Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2018 21:40 - Я да видим!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове:
1



***Сметката: Токът за бизнеса убива бизнеса – хляб, салам, мляко...

*То нас и токът и храните на бизнеса ни убиват!Алчността на монополите и бизнеса са причината за всяко поскъпване,болести и смърт.С това плащаме тяхната алчност!

***Приватизацията на прехода: Как Баневи източиха 1 млрд. лева?

*Пак почнаха леките журналистиски да манипулират.А,да ровнат по дълбоко де и от самото начало.Да видим само Баневи ли са и дали и до днес не смучат от народа!Неразорана целина и няма и кой да иска да я оре.

***Еротика пред "Невски" и атаката срещу Златка и Джизъса

*Да отиде в Турция например и да си развее задника пред някоя джамия..Но това,което ще последва, намирам за справедливо.

https://www.dnes.bg/

*** Извънредни проверки на храните по празниците...Българската агенция по безопасност на храните /или за борба с хората/ (БАБХ) ще извърши…

*..проверка на храните за това, дали са достатъчно токсични и ако има пропуски някъде за наличие на здравословна храна,да ги отстрани на мига.Предвижда се унищожаване на добитък,изселване на хора и села,лишаване от поминък,а  и съд за таквизи люде.

*** Извънредно: Изнасилване и зверско убийство като на Виктория от Северин ужаси България!

http://www.gudelnews.com/

*Ама не казвате,че извършителят е циганин… / Д. Г. /на 18 години/.Сигурно следствена тайна  и да не би да се събудят българите..

*** ЧЕХ ГРУП: МО с пореден опит да нарушава принципите на ЗОП

*Чех са чистички,като сълза,нищо че не са хващани.Те и да ги хванат..на евреи нищо не правят.Тъкмо стана дума,какво стана с Боршош и милионите на Двореца,какво стана с Петър Москов и ваксините му,с документи с невярно съдържание и..още има.Ама са от недосегаемата еврейска каста.Защо не започне разследване за четирите американски бази,дадени безвъзмездно от двама български евреи Станишеф и Калфин и за неопределен срок.Та,те раздават България без да ни питат…,като своя.Не случайно посрещат президента на Израел с:“Добре дошъл у дома!“ Спете спокойно българи!

https://www.blitz.bg

*** Изследване: България е на дъното на класация по жизнен стандарт в ЕС

*Защо си губят времето с изследвания,все едно да изследват има ли слънце..Тя половин България избяга.Ако беше хубаво щяха ли да бягат..

https://bultimes.com/

*** 60 блока изникват в „Младост“ в нова бетонна гора.

*Какво нещо е спирала Иванчева,да се неначудиш! И хич не е за чудене,че и спретнаха номер.

*** Самотни пенсионери замръзват до смърт, къщите им с найлони вместо прозорци

*Тук трябва да се говори гербополитически: “Те са много  добре,но засега не го чувстват!“

Пък аз да отговоря: Скован от студ и станал на кочан човек,чувства ли? БЪЛГАРОУБИЙЦИ, НАГЛИ И БЕЗЧУВСТВЕНИ,НО НЕ ОТ СТУД,А ОТ ЦИНИЗЪМ!

http://www.budnaera.com/

*** Отличиха родителите на деца с увреждания с "Човек на годината"

*И като си помислиш,КОЙ е отличителят? Антибългарските хелзинкски мърши! И майките наивно поласкани,хващат се,правят го легитимен…Вместо ДА ОТКАЖАТ НАГРАДА ОТ АНТИБЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ   И   ДА ПОПИТАТ              З  А  Щ  О   БОЛЕДУВАТ ДЕЦАТА ИМ! НЕ ДА ИСКАТ ПРАВА И ЛЕЧЕНИЕ,А ДА ПОПИТАТ   З  А  Щ  О   ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ СА МАСОВО БОЛНИ?!!!ДА ТЪРСЯТ ПРИЧИНИТЕЛЯТ НА ГЕНОЦИДА!..

***МВР светкавично разкри крадците на суджуци

*За кокошка няма прошка.Дано да  са върнали суджуците.

*** Евреите в Европа се чувстват застрашени, мислят за емиграция..

*Путин ги кани,Сюлейман Пашси покани 2 000 000 у нас…има къде да отидат. Но застрашените от евреите няма къде да отидат.,светът е техен!За това и само техният плач се чува,само те имат право да плачат!

