Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2019 18:55 - Иван Палчев: Циганските гета са барутният погреб на България. И могат да взривят страната http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 209 Коментари: 0 Гласове:
0



Иван Палчев: Циганските гета са барутният погреб на България. И могат да взривят страната   image

Държавата ни не дава и да се шукне за някакви промени в статуквото – срещу някой допълнителен лев циганите се отплащат щедро на партиите по време на избори

 Авторът е писател, журналист, депутат от ДПС във ВНС и в 36-о Народно събрание. Бил е наш посланик в Баку (2004-2008). 

Циганският терор взе поредната си жертва – жестоко пребит бе български военнослужещ, командос от бригада „Специални сили“. Настанен е в болница в тежко състояние. 
Сумирайки случаите на циганското издевателство над българите, могат да се направнят следните изводи:

1. Турското робство изглежда като сладка дрямка в сравнение с циганската робия. Тогава българинът е бил беззащитен,защото е нямал държава с всичките й атрибути: армия, полиция, съд, прокуратура, специални сили. И все пак е имал изход – да заколи двама-трима османлии, да хване гората и да се превърне в поредния хайдутин-закрилник.
Днес има „просперираща“ държава с мощни силови структури и още по-мощни съюзници по линия на НАТО. Отглежда „щастливи“ кокошки и е научен да не се срамува, че е най-беден в Европа. Забранено му е на циганския терор да отговаря с терора на държавата. Защото държавата му е европейска, членка на разни леви и десни „европейски семейства“, защитник на демокрацията, заклела се да пази правата на човека. Особено тези на човека-циганин.

2. По отношение на изнасилванията ние сме на по-предни европейски позиции. Там изнасилвачите са пришълците-емигранти, тук – нашите родни цигани-мигранти от най-първата световна вълна. Водим в класацията и по отношение на възрастовия диапазон на изнасилените – от невръстни момичета до 80-годишни баби.

3. В обединена Европа емигрантите веднага оформиха своите гета и наложиха в тях собственото си разбиране за власт и порядки. Подобна вторична власт, с по-големи права от официалната, в нашите цигански гета я има по-отдавна.

4. Там хранят обилно пришълците с щедри държавни подаяния. Тук целият цигански народ също е на обществена издръжка. Държавата ни не дава и да се шукне за някакви промени в статуквото – срещу някой допълнителен лев циганите се отплащат щедро на партиите по време на избори.

5. Има една случка от началото на 90-те години. В Пазарджик цигани изнасилиха една бременна българка. Шеф на полицията там беше полк. Арлин Антонов. Той веднага дислоцира подчинените си около гетото, после влязоха в него и въведоха ред. Направиха го така, че в следващите 3-4 години в града се възцари мир и спокойствие. Това бе реакция на държавата, която в онова време все още я имаше.
 
6. Какъв е изводът? Ако няма адекватно държане на държавата със золумите на циганите, ще се случи катаклизъм. Доскоро Балканите бяха барутният погреб на Европа, а днес циганските гета са барутният погреб на България. И те могат да взривят страната, много преди изригването на калдерата в Парка Йелоустоун с САЩ.

7. Пострадалият военнослужещ е част от българското войнство, на което върховен главнокомандуващ е президентът Румен Радев. Очаквам в близко време президентът да произнесе гневна проповед и даде насоките за справяне с това бедствие.

8. Знаете ли, че наши братя цигани живеят и в селищата с преоблаващо население от български турци. Да сте прочели в полицейските бюлетини за някакви кражби, ексцеси, изнасилвания в тези български населени места? Ако не сте чули, трябва веднага да се инициира среща с г-н Мустафа Карадайъ, председател на Движението за права и свободи и да се обсъди един единствен въпрос – какви цигани живеят по тези места и как така са толкова кротки и законопослушни. Навремето, като депутат на ДПС, зададох този въпрос на моя приятел Юнал Лютфи. „Иване – каза ми той,- няма полиция-молиция, ние сами се оправяме с подобни бабаити. И затова турските цигани са кротки и добри хора“.
/Значи за турците има възможност за самоотбрана и никой не ги закача,за българите,това е невъзможно и наказуемо! В СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА! ПОКАЗАТЕЛНО НАЛИ?!/ Н.М.

А иначе, не закачайте Сорос. Пак в началото на 90-те години, той бе обявен за „почетен доктор на Софийския университет“. Още пазя поканата за това събитие.

Източник/ци: http://epicenter.bg/


 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797959
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930