Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2019 20:45 - Ако мафията посегне на Биволите, ще отговорим с всички сили и средства! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако мафията посегне на Биволите, ще отговорим с всички сили и средства! Posted on 13.06.2019

Днес собственика на сайта Биволъ, Асен Йорданов бе призован на разпит в ГДНП (Главна дирекция „Национална полиция“) по фалшив и неистински сигнал изфабрикуван от прокуратурата уж от името на БОЕЦ.
За същият ден в ГДНП е призован и Георги Георгиев – Председател на Сдружение БОЕЦ!

image(на снимаката от днес – Асен Йорданов и Георги Георгиев в ГДНП)

Публикуваме разказа на Георги Георгиев за случилото се:
„С Асен Йорданов се оказахме по едно и също време призовани в ГДНП по един изфабрикуван сигнал, който има за цел да удари биволите и да дискредитира БОЕЦ. Не им се получи за пореден път. Разпита на Асен Йорданов продължи почти три часа, като го чаках пред сградата, с готовност, както аз, така и всички бойци и свободни граждани да реагираме, ако той бъде задържан, или срещу него бъдат повдигнати някакви обвинения.
В разговор по телефона още в понеделник бях призован от инспектор Николай Горанов, във връзка с фалшивият сигнал срещу биволите, за да се запозная със сигнала и преписката, „да се запознаеш със сигнала, да драснеш пет реда и да го приключвам това“, както се изрази инспектор Горанов. Веднага реших, че до четвъртък има много време и още на следващият ден НЕЗАБАВНО БОЕЦ трябва да входим официален документ, че този сигнал е фалшив, за да приключат веднага всички действия и репресии спрямо Биволъ, защото разбрах, че и Атанас Чобанов е бил призоваван за разпит. Обадих се на Горанов и се разбрахме на следващият ден, адвокат Камен Добрев (упълномощен от БОЕЦ и член на БОЕЦ) да се види с него и да му връчи документите! В уговорения час инспектор Горанов е избягал от срещата и не се е явил, като боеца адвокат Добрев внася документите официално с входящ номер в деловодството на ГДНП адресирани лично до инспектор Горанов – Декларацията на БОЕЦ, че сигнала е фалшив и неистински и действията на институциите са незаконни. В сряда БОЕЦ внесохме същите документи официално и до ВКП, от където е разпоредена проверката (лично от Цацаров). Днес явявайки се в ГДНП инспектор Горанов ОТКАЗА да ми снеме сведения (а официално съм призован за това), ОТКАЗА да ми предостави възможност да се запозная със сигнала и заяви, че документите внесени до него във вторник от БОЕЦ, още не ги е получил! Влязох в остър конфикт с Горанов, като поисках да се обоснове, на основание на кой закон отказва, след като ме е призовал да ми снеме сведения и да ми предостави въможност да се запозная със сигнала. Заявих му, че в секундата, в която БОЕЦ сме ги уведомили за неистинският характер на сигнала те са ДЛЪЖНИ да прекратят всякакви действия по него! Инспектор Горанов мълчеше през цялото време и ОТКАЗА  даде отговор на моите въпроси! След което Асен Йорданов бе подложен на почти три часова брутална репресия и разпит без основания, като тези действия на полицията са АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ и представляват репресия в най-уродливата и форма! 

image
Инспектор Горанов се криеше от БОЕЦ и НЕ се яви на уговорената среща. Не е пожелал в продължение на три дни да получи документите входени официално до него в ГДНП и не пожела да ми снеме сведения, за което ме беше призовал официално преди това! ТОВА СА КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че срещу Асен Йорданов, Атанас Чобанов и Биволъ, като медия се упражнява целенасочена репресия в разрез с всякакви занонови и правни норми! Горанов НЕ иска да получи документите и да ме разпита, защото трябва на мига да прекрати проверката, а спусната поръчка е друга! Поръчката е Биволъ и БОЕЦ да бъдат смачкани, защото поставихме мафията на колене, защото показахме, че гражданите сме по силни от мафията! Заради стотиците разследвания на Биволъ за корупционните схеми и далавери на управляващата ни мафия и заради десетките сигнали на БОЕЦ, довели до оставките на много ценни за мафията кадри! Като отстраняването на Цветанов и Порожанов, образуваните проверки срещу Цацаров и Иван Гешев, Пламен Георгиев и Антон Славчев, Бойко Борисов и Каракачанов по сигнали на БОЕЦ след разследвания на Биволъ са само малка част от ударите, които нанесохме на мафията! И тя реши да ни унищожи, като използва целият мутро-ченгеджийски арсенал, включително и незаконни действия!
Буквално предишният ден бях уведомен, че има образувано поредно досъдено производство този път заради протеста на БОЕЦ пред МС под надслов „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ организиран от нас в началото на май! Миналата седмица мафията изпрати своя мутренска бригада маскирана с камери и микрофон да тормози в продължение на три дни мен и семейството ми, а няколко дни преди изборите командирова цял екип на ГДБОП до Видин ОТНОВО ПО ФАЛШИВ СИГНАЛ, за да разпитва мен и колегите ми от УС на БОЕЦ!
В ход е мащабна,брутална и изключителна гнусна офанзива срещу Биволъ и БОЕЦ! Готови са дори на убийства, за да ни смажат, но техните удари само ни амбицират още повече! Биволъ е медия, която се превърна в еталон за разследваща журналистика и знаме на свободното слово и Истината! БОЕЦ е символ на съпротивата срещу управляващата ни мафия! Показахме и доказахме, че гражданите сме по силни от мафията! И примера ни е заразителен, А ТОВА Е КОШМАРА НА МАФИЯТА! ГРАЖДАНИТЕ ДА ОСЪЗНАЯТ СИЛАТА СИ!

Призовавам от името на БОЕЦ цялото българско общество, независимите медии, неправителствени организации и свободни граждани да подкрепят бойците и биволите в битката с мафията и корупцията, които ни убиват! ПОСЕГНАТ ЛИ НА АСЕН ЙОРДАНОВ, АТАНАС ЧОБАНОВ, ИЛИ ДИМИТЪР СТОЯНОВ ОТ БИВОЛЪ, ще скочим и ще защитим с всички сили и средства биволите! Така, както ще защитим и всеки боец, свободен гражданин, или честен български магистрат изправил се срещу злото, което превзе държавата ни! Имайте вяра , граждани! Ние сме по силни от мафията!Техните удари доказват, че ги е страх от нас! Ние се борим за свобода, демокрация, лустрация и справедливост, а те се борят за престъпната си власт, за да продължат грабежа и да си осигуряват безнаказаност чрез слугинските си институции“

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19822093
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930