Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2018 16:43 - Как се „убиват“ протести. Мафията ни знае най-добре. https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 245 Коментари: 0 Гласове:
0



Как се „убиват“ протести. Мафията ни знае най-добре. Posted on 19.11.2018

Управляващата ни мафия добре го знае. Има два основни метода са убиване на протести – от вън и от вътре. 

image

За външен натиск се използват инцтитуциите и слугинските медии. Медиите са изключително важен фактор. Могат да изманипулират всеки протест, да подменят исканията на протестиращите и дори да настоят обществото срещу протестиращите. Помните кадрите от 2013г. , когато 30 000 души бяхме на паветата заради назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, а така наречените „национални телевизии“ отразяваха „300 протестиращи“. В момента хората протестират срещу мизерията, корупцията и мафията, която ни убива. Медиите обаче акцентират върху цената на горивата и така отклоняват вниманието и фокуса на протеста. Акцентира се върху това, как протестите пречат на „нормалните“ хора, как майка не може да стигне до болницата заради протестиращи, които са блокирали пътя и тн. В медиите се канят все едни същи ченгета и измекяранализатори, които обясняват на народа колко добре се живее и колко опасно е да се клати стабилността. В кризисна ситуация може снахата на Черепа да направи и едно интервю с каката на Бойко, която да разкаже колко добре детенце е бил и какъв мъжкар е станал.Успоредно с това се изливат кофи с помия върху организаторите на протестите, или активните граждани, които са ги инициирали. Познато, нали? На нас – да.
Институциите се използват по няколко направления – следене, подслушване, репресии, натиск, зааплахи и физическо малтретиране. Ченгетата знаят добре как да провокират протестиращите и след това да ги размажат от бой. Който е “опитал“ полицейска палка знае за какво говорим. Репресиите са различни. От на място съставяни актове, до така нареченото „профилактиране“. Привикване на активни граждани в МВР, или посещение в домовете им от униформени ченгета и отправянето на различни заплахи към тях. Демонстративното снимане на протестиращи от униформени и цивилни ченгета също е инструмент от ченгеджийският арсенал на дебелите за сплашване на протестиращите. Това го въведе Цветанов през 2011г. Но това не са само демонстрации. Снимките се ползват по предназначение и тук се включват кметове, областни управители, шефове на държавни предприятия и собственици на фирми от свинските обръчи на Пеевски, Буда, Златев, Домусчиев и тн. Частният ДАНС на Цветановима роля в тези действия. При протестите във Видин срещу бившият кмет на БСП през 2014г., настоящиат кмет и общински ръководител на ГЕРБ лично снимаше протестиращите и заплашваше членовете на партията и държавните служители зависими от партията, че ще бъдат уволнени и изключени, ако подкрепят БОЕЦ срещу кмета на БСП, защото те се били разбрали с него и той работел за тях. Само пример, но такива примери има много. И „хванатите“ в кадрите губят работата си, отказват им се услуги, бавят им се документи, на собствениците на фирми се пращат ревизии и проверки. Изпитали  сме го на гърба си десетки пъти. Ченгетата и мутрите ни управляват чрез мачкане и СТРАХ от десетилетия и това знаят, това правят.
Убиването на протести от вътре е най-гнусният номер на свинете. Веднага след старта на някой протест за който решат, че представлява заплаха за тях, управляващите задействат серия от механизми и действия за разбиването на проетста. Изтъркана и все по рядко използвана мярка е контрапротеста. Видоизмениха го и сега използват разделянето на протеста чрез вкарването вътре в него на групи с противоположни искания. Помните как след старта на протеста на майките „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“, изведнъж се появи една група от слугински и близки до властта пациентски организиации на хранилка, които се обявиха срещу исканията на майките. Класика. Втори метод е инфилтрирането в протестите на подставени хора с разнопосочни искания. БОЕЦ излизаме на предваително обявен протест пред съдебната палата в София с искане за оставката на Цацаров и след началото на протеста пристигат групи качулати и мургави екземпляри по анцузи с плакати за президентска република. Заедно с тях пристигат и телевизионни екипи, които правят репортаж , като на зададениете им въпроси „протестиращите“ отговарят на развален български или говорят глупости. След това тези кадри биват излъчени и така проетста бива компрометиран. Познато, нали? От една година към протестите на БОЕЦ се прилага и една друга тактика. Изпращат се бригади дебеловрати мутрагени, които от разтояние ни замерват с камъни и яйца пред погледите на полицаите.

