Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2019 17:12 - Скандална кандидат-кметица от ВОЛЯ? https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0



image Скандална кандидат-кметица от ВОЛЯ? Публикувано на 21.10.2019 в България    

ВЯРНО, ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЪЩО Е ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ, АМА НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ ТОЛКОВА!

Целият ден днес гледам порно снимки. Веднага уточнявам – не по мое желание и търсене, а разглеждайки кротко новинарският поток във фейсбук. И като изскочиха едни моми без дрехи от едната страна на снимките, а от другата – същите моми, ама във формат 18 +, онемях.

Преди няколко седмици пък пик-лива медия излезе с цял порнофилм относно приятелката на един кандидат за кмет. Тъкмо си мислих докъде стига морала на Територията, и се оказа, че това било върхът на айсберга.

Веднага уточнявам, че не съм чак толкова задръстена. Да се снимат жените както им душа иска. И това е работа или пък удоволствие, ама като ги гледам, по-скоро е работа, доста са инвестирали в себе си. Но явно момите са в двоумение коя точно древна професия да изберат – проституцията или политиката. И най-накрая, явно неуспели да решат, се пробват и в двете поприща.

Специално кандидатката на “ВОЛЯ”, чиито снимки се веят в еротични и по-хард еротични снимки във фейсбук, изумявам как изобщо на някого е хрумнало да предложи момата за политик. Че има таланти, е видно от снимките /не от плакатните, от другите/, ама все пак я предлагате да управлява община, а не бардак. За второто безспорно има таланти.

Познавам и доста жени политици /думата “политичка” нещо не ми допада/, които са се изкатерили до високия си партиен пост от легло на легло. Същото, само където няма фотографски доказателства за това. Но пък и обикновено хората ги знаят как са станали политици.

Неуважаеми мадами, политиката НЕ Е ВАШЕТО ПОПРИЩЕ. Вярно, там най-добре се краде, но дори в политиката има нещо като морал и добър тон. А той изключва дибидюс голите ви снимки с вибратори! Останете там, където сте най-добри – в проституцията.

Извън шегата, считам, че е недопустимо хора, върху чийто морал има дори сянка от съмнение, да участват в политиката, без значение на колко ниско ниво. Защото проститутката почтен човек не може да стане! Не можем да допуснем хора, които са се снимали в порносайтове, да ни представляват пред света и да управляват народа ни. ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ!

Адв. Елена Гунчева



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703601
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031