Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2019 19:24 - КОЙ е Гешев и на кого служи? Вижте отговора! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 994 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОЙ е Гешев и на кого служи? Вижте отговора! (документи) Posted on 24.07.2019

БОЕЦ РАЗПОЛАГАМЕ И ПУБЛИКУВАМЕ ДОКУМЕНТ, който показва, как и по какъв начин 16 милиарда  източено ДДС са „потънали“ в джобовете на ДДСарската мафия  и защо прокуратурата не откри данни за извършено престъпление по сигнала ни! 

ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА Е ЧАСТ ОТ СХЕМИТЕ!image

ДВЕ ХИЛЯДИ СТО ТРИДЕСЕТ И ПЕТ СПОРАЗУМЕНИЯ СКЛЮЧЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА С „ЛИЦА УЛИЧЕНИ В ИЗВЪРШВАНЕ НА  ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС!

Всичко тръгна от едно интервю на следовател Бойко Атансов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромният размер на несъбраното ДДС и срамните споразумения сключени от прокуратурата и по точно от шефа на спец. прокуратурата Иван Гешев с ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС! Следовател Атанасов е магистрата, който разкри пред Биволъ съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата.

Пред Фрогнюз следовател Бойко Атанасов казва още: „Иван Гешев има защо да се притеснява от мен. Той много добре знае в какви пазарлъци е участвал. Аз съм присъствал на тях. Става въпрос за делото „Недосегаемите”. Това дело е приключило със съдебно решение и мога да го коментирам. С престъпната група се сключи споразумение. Прокурорът Гешев беше вкаран по това дело като трети прокурор от небезизвестния бивш зам.-градски прокурор Роман Василев. По делото най-общо казано преминаха всички престъпни групи, които са извършвали данъчни престъпления в страната. Хванаха се всички разклонения на тези, които обслужваха олигарсите в държавата. Става дума за това, че беше разкрита схемата, по която се укриват големи данъци. 

Шефът на спецпрокуратурата  Иван Гешев е участвал в пазарлъци, Цацаров го гали по главата“

https://frognews.bg/novini/atanasov-pred-frog-shefat-spetsprokuraturata-uchastval-pazarlatsi-tsatsarov-gali-glavata.html

Това не са просто „пазарлъци“ , тези споразумения са чиста форма корупционни и криминални ДАЛАВЕРИ и СХЕМИ за прикриване и оневиняване на извършителите на данъчни престъпления, в които ПРОКУРАТУРАТА И ЛИЧНО ИВАН ГЕШЕВ УЧАСТВАТ АКТИВНО! Гешев е и прокурора по делото КТБ, за фалита на която прокуратурата също е главно действащо лице. Той е и главно действащо лице при бруталните действия на прокуратурата и службите при ареста на Иванчева и Петрова.

image

Резултата е – 16 МИЛИАРДА  ДДС ГИ НЯМА, ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪЩО НЯМА! И няма как прокуратурата да разследва и да установи данни за извършени престъпления, защото трябва да разследва и да обвини себе си!

Сигналите на БОЕЦ по казуса „ДДСгейт“ бяха разпределени от Цацаров именно на специализираната прокуратура, на върха на която стои Иван Гешев!  И специализираната прокуратура не намери данни за извършени престъпления, след което лично  Цацаров предложи именно Иван Гешев за зам. главен прокурор, като това предложение беше гласувано на 04.07.2018г. в прокурорската колегия на ВСС. ТОВА ЛИ Е НАГРАДАТА ЗА ПРИКРИВАНЕТО НА ОДРАНИТЕ ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС?! Мафията награждава слугите си!

СЪЩАТА ПРОКУРОРСКА КОЛЕГИЯ, ЕДИНОДУЩНО НАЧЕЛО С ЦАЦАРОВ ИЗДИГНА И КАНДИДАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР! ТОВА Е КАНДИДАТА НА МАФИЯТА!

Гешев не трябва да бъде избиран за главен прокурор, той и началника му Цацаров, както и техните господари Борисов и Пеевски трябва да бъдат разследвани и да дават обяснения за споразуменията с ОПГ-та и къде са милиардите ДДС! 