Най-ефективно е яхването на протестите. Отново подставени лица, яки анцузни момчета, обяваващи подкрепата си за протестите застават най-отпред и повеждат протеста, като чрез действията си отблъскват хората, дошли по убеждение и заради каузата. Майките от почти половин година протестират и бяха почти сами, а сега изведнъж се явиха много подкрепящи.   „Водачите“ на протестите имат за задача да контролират и държат протеста до границата на безопасност, да не им позволяват да ескалират, да подменят исканията на протестиращите и да фиксират автентичните водачи на протестите. В определен момент по заповвед на господарите си, тези „водачи“ започват преговори, или обявяват исканията им за изпълнени, или умишлено лумпенизират протестите чрез прояви на безмислена агресия и отблъскват хората. Умишлено в протестите се вкарват и компрометирани хора и футболни агитки, които се отразяват масово от медиите и това допълнително отблъсква гражданите. Кой от вас би застанал на протест до Петното, до Динко, или подобни?
И последният пирон в ковчега на един протест е да бъде обявен за платен. Всички го правят, от БСП, до ГЕРБ. Помните ли, как Мая Манолова през 2013г. наричаше проетстиращите „платени лумпени“ и ни се подиграваше с думите: „протестирайте си, не ни пречите“? Същата Мая Манолова днес подкрепя същите протестиращи, които протестират срещу същата мафия и със същите искания за справедливост, нормални доходи, работеща съдебна система и възмездие. Ние помним. И Мая си е същата и служи на същата мафия, както преди.
Всичко, което изброихме до тук го наблюдаваме през последните дни. Това доказва, че мафията приема тези протести, като заплаха. Че страх тресе кочината. Огромен ресурс е мобилизиран, за да бъдат смачкани, манипулирани и компрометирани протестите и мафията да запази своята власт. И сега най-важното е да не позволим да бъдем излъгани отново, да не позволим да подменят исканията ни, да ни настроят едни против други и да смачкат енергията ни. Можем да съборим Буда и Цацаров и да отключим лавината, която ще измете мафията от властта. Лавината, това сме ние. За да успеем е нужно да направим две неща:
– Да продължим до постигане на целите си, като разобличаваме и отстраняваме от протестите внедрените и фалшивите, а те се разпознават лесно. Достатъчно е да бъдат посочени и изолирани. 
– Да отсотяваме исканията си без комромиси.
Свинете няма да си отидат с добро. Ще се сблъскаме с дебелите и слугите им лице в лице и трябва да спечелим тази битка и да продължим нататък, за да спечелим и войната. А пътя е в поредица от стъпки и ясни цели.
– Отстраняване на мафиотското правителство на Буда от властта.
– Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от поста му и отпушване на съдебната система.
– Независимо международно разследване на ДжиПиГейт, ДДСгейт и убийството на журналистката Виктория Маринова. 
– Електронно гласуване.
– Граждански контрол върху изборният процес.
– Закон за Лустрацията.

Тепърва ни предстоят тежки битки, докато изринем цялото мафиотско блато и бъде изградена така нужната ни алтернатива, но целите трябва да бъдат отстоявани до край, а те са:
– Отстраняване на мафията от властта. Отсраняване на всички мафиотски кланове от властта – БСП, ДПС, ОП и тн., ако е нужно и след още едни извънредни избори.
– Независима и работеща съдебна система.
– Реална борба с корупцията.
– Разделение на властите.
– Функциониращо и активно гражданско общество.
– Възмездие и справедливост – съд, затвор и конфискация на незаконно продобитото имущество от корумпираните ни управници. 
– ВНС, конституционни промени и старт на реални реформи във всички системи – съдебна, социална, здравна, образование, сигурност.

БОЕЦ водим тази битки, знаем точно какво искаме и как да го постигнем.
БОЕЦ призоваваме всички протестиращи да застанат зад тези конкретни искания и ясни цели. Това ще е и тест, кой за какво протестира и каква всъщност е неговата цел. Няма никакво значение дали бензина е с десет стотинки по евтин, ако на върха на държавата стои мафията и продължава да ни краде и убива. Не искаме нищо от мафията, искаме само да ги няма и да си платят за извършените престъпления.
БОЕЦ ще водим тази битка до край, без компромиси. Битката за справедливост, за Истината, за живота ни и ставаме все повече.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!

image
#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19852853
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930