Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2018 17:39 - Г-н президент, тъмно ли ви е? За лицемерието, лъжите и омертата на мафията! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
0



Г-н президент, тъмно ли ви е? За лицемерието, лъжите и омертата на мафията! Posted on 06.11.2018

Утре, 08.11.2018г. е делото на БОЕЦ срещу президента Радев за… стенограмата КТБ! Ще похарчим няколко хиляди лева обществени средства, за да се съдим с президента по вече решен казус с влязло в сила съдебно решение! Това не е просто поредният абсурд, това е поредното доказателство, че мафията владее държавата и всички институции без изключение.

image

ПРЕДИСТОРИЯТА

В началото на миналата година, след встъпването в длъжност на новият президент последва лавина от заявления по ЗДОИ до неговата адмистрация за разсекретяване на стенограмата КТБ от юни 2014г. ПОСЛЕДВА канонада от откази – общо 41 отказа от президента Радев на всички подадени заявления! Атанас Чобанов, главен редактор на сайта „Биволъ“ заведе първото дело срещу президента срещу отказа му да предостави стенограмата. БОЕЦ също внесохме Заявление по ЗДОИ, получихме отказ и заведохме дело в Административен съд -София град.  На 03.05.2017г., съдия Бранимира Митушева от Административен съд – София се произнася срещу жалбата на БОЕЦ и с Решение 3061/2017 потвърждава отказа на Радев да предостави стенограмата, като осъжда БОЕЦ да заплатим на президента 500 лева разноски. С Решение  номер 3215/2017 на Административен съд – София  от 10.05.2017 г.,(седмица след заседанието по жалбата на БОЕЦ)  съдия Стефан Станчев отменя отказа на президента Радев да предостави достъп до стенограмата от 29.06.2014 г. по жалбата на Атанас Чобанов! И две седмици по-късно Стенограмите са огласени и публикувани от Биволъ, след като Радев е принуден от съда да им ги предостави.

Утре БОЕЦ ще се съдим с президента по вече решен казус с влязло в сила съдебно решение. И ще го осъдим. Няколко месеца президента Радев (както и Плевнелиев преди него) пазеше омертата на мафията за стенограмите КТБ и чак след като бе осъден от бивола Чобанов бе принуден да разсекрети стенограмите. След това Радев се опита да си припише заслугата, но наложените от него 41 ОТКАЗА на заявления по ЗДОИ  да предостави стенограмите, показват точно обратното. Радев направи всичко възможно да продължи криенето на срамните тайни на мафията за фалита на КТБ и чак след като бе осъден обърна палачинката. Това бе първият тест за президента, важен тест и той зае страната на мафията. През следващите месеци БОЕЦ внесохме няколко сигнала до президента – за охраната на Доган и Пеевски от НСО (още февруари 2017г.) , за репресиите спрямо следовател Бойко Атанасов, за ДДСгейт и източените 16 милиарда лева , с искане за свикване на КСНС по темата, за случая на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Лясковец командос Емил Шарков, която управляващата ни мафия искаше да изхвърли от жилището и. Да сте чули поне една дума по тези въпроси от Радев? Те бяха и поредните своеобразни тестове за него. За това, дали има куража с властта, възможностите  и ресурса, които представляваната от него институция му дава да се изправи на страната на гражданите в битката срещу мафията превзела държавата ни. Вместо да го направи, вместо да даде отговори, вместо да предприеме конкретни и реални действия, Радев предпочете да задава въпроси, които ние задаваме от години. Предпочете сигурността на многоговореното и нищоправенето пред действията и битката за справедливост. Препочете да си играят с Буда и Цветанов на доброто и лошото ченге, докато грабежа продължава с пълна сила. Едно е да правиш коремни преси пред дръжките на микрофони, други е да се изправиш срещу Пеевски, Цацаров и Буда в директен сблъсък. Без излишна скромност, БОЕЦ с бюджет от 2-3 хиляди лева годишно и усилията на шепа хора правим несравнимо повече за разобличаването на дебелите от президентската институция, с бюджет от милиони, стотици служители и охрана от НСО. Да, вярно е, че минахме през целият ченгеджийски арсенал на дебелите, посегнаха дори на децата и семействата ни, но това е част от цената, която плащаш. И я плащаш, само ако си готов на това, ако си готов да се изправиш срещу мафията и да се  бориш за истината и справедливост дори с цената на живота си. Не е пресилено, в тази битка мнозина платиха тази цена. Румънците показаха, че битката срещу мафията може да бъде спечелена, но в Румъния, Президента бе до гражданите, а в България всички институции са превзети от дебелите и играят лицемерните си игрички и ПР-ски постановки, гражданите сме сами. Добре е , че го знаем, това само ни амбицираме още повече.