*** България да признае официално Гладомора, искат историци и наследници

*Как да признае,че го направиха евреите?

https://news.bg/

*** На днешната дата преди 141 години пада Плевен.

*Да чух по БНР,че имало такъв празник,сама дето Снежана Иванова коректно не спомена от кого е освободен,че и от кого.Тя си ги внимава тия работи.Пък ако някой дядо или жена използват по-пиперлив език,веднага ги порязва,не било възпитано.Иначе все си казва личното мнение,все едно то е мн.важно и даже най. Доста тоталитарно си ги води тия неща,но да не забравя от къде и идва заплатата! Не от бюджета,във всеки случай.

https://petel.bg/

*** Албена Белянова: Докато шефът на АДФИ ме насилваше, началниците му от финансовото министерство се смееха..

*Когато си безконтролен във властта си мислиш,че можеш всичко.Но горното показва в какво блато са се превърнали във властта и колко дълбоко са заразени ВСИЧКИ институции в България!

*** Идва ново източване на КТБ с хонорари чрез делата срещу цесиите

*Само потвърждения на горното..

*** Безмилостна цензура! Спряха предаване с разследване на Валя Ахчиева за „Юнион Ивкони“

*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*** Безмилостна цензура! Спряха предаване с разследване на Валя Ахчиева за „Юнион Ивкони“

!!!!!!!!!!!!!!!!! ДПС??

https://frognews.bg/

***Община Момчилград издига паметник-чешма за жертвите на т. нар. възродителен процес в Груево

*За всеки един такъв паметник,да се издава разрешение само при поемане на обезателство за строеж на ТРИ ПАМЕТНИКА В ПЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР ПОСВЕТЕНИ НА 500 ГОДИНИ РОБСТВО! Те тогава не са биели,а са слагали главата на дръвника! НЕ ИМЕНА,РЕЛИГИЯТА СА СМЕНЯЛИ!  ПАМЕТНИК НА ОТНЕТИТЕ ОТ ТУРЦИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-ОГРОМЕН, ДА СЕ ИЗДИГНЕ! А,тия с чешмите разделят, не се съмнявайте и си точат зъбите за утре. А УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО БРАТЯ БЪЛГАРИ,ПОВЯРВАЙТЕ! И ПОТУРЧВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА И ДНЕС! ГНУС МЕ Е ОТ УПРАВНИЦИТЕ-ПРОДАЖНИЦИ  НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

http://epicenter.bg/

***НАПАСТ ОТ УБИЙСТВА НАД ЖЕНИ. ДЪРЖАВАТА БЕЗДЕЙСТВА

*От държава,която уби повече от милион и половина свои граждани,изгони близо три милиона и продължава политиката си на геноцид,вие искате да действа? -„Държавата,това сме ние!“,ако мога да внеса яснота по въпроса.

http://svobodnoslovo.eu

***Румънци, обвинени от антикорупционната прокуратура, спечелиха у нас ЖП търг за 380 млн. лв.

*Краставите магарета и през Дунава се подушват!Да живей далаверата,давай,че малко остана.

https://bivol.bg/

***Порошенко открадна 20% от спестяванията на всички украинци

*По пътя на България..разлика нема! Украина це Булгария!

***10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора, които може да съществуват

*То хубо Танче и вЕрно, дето викаше царо,ама Мултито ти тежи,пък и не само то.Ти търсиш место под слънцето,те това тежи,щот всички са тъй. Дей България?

***Водата поскъпва от 1 януари..

*От нас крадат и ни продават нашето,наглеците. Има Резолюция на ООН,според която водата е благо,никой няма дял в производството и и няма право да я продава.ТЯ СТРУВА, ВСЪЩНОСТ РЕЖИЙНИТЕ -0,02ЛВ..лв. По толкова я купува ЧУЖДАТА компания „Софийска вода“ от държавата и я продава на софиянци за 2,50 лв., може да не съм абсолютно точен.Договорът им с общината не мирише,а вони и смърди.Американците на такива договори им казват омразни и разрушаването им не носи правни последствия! България плати милиарди,заради тази правна, нова категория /с външният дълг на Ирак към нас,пък и други/.  Търсят СОЦИАЛНО ПОНОСИМА цена-още една гавра.Няма обосновка,няма приходи,разходи,има стискане на гУшата и когато вече потребителят започне да посинява и хърка,отпускаш леко,съвсем мъничко,за да не умре….И СИ ДОСТИГНАЛ, ЗАВЕТНАТА СОЦИАЛНО ПОНОСИМА ЦЕНА! Дано поне да се ядосате..

https://www.vestnikzora.com/

 

БЛОГ БГ,КАКВО ПАК ПРАВИТЕ,ЧЕ ЧАКАМ ПО ПОЛОВИН ЧАС,ЗА ДА ПУБЛИКУВАМ ЕДИН МАТЕРИАЛ? ХАЙ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ И СВОБОДАТА НА СЛОВОТО,СКОРО СЪС ЗАЯВКА ЩЕ СТАНЕ!

 

***Над 215 милиона християни днес са преследвани по целия свят

*Даже по линейките премахват червеният кръст и слагат шестолъчки във вид на снежинки.И защо ли снежинки..?Може би аналогия за християнски трупове във фризера давидов.?

https://www.vestnikzora.com/



Тагове:   Я да видим,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824897
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930