СЕГА Е ВАЖНО ДА КАЖЕМ И ПОКАЖЕМ, КАКВИ СА „ЗАСЛУГИТЕ“ НА ПРОКУРОР ГЕШЕВ ЗА ИЗДИГАНЕТО МУ ОТ ЦАЦАРОВ (разбирайте Пеевски и Борисов) ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР! И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ОБЩЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ ЗА ДА СПРЕМ НАЗНАЧЕНИЯТА НА МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА! И ДА ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ!

Припомняме накратко предисторията на сагата ДДСгейт:

Припомняме, че през март 2018г. на официална пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме официална информация получена по ЗДОИ от НАП, според която за последните 17 години  несъбраното ДДС установено с влези в сила ревизионни актове на НАП е в размер на над 16.2 МИЛИАРДА ЛЕВА, като в огроманата си част тези пари са обявени за несъбираме и отписани. Това са милиарди откраднати от джобовете на всеки българин.

http://www.boec-bg.com/archives/274

Още тогава БОЕЦ обявихме, че няма как тези схеми за източване на милиарди да се случвали без участието И СЪУЧАСТИЕТО на институциите и прокуратурата, най-малко чрез осигуряване на чадър и безнаказаност на извършителите (ИЛИ ЧРЕЗ СКЛЮВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЯ С ОПГ-тата ИЗТОЧИЛИ МИЛИАРДИТЕ). Внесохме сигналите си за да докажем тази своя теза и да разобличим прокуратурата, като пазител на ДДС милиардерите. И постигнахме целта си. Прилагаме целият отговор на прокуратурата:

imageimageimageimageimage

ПАРИТЕ ГИ НЯМА, НО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЯМА НИ КАЗВА ПРОКУРАТУРАТА!

Отдавна прокуратурата е загубила своята функция на защитник на общественият интерес и се е превърнала в защитник на мафията и споразумител с престъпниците. Мафията на Борисов и Пеевски чрез техният наместик в прокуратурата Цацаров, превзе държавата ни. Гешев е следващата марионетка на същата котерия от ченгета, мутри, мафиоти, олигарси и корумпета.image

В началото на 2019г. БОЕЦ обявихме старта на инициатива за издигането на обща гражданска кандидатура за главен прокурор и на 15.07.2019г. внесохме официално номинацията на следовател Бойко Атанасов до инсттитуциите! ТОВА предизивка ответка реакция от страна на упарвляващата ни мафия, като срещу БОЕЦ бяха образувани две досъдебни производства, а на следващитя ден след внасянето на Номинацията на Бойко Атанасов, на Георги Георгиев от БОЕЦ бяха повдигнати обвинения. В атаката срещу БОЕЦ бяха включени всички институции-бухалки – НАП, Прокуратура, ГД БОП, ГДНП, МВР и тн. – ревизии, разпити, дела, заплахи, репресии чрез целият ченгеджийски арсенал. В същият режим бяха вкарани и жураналистите от Биволъ, по чиито разкрития БОЕЦ внесохме десетки сигнали по повод скандалите #АпартаменГейт и #КъщиЗаТъщи. ВМЕСТО ДА РАЗСЛЕДВАТ балконаджиите и апартаментаджиите, ТЕ разследват нас и на нас образуват ревизии и дела!  Мафията се опитва да смачка всяка съпротива, за да си осигури безпроблемно избора на поредната си марионетка за главен прокурор! Стигнаха и до там, Гешев и компания сами да фабрикуват фалшиви сигнали срещу Биволъ и БОЕЦ, за да се опитата да ни смачкат и компрометират. Инициативата ни за гражданска кандидатура и номинацията на Бойко Атаансов разтресе статуквото и показахме, че има и друга алтернатива, че гражданите няма да примем безропотно назначаването на Гешев. 

imageСледовател Бойко Атанасов – граждански кандидат за главен прокурор

В ход е подписка, както и електронна Петиция в подкрепа на кандидатурата на Бойко Атанасов. Организираме и срещи из страната.  Реакцията на мафията показа, че ги е страх от действията на БОЕЦ и гражданското общество, както и от кандидатурата на Бойко Атанасов. Длъжни се да използваме тази възможност и ако не бъдем чути не ни остава друго, освен да излезем на площадите! НЕ МОЖЕ И НЯМА да позвлоим мафията да си избере отново главен прокурор! Не може още седем години да живеем в беззаконие и безнаказан грабеж. Имаме честен и независим кандидат и гражданите сме в правото си да се борим за свобода си и справедливост с всички средства! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706141
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031