Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2019 18:17 - И Фандъкова зашитава Гешев! ПОЗОР! На 24.10 – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 154 Коментари: 0 Гласове:
1



И Фандъкова зашитава Гешев! ПОЗОР! На 24.10 – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! Posted on 21.10.2019

На 02.10.2019г. БОЕЦ обявихме събитие от името на Гражданско обединение „СТОП ГЕШЕВ“ под същият надслов! Събитието е насрочено за 24.10. – денят на избора на Гешев от 9.30ч. пред ВСС! Като продължение на битката, действията и протестите ни срещу опита на управляващата ни мафия да си назначи за още седем години следващият наместник на върха на прокуратурата и си осигури още седем години безнаказан грабеж! 

https://www.facebook.com/events/353454632020745/

image

На 09.10 (половин месец преди датата на протеста) БОЕЦ внесохме официално Уведомление до кмета на Столична Община, Йорданка Фандъкова и СДВР. В отговор получихме  обаждане от СО и съгласуване на действията със стандартните въпроси, като към този момент нямаше никакъв проблем.

image

На 14.10. обаче СО изпраща писмо, с което ни уведомяват, че на същата дата, за същият час и място е имало вече заявено и съгласувано от тях меропроятие и ОТКАЗВАТ да съгласуват нашият протест, като предлагат да сменим мястото, часа, или датата. Служителите на СО в телефонен разговор с председателя на БОЕЦ, Георги Георгиев, ОТКАЗВАТ да дадат информация за това КОЙ е организатора на другото „мероприятие“, с каква цел е то и КОГА е внесено уведомлението с аргумента, че това били лични данни! Смешно и жалко оправдание. Още един важен въпрос БЕЗ ОТГОВОР! Как така при внасянето на Уведомлението и последвалият разговор със СО нямаше никакъв проблем, а след това изведнъж се появи „мероприятие“? Този отговор го дължи лично Фандъкова, защото писмата и уведомленията, които изпратихме бяха адресирани до нея и лично е била уведомена! Няма заявено и обявено никакво друго мероприятие за този ден! Защото, ако има, то Столична Община е ДЛЪЖНА да уведоми гражданите за неговото провеждане, за времето в което ще се провежда, за това, дали ще има промяна на организацията на движение и тн. Вместо това СО пази в тайна както самото мероприятие, така и неговите организатори. Тайно ли ще демонстрират пред ВСС? С качулки ли? С маски ли? 

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

Случилото се е показателно за страха, който тресе мафията. При получването на уведомлението ни, първоначално не е имало проблем. След като е уведомена Фандъкова се появява проблема. Вероятно тя самата е „съгласувала“ с Борисов действията си и след получената заповед да пази Гешев следва отказ за протеста на БОЕЦ и колегите от СТОП ГЕШЕВ! Това е истината. 

image

Днес на среща в СДВР, представителя на БОЕЦ, Камен Добрев е отстоял ПРАВОТО ни да бъдем пред ВСС на 24.10 от 9.30ч. и да изразим позицията си за срамното и позорно назначение на Гешев! 

БОЕЦ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ, КАКТО И ХИЛЯДИ НЕПРИМИРИМИ! 

Не могат да ни спрат нито орките и мутрите на мафията с качулките, черните тениски и хитлеристките поздрави, нито марионетките им в СО начело с Фандъкова. А много ги е страх и с право! Защото загубят ли контрола върху прокуратурата, ги чакат затворите. Все повече граждани се надигат срещу мафиотската диктатура на Пеевски и Борисов. БОЕЦ се превърна в символ на тази съпротива и мафията се опитва да ни смачка по всякакъв начин. Ефекта е обратен, увличаме непримиримите и будим заспалите.

Фандъквоа е не само кмет, тя е и заместник на Бойко Борисов в ГЕРБ, а самият Борисов през последните години предаде и продаде цялата държава в ръцете на Пеевски и ДПС, превръщайки се в тяхна марионетка. Предрешеният избор на Гешев за главен прокурор и срамната процедура са доказателство, че Борисов е просто изпълнител на волята на Пеевски, защото Геешв е личен негов избор. В случая Фандъкова просто обслужва Пеевски, като се опитва да спре гражданите да демонстрират и протестират срещу избора на Гешев. Обслужва Пеевски по заповед на Борисов, така както го обслужва и през всичките изминали години с десетките подарени обществени поръчки за стотици милиони на фирми свързани с Пеевски! Точно в такива моменти маските падат и лъсват всички гнусни зависимости и обвързаности.

БОЕЦ ПРИЗОВАВАМЕ – НА 24.10.в 9.30ч. – денят на избора на Гешев всички да излязат пред ВСС в подкрепа на протеста на Гражданско обединение СТОП ГЕШЕВ. Призоваваме и за национални протести и стачки из цялата страна – СТОП МАФИЯ. На 24.10. след 9.30ч. спрете автомобилите си навсякъде където се намирате. В знак на съпротива срещу избора на мафията и опита им да си осигурят още седем години безнаказан грабеж. Блокирайте улици, булеварди, кръстовища,  магистрали, митници, пътни възли, гари. Навсякъде. Призоваваме всички граждани, таксиметрови водачи, служителите в транспортните, спедиторските и куриерските фирми и шофьорите в градският транспорт да се включат. Във всеки град и по пътищата из цялата страна. Снимайте и отразявайте действията си. Можем да блокираме територията, можем да  се съберем хиляди пред ВСС. Можем да спрем мафията и позорното назначение на Гешев. Блокирайте столицата с автомобилите си!   СТОП ГЕШЕВ – СТОП МАФИЯ! 

Освободете се ЗА 24.10. Освободете се НА 24.10. И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ!

Спрете автомобилите си  навсякъде, където се намирате на 24.10. в 9.30ч. и елате пред ВСС заедно да спечели тази битка!

#СТОПГЕШЕВ #СтопМафия #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845825
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930