Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2019 20:43 - Дълбоката държава замита следите. Убиха полицай, прочел кореспонденцията на Хилъри https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2019 20:44


Дълбоката държава замита следите. Убиха полицай, прочел кореспонденцията на Хилъри  

Публикувано на 19.06.2019
в Свят
image  

Докато Доналд и Мелания пътешестват по света на държавни визити, в Америка се случват събития, които могат сериозно да повлияят на съдбата на главния политически противник и съперник на Тръмп на президентските избори през 2016 година — Хилъри Клинтън.

На 5 юни зам.-началникът на полицията на Ню Йорк Стивън Силкс е бил намерен в автомобила си с простреляна глава. The New York Times пише, че той сам се е застрелял в главата. В първоначалното съобщение на департамента на полицията на Ню Йорк за самоубийството на Силкс не е казано нито дума:

«Офицер е бил намерен садящ в колата си огнестрелна рана в главата. Той е бил транспортиран в болницата «Елмхърст» с автомобил на полицията на Ню Йорк, където по-късно е обявен за умрял».

Стивън Силкс бил жизнерадостен човек, маратонец и алпинист. Версията за самоубийството на един от най-добрите офицери от полицията на Ню Йорк не изглежда убедителна, защото Силкс имал намерение да се пенсионира след 38 години служба, дори вече бил подал документите за пенсиониране на 4 юни — ден преди смъртта си.

Странна изглежда и смъртта на Джо Калабрезе, полицай от отдела за разследване на убийства, който трябвало да разследва гибелта на своя началник.

Ветеранът от нюйоркската полиция детектив Джоузеф Калабрезе безследно изчезнал на следващия ден след смъртта на Силкс.

Тялото на детектива била намерено около плажа Плъмб. Той служил в полицията 37 години. Според официалната версия, Калабрезе също се бил самоубил. Но защо детективът, който имал намерение уж да се застреля, си зарязал автомобила и се влачил по жегата на океански плаж, официалната версия не дава отговор.

Да се върнем малко назад.

На 6 ноември 2016 година, в навечерието на президентските избори в САЩ, редица американски издания, позовавайки се на източник от нюйоркската полиция съобщи, по време на разследването по наказателното дело за съблазняването на 15-годишно момиче от конгресмена Антъни Вайнер, мъж на личната помощничка на Хилъри Клинтън Хума Абедин, по време на обиска е бил открит ноутбук «с достатъчен брой доказателства, за да «изпратят Хилъри и нейния екип в отпуск за цял живот».

Детективите от полицията на Ню Йорк и техният началник James P. O’Neill заявиха следното: ако ФБР и министерството на правосъдието не получат своевременни обвинителни заключения по отношение на Клинтън и съучастниците й, то полицията на Ню Йорк ще публикува съдържанието на ноутбука.

«Това, което се намира в електронните писма, е зашеметяващо. Буквално се парализирах, прочетох зловещи неща….», каза началникът на полицията на Ню Йорк. — Имаме копия от всичко. Ще ги изпратим на WikiLeaks или аз лично ще направя собствена пресконференция», заяви James P. O’Neill.

Тези изявления на нюйоркските полицаи могат да обяснят следното: защо директорът на ФБР Джеймс Коми възобнови разследването по неправомерното използване от Хилъри Клинтън на секретна информация, което моментално удари по рейтинга й.

За «прострелялия се» Стивън Силкс пишат като за «началник на полицията, който е предал ноутбука на Вайнер във ФБР и лично е видял съдържанието му».

В мрежата ползвателите разказват за реакцията на полицаите по повод съдържанието на ноутбука:»

«На някои от офицерите им се повръщаше, имаше такива, които дори заплакаха след това, което прочетоха. Двама от офицерите бяха застреляни.

Ще бъде ли извикан Силкс за даване на показания?».

Силкс вече не може да даде никакви показания.

Петя Паликрушева, News Front




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803778
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930