Гласове:
1



Това е Фейсбук профила на убиеца на Виктория

 image

Какво ни казва Пресцентърът на МВР на министерството на “не-шофьоро-охранителя на Мето Илиенски”?
Казва(ше) ни, че Виктория е изнасиленаобезобразена, и убита. После пак същото, но в друга последователност.

Какво ни казваха грантомотивираните “инфлуенсъри”, “опиниън-мейкъри” и СМРАД-ливата “гражданска съвест”?

Градяха хипотези “как ни казаха да е”, с предварителната уговорка, че няма да приемат резултатите от разследването, понеже те вече знаели как е. Тъй като е всеизвестно, даже “ноторно известно”, че официалните лъжат.
Донякъде това е вярно, разбира се, но цялата работа верно вони на “присмял се Хърльо на Мърльо”.

Накратко, имаме доста версии: както по публични данни, т.е. публикувани от СМРАД на база Пресцентъра на МВР, така и по личните размисли над чашка чай на журналисти, журнаГлисти, и прочее pressтитутки от грантомотивираните “създатели на информационна среда”
Всички те се сражават (и още го правят) за място в таблоидите и съзнанието на хора. Ето непълния, без претенции за изчерпателност списък:

1. Поръчково убийство заради журналистическа (разследваща) дейност и разкрития от Виктория.
Да си представим, че вие сте заинтересован поръчител и организатор на това убийство. Не знам колко трябва да сте тежко ранен в главата, за да го поръчаш именно на този “юноша бледен”, вероятно 60 кг с мокри дрехи. Ако наистина той е извършителят, разбира се.

2. “Кипнал нагон”. Спонтанно, един вид. Без политическа поръчка.
Нещо не ми е много ясно как този дистрофичен слабак не само ще убие, ами даже и ще може да надделее и изнасили здрава спортна млада жена на 30 години. Според мен шансовете му да бъде пребит и даже смазан от бой от нея при подобен опит са далеч по-големи.

3. Някак си удобно, даже очаквано се появиха циганите (които настояват, че не са турци, понеже циганите такива лоши неща не правели) точно пред “разследващ репортер”. И точно на НОВА (а не на местната телевизия). Съобщиха име, възраст, време, град в Германия, толкова подробности, в режим на реално време, колкото цялата разследваща машина и “най-добрите криминалисти” дотогава не можаха да намерят. Колко му е.
Те, най-добрите, преди това арестували олицетворението на осъвременения Интернационал: румъно-украинско-молдовски бездомник с паспорт, без паспорт, мътилка от всякъде. Разбира се, подобни интер-бригадисти от съседни и далечни страни с кръстосан произход точно с това се занимават – да се шляят по точно тази улица покрай Дунав в Русия и да изнасилват-обезобразяват-убиват млади красиви жени. В най-добрите традиции на интернационалната си същност, как иначе. Ако пък са и журналистки, още по-добре. Профилът им е такъв.
Плюнчим калема и “най-добрите разследващи криминалисти” акуратно записват версията. Или я щракат на компютърните клавиатури, вперили експертен поглед в LCD екрана, иконом-клас, закупен по “обществена поръчка” на тройно-четворна цена. Най-добрите разследващи са така – записват си. После я отхвърлят, разбира се. Пристигна новата версия.

 

4. Успоредно с това се върти в “инфо-дезинфо” пространството, че всъщност по данни на работещия под натиск лекар-патоанатом не е изнасилвана изобщо, ами направо си е застреляна в тила и толкова. Поръчковата версия моментално получава две точки пред другите, понеже и децата знаят, че наемните убийци така действат: бързо, чисто, нощем, в тила, в тъмна малка уличка, из-зад ъгъла и точка.
Тук, разбира се нещата отново са недоизпипани, защото профила на тази хърба за поръчков убиец ми звучи някак си недостатъчно профилно. И убийството било посред бял ден на видно място, а не нощем. Но въпрос на стил, дето се казва. Може Селяйдин да го е страх от тъмното, или да страда от кокоша слепота. Недостиг на витамини. Или въпрос на деградация. Както у “малцинството”, така и у “институциите” и СМРАД. Накратко – у населението като цяло.

