Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2019 21:27 - Поредната мерзост на мафията срещу БОЕЦ! Давате ли сметка колко ги е страх? https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 157 Коментари: 0 Гласове:
2



Поредната мерзост на мафията срещу БОЕЦ! Давате ли сметка колко ги е страх? Posted on 24.06.2019

НА ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, ПЕЕВСКИ И БУДА – Този път ще катастрофирате!
БОЕЦ НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ нашите приятели и съратници!
След #АпартаментГейт КПКОНПИ изпра всички наглеци. На БОЕЦ, които бяхме вносители на сигналите срещу Цветанов, Пламен Георгиев, Цацаров и останалите, НАП образува ревизия по прокурорско разпореждане. НИЕ се оказахме единствените проверявани! Освен всичко друго, НАП изискват от нас да им предоставим и „списък на дарителите“! НАГЛЕЦИ! Всички приходи и разходи на БОЕЦ са декларирани, публични и отчетени и всички са по банков път. Няма за какво да се хванат, но имат поръчка за изпълнение и трябва да ровят. А поръчката е да бъдем смачкани защото БОЕЦ се превърна в символ на борбата срещу мафията и страхът е завладял душите на дебелите! Страхът от пробуждащото и зараждащо се гражданско общество! Страхът от възмездието! НЯМА НАЧИН да получат от нас имената на нашите дарители. За цялата 2018г. даренията са в размер на 3373 лева, като в огромната си част това са преводи по 10-100 лева! Благодарим на всички дарители и наши съратници за подкрепата!
По разпореждане на прокуратурата НАП искат да получат данните за нашите дарители, за да може репресивната машина на мафията да удари и тях! Така работи мафията, така работи държавата на Буда, Пеевски и Цацаров. Сред нашите дарители има и хора с частен бизнес, държавни и общински служители и заради подкрепата си за БОЕЦ и справедливата ни кауза, дебелите искат да ги накажат. Искат да ни превърнат в прокажени, да ни изолират и да ни откъснат от нашите съмишленици. НЯМА НАЧИН!
Партиите се оказа, че са „усвоили“ милиони незаконно от субсидии, но за Горанов наказание НЯМА! Цветанов, Цацаров, Пламен Георгиев, Каракачанов и останалите апартаментаджии се оказаха невинни, НИКОЙ не провери източника на средствата, с които са закупили имоти за стотици хиляди и милиони лева! Дори Христо Бисеров се оказа невинен и чист, почти като Пеевски! А БОЕЦ и нашите дарители и съратници се оказваме проверявани! ЗАЩО НЕ ПИТАТ ПЕЕВСКИ КАК ЗА ЕДНА ГОДИНА ОТ СОБСТВЕНИК НА СТАР ОПЕЛ СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР, А СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА НАШИТЕ ТРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА? Ние питахме и нас проверяват сега! Давате ли си сметка, колко ги е страх Борисов и компания? Давате ли си сметка, че са впрегнали цялата мощ на свинската си държава, за да смачкат БОЕЦ , а вместо това, нашата популярност и подкрепата за нас расте с всеки ден! Давате ли си сметка, че наглите и слугите им стигнаха до там, сами да фабрикуват сигнали срещу БОЕЦ и Биволъ, за да ни тормозят и мачкат! Давате ли си сметка, че това са действия на страхливци, това е безсилие, което не може да бъде прикрито! Не могат да ни спрат и не могат да се преборят с нас. Въпреки цялата помия и репресии. Властта им се крепи единствено на бездействието на обществото. А ние будим заспалите и даваме кураж на обезверените и скоро ще се става. Във всичките тези удари и репресии има и нещо хубаво – показваме и доказваме, че БОЕЦ можем да се борим с мафията и да печелим тези битки. От години се опитват да ни унищожат. И вместо те нас, ние изпратихме Цветанов на дълга почивка! Скоро и на топло. От години се опитват да унищожат и биволите, а вместо това, те се превърнаха в институция и скалповете на корумпираните политици, чиито далавери са разкрили висят на коланите им. БОЕЦ знаем, че не сме сами и това е изключително важно.
ГЛЕДАЙТЕ ТУРЦИЯ и мислете за България!
ГЛЕДАЙТЕ ЧЕХИЯ и мислете за България!
ГЛЕДАЙТЕ РУМЪНИЯ и мислете за България!
СКОРО! И няма сила, която може да ни спре в битката за справедливост и свобода. Знаем, че са способни дори и на убийства, но знаем и че процеса вече е необратим и дните на мафията са преброени!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ – благодарим на всички дарители и наши съратници! С вашата помощ и подкрепа ще се преборим със злото, превзело държавата ни. Вие сте част от тази битка. За добро е.
Продължаваме!
Очаквайте следващите акции и действия на БОЕЦ, а следващите дни ще бъдем в Ямбол, Стара Загора, Пловдив и София. Ще стигнем до всеки град и всяка община. Събираме непримиримите човек по човек! Война е.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708717
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031