БОЕЦ благодарим на адвокат Иво Атанасов за съдействието!

 Продължаваме. Публикуваме един материл на БОЕЦ от 28.05.2017г., за да припомним някои подробности:

За СТЕНОГРАМАТА! Истината и Лъжите! 
Битката за Стенограмата е продиктувана от стремежа на обществото да узнае истината за фалита на КТБ, за който фалит същото това общество плати милиарди и има право да знае какво се е случило и Кой ограби банката. В същото време това е и битката на мафията да запази тайните си и по отношението към този въпрос ще разпознаете слугите на мафията. Тези, които пазят омертата защитават интересите на истинските престъпници , които фалираха и ограбиха банката. И в тези процеси дори КТБ не е най-важното нещо, по важно е това, че става видна цялата мафиотска същност на управляващата ни клика, начина по който се управлява държавата зад кулисите и начина по който мафията е превзела всички власти и институции, ограбвайки чрез тях държавата и осигурявайки си безнаказаност. И ДНЕС слушам по отношение на стенограмата няколко абсолютни лъжи, на което съм длъжен да реагирам.

ПЪРВА ЛЪЖА – „срещата при президента на 29.06.2014г. е част от Консултативният съвет по национална сигурност при президента“ , който продължава на 14.07.2014г. – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! БОЕЦ поискахме по ЗДОИ стенограмата и заведохме дело след полученият отказ от страна на президента да ни предостави стенограмата. На 24.04.2017г. бе заседанието по нашата жалба в Софийски административен съд. На това заседание юристите на президентството заявиха ,че срещата при президента на 29.06.2014г. е била „САМО НЕФОРМАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ , А НЕ ОФИЦИАЛЕН КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ!“ Дори съдията остана изненадан! Защо е важно това ДА СЕ ЗНАЕ? Защото ако тази среща е била във формат „Официален консултативен съвет“, то неговата дейност, състав и присъствие са строго регламентирани в специален закон. А на тази среща присъстват хора, които нямат право по закон да са там (Кънев, Горанов, Бареков ) и автоматично отпада всякаква теза за някаква тайна или класифицирана информация. И дори нещо повече, възникват много други въпроси относно законността на този „Консултативен съвет“. БОЕЦ представихме на делото своите юридически аргументи в тази посока и атакувахме отказа на президента да ни предостави стенограмата , изтъквайки надделяващият обществен интерес и незаконността на срещата заради установените нарушения на закона при свикване на Консултативен съвет. Точно в този момент юристите на президента ЗАЯВИХА, ЧЕ ТОВА НЕ Е БИЛ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ, А Е БИЛА „ОБИКНОВЕНА“ КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА! (има го в протокола от заседанието по делото) Съдията, ние самите и всички в залата бяха изненадани от това заявление. КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?! За БОЕЦ това означава само едно – потвърждаване на нашите твърдения, че фалита И ОГРАБВАНЕТО на КТБ, са извършени по сценария на управляващата ни мафия в типичен мафиотски стил – задкулисно и организирано. и в този грабеж участват институциите, осигурявайки на мафията властови ресурс и чадър за действията. А именно, в грабежа на КТБ участват пряко Прокуратурата, БНБ, президента, ДАНС,КДФК и тн. Схемата е организирана и реализирана от лицата Делян Славчев Пеевски, Бойко Методиев Борисов и Сотир Стефанов Цацаров, в сговор с други хора на държавни постове в изпълнителната, съдебната и законодателната власт. Стана ясно, че дори и консултациите при президента са били МЕНТЕ! И ВЪЗНИКВА ОСНОВАТЕЛНИЯТ ВЪПРОС , СЛЕД КАТО ТАЗИ СРЕЩА НЕ Е БИЛА ОФИЦИАЛНА, ЗАКОННИ И ЛЕГИТИМНИ ЛИ СА БИЛИ РЕШЕНИЯТА ВЗЕТА НА НЕЯ?! Решения, които влияят на цялото общество и касаят бъдещето на банковата ни система се вземат на среща, незнайно по какъв регламент организирана, незнайно по какъв начин и кой е определил състава и и незнайно защо се крие истината за това вече три години. Разследването също се оказа менте! Всъщност, управляващата ни мафия направи всичко възможно да ограби активите на банката и да покрие следите си в този грабеж , като укриването на Стенограмата е част от този процес.

