Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2019 19:14 - Измамата – изчезващите гласове! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 242 Коментари: 0 Гласове:
0



Измамата – изчезващите гласове! Posted on 12.10.2019

 В поредицата на БОЕЦ – „Схемата“ описахме начините за пълнене на черните партийни каси, ролята на институциите в изборният процес в услуга на властимащите и схемите за контролиран вот. В настоящият материал в няколко части ще опишем начините за фалшифициране на изборите.

Започваме с един наглед екзотичен способ, наречен от нас „ИЗЧЕЗВАЩИТЕ ГЛАСОВЕ“. Метода е взаимстван от Македония и доразработен и развит от изборният гений на ГЕРБ. За първи път е приложена масово през 2011г. в областите Кърджали, Видин, Благоевград и Пловдив! В него се използват химикали с изчезващо мастило. Самите химикалки са достъпни в търговската мрежа и интернет, както и пълнители , които могат да се поставят на обикновени химикалки. Има два основни варианта за тази схема.

image

ПЪРВИ ВАРИАНТ- пример- електората на ГЕРБ в даден район се организира предварително за гласуване след 11.00ч. в изборният ден. При откриване на секциите предварително определени хора гласуват първи и подменят химикалките в тъмната стаички с „вълшебните химикалки“ . След това гласуването продължава нормално. Минути преди 11 часа други хора влизат да гласуват и отново подменят химикалките , като слагат нормални. След това до края на изборният ден гласуват всички симпатизанти на ГЕРБ. При тази схема гласувалите до 11 часа ( това са опонентите на ГЕРБ) губят своят глас, защото след изчезването на мастилото ( технологичното време е около два часа) тези бюлетини стават „празни“ и съответно недействителни. Гласовете на ГЕРБ са 100 % действителни. Така се сваля с няколко процента резултата на опонентите. Схемата е чиста и никой не може да докаже нищо. Всички сте чували за случаи в които хора и техните семейства ( кандидат общински съветници например) са гласували за себе си в определена секция , а след това в тази секция няма нито един глас за тях! Сега всеки може да си обясни това „чудо“ . Недостатък на този вариант е, че трудно може да се прогнозира резултата.

ВТОРИ ВАРИАНТ – Тук Цветанов проявява своят „гений“ на изборите  през 2014 и 2015г. . Решава се с помощта на тези химикали да се фалшифицират самите изборни протоколи. Нарочен човек от комисията , подготвен и оборудван предварително се преборва в комисията той да попълни протокола. При вписване на данните в него с „вълшебният химикал“ се вписват данните само на ГЕРБ и броят на невалидните бюлетини ( а вече и броя на НПН) , След това незабелязано се сменя химикала и останалата част на протокола се попълва с нормален химикал. Протокола се предоставя за подписване на всички членове на комисията и се дава за копиране. Комисията заминава за ОИК и докато чака да си предаде чувала и протокола (минават часове и мастилото изчезва) , човека с протокола вписва с нормалният химикал фалшивите данни. Пример : ИСТИНСКИ ДАННИ ГЕРБ – 100 НЕВАЛИДНИ – 22 НПН – 43 ФАЛШИВИ ДАННИ ГЕРБ – 140 НЕВАЛИДНИ – 12 НПН – 13 Всички гласове на останалите партии излизат и са си точно, всички контроли в протокола излизат , а гласовете на ГЕРБ са „напомпани“ с 40%. Всички сте виждали след избори снимки на копирани протоколи , които се различават от оригиналните протоколи качени от ЦИК. Ето и отговора на мистерията. Схемата е чиста и недоказуема, протокола предаден в ОИК е без задрасквания и корекции и дори да бъде обжалван резултата в съд , то съда няма основание да нареди повторно преброяване. Опонентите нямат основание за жалба, защото техните гласове не са манипулирани и те нямат основание за това. Измамата може да се установи само с химична експертиза извършена в лаборатория. БОЕЦ ще разкажем и покажем всички известни ни схеми за фалшифициране на избори прилагани от партиите на статуквото през последните години. Всеки, който има информация за такива случаи  може да пише на страницата на БОЕЦ – гражданско движение или на електронната ни поща – gdboec@abv.bg. Можем да се противопоставим на всичко това, но е нужно да обединим силите си и да се подготвим добре. От нас зависи да опазим от мафията собствените си гласове.

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор!  НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС!  #СТОПГЕШЕВ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704017
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031