Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2018 13:35 - Англия стои зад смъртта на петима Руски царе https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
0



Англия стои зад смъртта на петима Руски царе Публикувано на 09.11.2018 в Свят image

Обвинявайки Русия в „държавни убийства“ на своята територия, Англия проявява чудовищно лицемерие, тъй като тя стои зад смъртта на поне петима руски царе. Тя има пръст в смъртта на императорите Николай Втори, Александър Трети, Александър Втори, Николай Първи и Павел Първи.

Убийството на Николай Втори

Император Николай Втори е лишен от короната в резултат на заговор, чийто щаб се намира в английското посолство в Петроград – столицата на съюзника на Британия в Първата световна война, която пролива кръвта си включително и за Обединеното Кралство, където на власт е близкият роднина монарх на Николай Втори, които си приличат като две капки вода. Руският император и семейството му загиват мъченически, тъй като Лондон по времето на Временното правителство отказва да ги приеме. Поводът е формален, тъй като Николай Романов нямал средства и не можел да се издържа себе си и семейството си в „съюзническа“ Англия, а и против него били британските леви, които смятали, че руският цар е „прогермански“ настроен. Всъщност смъртта му е нужна най-вече на британците, които целят завинаги да унищожат руската държавност, която се разпада след убийството на царското семейство.

Убийството на Александър Трети

Богатирът здравеняк Александър Трети умира на 49 години; смята се, че причината е катастрофата на царския влак, организирана от революционна организация, издържана от британското правителство. Според друга версия той е отровен от англичаните, след като подписва военната конвенция с Франция, превръщайки Русия в противник на Германия, която Лондон има намерение да унищожи заедно с Русия, като негови геополитически противници и търговски конкуренти, в подготвяната световна война.

Убийствата на Александър Втори, Николай Първи и Павел Първи

Александър Втори също е убит от ръката на руски революционери, чиято дейност е финансирана и направлявана от Лондон.
Николай Първи умира от мъка и унижение заради разпалената от британците Кримска война.

Убийството на Павел Първи

 

Павел Първи, 72-ри велик магистър в Малтийския орден, е зверски убит от загубили на карти заговорници, които наел и чиито дългове изплатил британският посланик Чарлз Уитвърт. Той подписва смъртната си присъда, когато поискал да отнеме от англичаните завзетата от тях Малта и изпратил донски казаци да вдигнат въстание в Индия. Това се случва след интриги и опити за убийства на богатирите на Суворов в Алпите, които изгонили французите от Италия, и провала по вина на англичаните общата експедиция в Холандия.

Мария Захарова, говорителят на руското външно министерство, прочете цяла лекция за престъпленията на Британия, във връзка с изказването на британския посланик Лори Бристоу, който обвини Русия в „редица убийства, извършени по държавна поръчка, включително и на територията на Британия“. Тя посочи, че англичаните са унищожили с икономически методи милиони ирландци и индийци – жители на нейната първа и най-известна колония. Захарова напомни за първите в света концентрационни лагери в Южна Африка, в които се оказват 200 хиляди бури, основно деца и жени, от които 30 хиляди загиват. Тя посочи как британците са унищожили над 90% от аборигените в Австралия. На британски кораби от Африка в Новия свят са откарани 13 милиона роби; Захарова напомни и за „опиумните“ войни с Китай, които превръщат китайците в нация от наркомани. Тя се спря и на политиката на Лондон в Близкия изток, където британците противопоставят едни народи на други и използват по думите на Чърчил отравящи газове срещу „нецивилизовани племена“, според разсекретени през 2014 г. документи от националния архив на Великобритания.

Захарова даде за пример и жестоките репресии на британците по времето на Гражданската война в Гърция през 1946-1949 г., депортацията на коренното население на архипелага Чагос в Индийски океан през 70-те години, британските военни престъпления в Афганистан, който англичаните няколко пъти се опитват да завземат, през 2010-2013 г.
След като се спря на изказаното по „делото Скрипал“, говорителката на руското външно министерство предположи с голяма доза вероятност провокацията по отношение на руските граждани в Солсбъри да е изгодна, а вероятно и организирана, от британските специални служби с цел компрометиране на Русия и нейното политическо ръководство. „Исторически Великобритания се занимава редовно с такива неща.“

Сергей Латишев
Крамола. Ру
Превод издателство PACПEP




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19850767
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930