ВТОРА ЛЪЖА – „Президента е разпратил писма на присъстващите на срещата с искане за съгласие и от техните отговори зависи дали да предостави стенограмата“ – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Няма никакво значение желанието на когото и да било! Президента е длъжен да предостави стенограмата защото БЕ ОСЪДЕН ОТ Биволъ и има съдебно решение, което го задължава да направи това. Той има два възможни хода, да предостави стенограмата, или да обжалва решението на съда пред по-горна инстанция. Ако не обжалва и присъдата влезе в сила, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ ИСКА КОЙТО И ДА Е, президента е длъжен да предостави стенограмата! След като биволите пробиха системата и осъдиха президента, мафията започна целенасочена кампания в която едва ли не Борисов или Горанов ще решат дали да се предостави стенограмата и ако това се случи, то би било по тяхна воля и желание и тяхна заслуга. Принудени от общественият натиск, Буда и компания се опитват сега да яхнат вълната и да го изиграят „борци за истината“ призовавайки за разкриване на стенограмата, след като три години пазят омертата!

ТРЕТА ЛЪЖА – „в стенограмата няма нищо важно и интересно“ – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! В стенограмата има информация разкриваща подробности за това кой и как фалира КТБ. За това кой и защо е искал банкова ваканция в опит да фалира цялата държава. Има информация за това как са взето решенията кои банки да бъдат подпомогнати финансово от държавата, а КТБ е оставена умишлено да фалира. И много други неща има. Но тезата, че „няма нищо важно и интересно“ (изненадващо повтаряна и от хора като Радан Кънев) има за цел да подготви общественото мнение и да бъде манипулирана и дори фалшифицирана стенограмата, като важните пасажи бъдат премахнати. И когато това се случи и президента предостави окастрената стенограма , всички да кажат в един глас – „ето, виждате ли, няма нищо важно и тайно, нали ви казахме“. Логичният въпрос обаче е , като няма нищо „важно и тайно“, защо толкова години пазят тази стенограма като очите си?!

ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА – Всичко казано по темата от Борисов, Цацаров, Орешарски, Станишев, Пеевски, Горанов, Искров и тн. приемайте по презумция за АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, защото това са хората извършили грабежа КТБ и пряко участвали в реализацията на сценария за фалита на банката.

Това е, тепърва предстои истината да бъде разкрита, но за да се случи е важно да не се отказваме и продължим с натиска. ВСЕКИ ДЕН! БОЕЦ вече внесохме жалба във ВАС и ще водим своята битка до край.“ 

БОЕЦ винаги водим битките си до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19695988
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031