Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2018 15:19 - Помните ли? Люба Кулезич се завръща на екран! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Помните ли? Люба Кулезич се завръща на екран! Posted on 09.11.2018

ПОМНИТЕ ЛИ?

Точно преди една година, през ноември 2017г. Люба Кулезич бе свалена от ефира на БИ АЙ ТИ телевизия по най-бруталният начин. Поредното отстраняване. В нейното предаване „Честно казано“ бяха поставяни теми, които в нито една от официалните телевизия не смееха дори да споменат. Това бе една от последните  трибуни на свободното слово в национален ефир. Място, където Истината се говореше без страх!  БОЕЦ излязохме в акция пред сградата на БИ АЙ ТИ в защита свободата на словото и в подкрепа на остранената журналистка и бяхме нападнати от мутрите на дебелите.

image

Люба Кулезич е български журналист и публицист, който няма нужда от представяне. В демократичните държави добрите журналисти се отличават по получените награди за своята дейност. В България, страната известна с подчинените на партийната мафия медии,  гражданите броим уволенията на един телевизионен журналист и ударите срещу него и така преценяваме неговите качества и дали е независим и принципен в своята работа. Защото в България всеки неудобен за властимащите бива отстраняван. Всеки имал дързостта да говори Истината от екрана бива смачкван. Всеки, който не приема властта на мафията бива обявяван за враг. Всеки, показващ и отразяващ престъпното лице на политическото статукво превзело държавата ни, бива уволняван. Това е битката на мафията срещу свободата на словото, срещу непримиримите и свободомислещите. И малцина са журналистите и медиите, които имат куража да отстояват тази свобода! Защото мафията е жестока и брутална – побои и покушения над журналисти, уволнения, дела, обвинения! В своята работа Люба Кулезич мина през всичко това. От физически нападения, до уволнения и обвинения. И през последните години остана един от малцината журналисти, имащи куража и смелостта да води битката с корупцията и мафията от телевизионният екран.

image

2018г. Започна с „убийството“ на BIT, продължи с уволнения и репресии над неудобни журналисти и медии, мина през незаконният арест на раследващите журналисти Димитър Стоянов от Биволъ и ръмънският му колега Атила Биро и завършва със зверското убийство на журналистката Виктория Маринова. И след всичко това приемането на „медийният закон на Певски“ в парламента звучи още по чинично и извратено. Мафията безчинства в превзетата държава  и се опитва да смачка всеки човек говорещ Истината и да потули всеки скандал, като ДДСгейт, Къщата в Барселона, ГинкаГейт и  ДжиПиГейт. Точно в такива моменти се усеща най-силно нуждата от свободни и независими телевизии и журналисти, които да поставят важните за обществото теми в национален ефир. И на този фон новината, че Люба Кулезич се завръща на екран в ефира на Евроком, е много силен знак. Знак, че мафията не е всемогъща и Истината винаги намира своят път.

БОЕЦ помним, че Люба Кулезич бе първият телевизионен журналист и водещ, който ни покани и постави темата за ЦУМгейт, след сигнала на БОЕЦ срещу Цацаров в ИВСС.

Пожелаваме здраве и успех на Люба Кулезич и нейният екип. И сили да устояват на ударите, които няма да закъснеят. Успех, Истината е най-силното оръжие! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувано в Актуално



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19832611
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930