Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2019 16:26 - Асен Йорданов: Росен Желязков си вкара таралеж в гащите за либийския кораб http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Асен Йорданов: Росен Желязков си вкара таралеж в гащите за либийския кораб   image Асен Йорданов

Не зная какво да кажа за т. нар. казионни медиите, но ясно става, че се действа поръчка при тях. Защото публикацията в „Биволъ“, за пиратската атака срещу либийския кораб, осъществена с държани институции, излезе на 31 декември м. г. Тя беше налична на 1 януари в ранните часове. Това каза Асен Йорданов от сайта „Биволъ“ в „ Честно казано с Люба Кулезич“

Една седмица имаше пълно мълчание. Думичка не се споменаваше за този скандал. Никой не посмя да каже гък. Явно се даде директива после да се говори, след като Либия обяви, че ще арестува всеки български кораб, който мине през техните териториални води. Всички световни организации се занимават с този скандал. Това е огромен скандал срещу България, който застрашава националната сигурност на страната. 

Няма противоречие за насилието на кораба. Нормално е престъпникът да отрича престъплението. Държавата е основен участник в това престъпление. За това ще се отрича, че е извършено чудовищно престъпление. Разказът на екипажа е официално заверен. Тези, които са направили безобразието отричат, че са извършили насилието. Въпросните медии, като им казаха да изпуснат парата, в началото не се спомена името „Булгаргеомин“. След това се появи. Никой не каза ,че въпросният  „Булгаргеомин“ няма нищо общо с бившият държавен „Булгаргеомин“ от времето на социализма. Той е една от основните компании, с които беше източен външният дълг на България.  Сегашният „Булгаргеомин“ е от три фирми,  свързани с фирмата „Титан“, които почистват.

Става въпрос за спор от началото на 90-те години. Христина Стамова през 2013 година като синдичка на старата фирма прехвърля правата на тези три фирма, обединени в дружество. Държавата от това нещо нищо не е спечелила. Става дума за криминална ядка.  Росен Желязков си вкара такъв таралеж в гащите, че не само той ще страда, но и държавата заради опорките  му.  /Припомняме ви, че според Желязков става въпрос за фирмен спор./ 

ЧСИ-то Тотко Колев се оказа по-силен от Върховния съд, а морска администрация и гранична полиция стават съучастници.  Рейдърската атака е предприета точно преди веригата от коледни празници. Всичко може да се установи при независима проверка. Ще се установят чудовищни неща. Ние проверяваме още неща, които тотално ще накиснат българските институции в пиратския акт. Скандалът гръмна. 

Корабът трябваше да се продаде на турска компания, но тя се стресна.  Корабът се намира на изток от  българските  териториални води, флагът и името му са сменени. Сега пиратите са изпратени пред проблема какво да го правят този кораб. По оперативна информация може да го закарат към Грузия и да го нарежат за скрап.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/asen-iordanov-rosen-jeliazkov-vkara-taralej-gashtite-libiiskiia-korab.html


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697252
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031