Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2019 15:54 - Официален сигнал до държавата за зле гледани деца: Във Филиповци ходят необлечени, гладни, мръсни, изпускат училище... Пияните им бащи ги бият... http://www.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
0



Официален сигнал до държавата за зле гледани деца: Във Филиповци ходят необлечени, гладни, мръсни, изпускат училище... Пияните им бащи ги бият...   image Уважаеми г-н Министър на МВР, уважаема Агенция за закрила на детето, По радиото бе излъчена реклама, че е мой граждански дълг да докладвам, когато съм свидетел на насилие над деца или нарушаване на правата им. В изпълнение на това си задължение Ви пращам следния сигнал: В квартал Филиповци в София деца ходят необлечени, ненахранени, мръсни и не посещават училище. ОСВЕН ТОВА ТАМ Е ЧЕСТО И НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА - ТЕХНИ ПИЯНИ БАЩИ ГИ ПРЕБИВАТ ЗВЕРСКИ. В качеството си на съвестен гражданин, донасям това сведение на властта, за да вземе мерки...
С уважение, Добри Божилов (доносник)

Сигналът е подаден до МВР и ДАЗД.   Това написа отговорен гражданин в блога си, след като чу рекламата, подканваща да се "донася" за "насилие над деца". Той написа и възмутителен коментар, който публикуваме по-долу:  С огромна гнусота и отвращение чух реклама по радиото, която призовава да се дават сигнали до властта за "насилие срещу деца". Внимателно се посочва и до кои органи може да се подаде, и как, и се внушава, че насилието над деца е ежедневие, и дълг на всеки гражданин е да "донесе" на държавата, за да вземе тя мерки. "Всеки има право на закрила!" Т.е. почти всяко дете е потенциална жертва, внимавайте, и ни казвайте. Държавата по-добре знае какво е добро за децата, ще ги настани в приемни семейства, които са превърнали това в професия. Доста приемни родители са и безработни роми. А дали ромите добре гледат своите собствени деца, е видно по състоянието на гетата. Атаката е отвратителна. Подтикват се хората да донасят за съседите си, за да идват после социалните и да се саморазправят. Дори се казва, че би било престъпление да не донесеш, ако знаеш. И ти си виновен! Соросоидната атака се опитва да разбие българското семейство, да изземе децата ни, да ги превърне в безмозъчни зомбита и да им внуши лъжовни псевдо-ценности. Народът трябва, и съм сигурен, че ще се вдигне. Нашият народ не обича доносничеството. А последният случай на отнето бяло българче в Смолян, предизвика революция с социалните мрежи. Но аз ще направя още нещо. Официално, като гражданин, донасям, че има стотици зле гледани деца в столичния квартал Филиповци.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703744
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031