Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2019 19:18 - ЛЪЖЕШ, БОЙКО! Ти открадна резерва на здравната каса и уби здравеопазването в България! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове:
0



ЛЪЖЕШ, БОЙКО! Ти открадна резерва на здравната каса и уби здравеопазването в България! Posted on 09.10.2019

Приказките на премиера, колко пари бил „дал“ за здравеопазване са абсолютна лъжа! Борисов нищо не дава, това са нашите пари! Борисов и бандата му само взимат! Пак от нашите пари за здраве и лечение на близките ни!

image
Малко данни.
Само през първият мандат на Борисов и ГЕРБ са закрити 19 общински и държавани болници и стотици отделения. Закрита е МБАЛ „Д-р Димитър Моллов – Елена“ в град Елена (от 25 януари 2013г.), закрити са болниците в Кула- 2010г., Трън, Брезник, Тервел, Генерал Тошево, Бобов дол, Дряново и др. Стотици отделения в останалите държавни и общински болници са закрити. Пример – видинската болница, закрити са отделенията инфекциозно, нефрология, урология и др. , единствени на територията на цялата област. Същото е положението из цялата страна! Хиляди са жертвите на този геноцид! Хората умират, защото не могат да стигнат до болница. Болници няма в над 160 общини, но партийни офиси на ГЕРБ и щатни партийци има във всяка община! Стотици са затворените училища по времето на трита мандата на Буда, а десетки са заличените от картата на България села.
През 2011г. кабинета на Борисов 1 и ГЕРБ национализира – ОТКРАДНА 1.5 МИЛИАРДА лева от резерва на здравната каса! Това престъпление слага началото на колапса на здравната система, защото поставя касата в тотална зависимост от държавният бюджет и волята на управляващите и обрича на мизерия държавните и общиснки болници, разчитащи само на издръжка от плащания по усвоени пътеки от Касата. ОТКРАДНАХА парите за здраве, за да ги прехвърлят към по лесни за крадене схеми! За последните десет години десетки хиляди българи умряха от лечими болести! За тях пари и хеликоптери нямаше. НО ЗА ГЕРГОВ И ПЕЕВВСКИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ИМАШЕ!
НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА, БОЙКО? Тези хора ти ги уби!
Събираме капачки и левчета с СМС-и за лечение на бебета, децата и близките ни! ТОВА ЛИ НИ „ДАДЕ“. БОЙКО? Смърт и мизерия? За калинките в здравеопазването, които събираше по магистралите и кръстовищата няма да говоряим.
Задълженията на държавните и общински болници са в размер на стотици милиони. Защото и здравеопазването бе превзето от мафията. Схемата „болница в болницата“, при която частни структури източват държавните заведения е патент на ГЕРБ! През първите години на управлението на Борисов хората недоумяваха защо е яростната битка на Борисов и Цветанов да се назначават партийни кадри за шефове на общинските и държавни болници. Тази практика днес е вече закон! След време картината стана ясна, целта е била да се осигури чадър над схемите за източване на тези болници, става дума за стотици милиони. От самото начало Борисов и бандата му са планирали грабежа на общинските и държавните болници! За тях здравеопазването е само кранче за точене на милиарди. И затова наливат с готовност нашите пари в тази система без да правят реформи, защото милиардите изтичат в техните джобове, докато българите мрат от лечими болести и липса на пари за лечение, А ЗДРАВНИТЕ РАБОТИНИЦИ ПОЛУЧАВАТ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ! Тези милиарди бяха източени както през вече посочената схема за „болница в болницата“, така и през договори за ремонти на тройни цени, спечелени и изпълнени от „наши фирми“, проекти за саниране и енергийна ефективност отново „усвоени“ от обръчите на Борисов и Пеевски и не на последно място чрез договори за външни услуги, от кетъринг до перални и лаборатотрии, като болничните структури за тези дейности бяха закривани. Темата за лекарствената мафия е за друг материал. Милиони бяха наляти в стиропор и дограма на пустеещи сгради във видинската болница например, а хората умират заради остарялата техника за хемодиализа, която струва двеста хиляди. За диализни апарати и здраве пари няма, но за крадене пари има.
Това е истината. Българите са най-болната, бедна и изчезваща нация, защото ги управляват най-алчните, нагли и лъжливи престъпници, които историята ни познава. Крадат дори от лекарствта на онкоболните, от храната на децата в детските градини, от помощните средства за инвалидите, от асфалт, стиропор и бетон. Това зло трябва да бъде изринато. БОЕЦ водим тази битка и разобличаваме лъжите на управляващата ни мафия.
Мафията убива.
Корупцията убива.
Некадърността убива.
Борисов убива.

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор!  НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС!  #СТОПГЕШЕВ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830060
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930