5. Не става много ясно – какво става с версиите и шума за т.н. ДНК материал (семенна течност, казано по-простичко). Но и на това му се намира бързо и лесно обяснение: подхвърлен, получен по лесния начин от съседната психушка. Версиите се сглобяват в движение, въпрос на въображение и на кино-култура. Разбира се, уважаващите себе си наемно-спонтанни убийци като Селяйдин (който не е циганин! Турчин е! Махалата такива неща не прави! Не е местен даже!), задължително носят дрехите на жертвата със своя “генетичен материал” в къщи. Вероятно, за да улеснят след това разследването. Точно както ИДИЛ винаги оставят паспортите на участниците си при всеки терористичен акт. Гръм, взрив, пожар, може да стане на парчета, прах и пепел, но уважаващият себе си терорист носи, пази паспорта си винаги цял и непокътнат, за да може след това да се публикува в Интернет и да изглежда добре. Селяйдин – и той така. Колкото си може, но в същия дух.
След което, като си подпомогнал “най-добрите разследващи криминалисти” с оставения в къщи генетичен материал и дрехите на жертвата, вече можеш спокойно, с чувство на изпълнен дълг, да духнеш на 2056 км – в град Щаде, до Хамбург.

imageПътят от Русе до Щаде е не по-малко от 2056 км

Поръчковите убийци от ма’алата в Русе така правят: след като си свършат работата, ходят там. Протокол, какво да се прави. Там вече свръзката с “ма’алата” е направена и вече в Русе могат да докладват пред криминалния репортер на НОВА всички подробности по случая.
Зер, цяла България разследващи, бе, хора! Журналисти, полицаи, фейсбукари, целият народ разследва!
Репортажът се прави, както си му е редът: с капюшон, гърбом към камерата, анонимно, почти като “защитен свидетел”, един вид. Съспенс пред камерите, правилата на жанра са такива. Рейтингът от какво друго се качва, според вас? Кръв, смърт, страдание, екшън, капюшони, мрачни нощни кадри на разследващи журналисти в ма’алата в Русе, как иначе!
Всеизвестно е, че всички цигани в ма’алата в Русе имат мобилния телефон на журналистката от НОВА, (или на нейния продуцент, пресцентъра). Дето се вика, свои хора са си. Нещата стават бързо, без особени усилия.

Междувременно разбира се убиха едно 17 годишно дете. И изобщо списъкът с убийствата стигнали 170 (не знам – за месец, тримесечие, година официално, неофициално), ако вярвам на интернет-публикации. Колко от тях са поръчкови, колко битови, спонтанни, културно-особени, мулти-културни, не знам. И вече си мисля, че не искам да знам. Знам обаче, че се топим с минимум 7 човека на час. НА ЧАС! ДЕНОНОЩНО!

Мисля си друго – огън за тази власт. Убиват ни и ще ни убиват всячески: икономически, политически, психологически, дезинформационно, спонтанно, поръчково, с наша помощ, без наша помощ, културно-особено, с оръжие, без оръжие, с повод, без повод, по навик, или в името на традицията.
С това население – толкова. Дано се намери и самоорганизира народ, който да издърпа колата от блатото. Защото скоро в колата няма да има пътници. В нашата кола, с етикет “България”, имам предвид.
Въоръжавайте се, но не (само) с търпение.

Автор: Д-р Пламен Пасков




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. shtaparov - Този мизерен ненужник ...
11.10.2018 01:38
Този мизерен ненужник трябва да бъде обесен пред очите на цялата му рода а който посмее да пролее една сълза за него,да му бъдат удряни 100 тояги на голо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841539
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930