Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2018 17:42 - БОЕЦ обявяваме ДАНЪЧЕН ПРОТЕСТ! Спираме да плащаме на мафията, която ни ограбва и убива. https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОЕЦ обявяваме ДАНЪЧЕН ПРОТЕСТ! Спираме да плащаме на мафията, която ни ограбва и убива. Posted on 13.11.2018

БОЕЦ обявяваме ДАНЪЧЕН ПРОТЕСТ. Докато храним мафията със собствените си пари, няма как да се преборим с нея!

image

Страната е раздирана от десетки протести с множество социални искания. Протестите са провокирани от липсата на спреведливост, беднотията и зверската корупция. Хората протестират срещу последствията, а БОЕЦ насочваме съпротивата си срещу причината- мафията превзела държавата ни. И тази мафия има своите имена – Бойко Борисов, Цветанов, Пеевски, Доган, Нинова, Първанов, Златев, Минев, Божков, Гергов и тн.

-16 милиарда източено ДДС – виновни няма!

-1.5 милиарда откраднати от Здравната каса – виновни няма!

-2 милиарда откраднати през схемите на ДжиПиГейт – задържани няма!

-2 милиарда годишна печалба на ЛУКОЙЛ – НУЛА лева платени данъци!

-43 милиона за Гергов има, а за децата с увреждания пари НЯМА!

-2.4 милиона за охрана на Пеевски има, а за онколекарства пари няма!

-България е най-корумпираната държава в ЕС – осъдения за корупция – няма!

-България е най-бедната страна в ЕС – защото ни управлява мафията!

Много малка част от възможните примери.

Има и още една причина – непроведената Лустрация. В момента агент на ДС е военен министър, главеният прокурор и министъра на парвосъдието са членове на БКП,  начело на МВР е шофьора на Мето Илиенски, а премиер е треторазядната мутра от СИК – Бойко Борисов. Десетилетия мафията източва парите ни, а народа живее в мизерия и отчаяние, милиони бяха прокудени от родината им. Прокуратурата е превърната в мутренска бригада, а всички институции са подчинени на мафията. Правовата държава и демокрацията са заменени от мафиотска „стабилност” и мутренска диктатура. Липсва справедливост и свобода на словото, корупцията, като злокачествен тумор е разяла цялата държавна „конструкция”. И единственият изход от тази ситуация е отстраняване на мафията от властта. Милиардите, които ЕС наля през еврофондовете само направиха мафията ни още по могъща, като огромна част от тези пари потънаха в джобовете на Борисов, Пеевски и слугинските им обръчи от фирми и съучастници. Политическите партии на прехода са оказаха просто мафиотски кланове с общ генезис за ограбване на народа. Милиардите, които ние плащаме под формата на данъци, акцизи и осигуровки, отново потъват в офшорките на дебелите през обществените поръчки, ДДС измамите и корупционните схеми, като ДжиПиГейт, а за да лекуваме болните си деца и близки събираме левчета с СМС-и.

  САМИ ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА НИ КРАДАТ И УБИВАТ!

Спираме да храним убийците си. БОЕЦ призоваваме за данъчен бойкот и физически протести със следните цели:

-Отстраняване на Борисов и престъпното му правителство. 
-Отстраняване на Цацаров.
-Закон за Лустрацията.
-Електронно гласуване и граждански контрол върху изборният процес.
Няма абсолютно никакво значение, дали бензина е с 10 стотинки по евтин, докато начело на държавата стои мафията. Няма абсолютно никакво значение, дали „гражданската отговорнос“ е двеста лева, или триста лева, докато мафията одира милиарди от гърбовете ни. И не искайте нищо от тях, искайте само да ги няма. И продължавайте да искате – съд и затвор за престъпниците!
Искаме дизела да е три лева, но Цацаров, Борисов, Пеевски, Цветанов,Нинова, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Златев, Гергов, Станишев, Доган, Първанов, Божков, Минев и всички грабили народа и държавата ни да са в затвора, а управлението да е в ръцете на честни и кадърни хора. Искаме „гражданската отговорност“ да е петстотин лева, а средният доход на българите е да поне на нивото на Словения. И за да се случи това, първо трябва да отстраним мафията и ченгетата от властта, да си осигурим честни избори и да отпушим съдебната система, всичко друго следва след това.

Към тези цели БОЕЦ добавяме и още няколко конкретни искания:

  • Независимо, международно разследване на ДДСгейт, ДжиПиГейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.
  • Пълна и задълбочена проверка по същество на произхода на средствата на депутата Делян Пеевски.
  • Пълна и задълбочена данъчна ревизия на ЛУКОЙЛ за последните 20 години, със запори на всички активи на дружеството в България до приключване на ревизията. Пълна и задълбочена ревизия, като физическо лице на Валентин Златев – Генерален директор на ЛУКОЙЛ-България ЕООД, член на Надзорния съвет на „ЛУКОЙЛНефтохим Бур​гас” АД.

Ще упражним правото си на граждански натиск чрез ежедневни протести и данъчен бойкот. До дни БОЕЦ ще обявим система от мерки за ефективен данъчен протест, като до тогава призоваваме всички самоосигуряващи се лица, земеделски производители, едноличните търговци, граждани със свободни професии и  собствениците на малки и средни предприятия да преустановят плащането на ДДС и всички дължими налози с изключение на здравните осигуровки. Ще начисляваме и декларираме нашите задължения, но няма да ги плащаме, докато мафията е начело на държавата и докато не бъдат изпълнени поставените искания и цели.

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!

image
#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840311
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930