Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2019 18:19 - Г-н Президент, не думи, дела са нужни! БОЕЦ заявихме среща и очакваме отговора ви! https://www.boec-bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Г-н Президент, не думи, дела са нужни! БОЕЦ заявихме среща и очакваме отговора ви! Posted on 28.10.2019

На 24.10. мнозинството подвластно на мафията избра Иван Гешев за главен прокурор! От този миг гражданите знаем, че можем да разчитаме само на себе си в битката срещу налаганият диктат на мафията. БОЕЦ и свободните граждани, които искаха да изразят позицията си срещу позорната номинация и избор на Гешев, както и срещу порочната процедура по която бе избран не бяхме допуснати до сградата на ВСС, която бе окупирана от жандармерия, полиция и мутрите на Пеевски и Борисов, докарани от автобуси от страната и организирани от агитките в София, Перник и гетата. БОЕЦ поведохме гражданите и заедно блокирахме Орлов мост в знак на гражданско неподчинение срещу незаконните действия на полицията, потъпкващи нашите граждански права! И като израз на съпротивата ни срещу избора на Гешев.  Устояхме и 24 часовата блокада на Орлов мост бе силен знак за нашата решителност да продължим действията срещу опита на мафията да си осигури още седем години безнаказан грабеж чрез избора на един зависим и и компрометиран човек.

image

image

БОЕЦ на Орлов мост – 24.10.2019г.

Според Конституцията на Република България след формалният и нагласен избор на Гешев, по процедура следва президента да подпише Указа за неговото назначаване! Както обявихме на блокадата на Орлов мост, още сутринта на 25.10. в 9.30ч. БОЕЦ и присъединилите се граждани отидохме пред президенството! Георги Георгиев и Камен Добрев от БОЕЦ, както и Николай Колев – Босия, като представител на събралите се граждани проведохме среща с администрацията на президента на която предадохме общото ни послание:

„Г-н президент, имате историческият шанс да застанете до гражданското общество в България! Г-н президент, НЕ подписвайте указа за назначаването на Гешев“

image

БОЕЦ пред президентството – 25.10.2019г.

Заявихме среща с президента, на която да представим позицията и аргументите си! Получихме уверение, че посланието ни ще бъде предадено незабавно на президента, както и че ще бъдем уведомени за датата и часа на срещата.

Конституцията е отредила роля на президента и ние сме длъжни да използваме всички възможности. Това е много силен тест. И много важен момент. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем и  трябва да се преборим, че ние заедно със свободните медии и независимите магистрати вътре в съдебната система сме силата, която може да спре мрака. А президента има възможността да покаже, че като държавен глава има куража и смелостта да отстоява принципите на правовата държава и демокрацията, че чува гласа на гражданите, като не подпише указа. А може и сам да се постави в кръга на мафиотското статукво, като подпише указа! Избора е негов, ние направихме своят!

Г-н президент, БОЕЦ очакваме дата и час за среща!. Време е за дела, думите вече не са достатъчни! image

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! 

На 30.10. – сряда, от 18.00ч. БОЕЦ, заедно с колегите от Инициатива „Правосъдие за всеки“, други граждански организации и хиляди непримирими граждани излзизаме отново пред съдебната палата в София, като ще стигнем и до президенството! „СВЕТЛИНАТА РАЖДА СВОБОДАТА“, това е надслова на поредният протест срещу избора на Гешев.  Управляващата ни мафия вече знае, че БОЕЦ имаме подкрепата на гражданите и  блокадата на Орлов мост може да бъде повторена и този път безсрочно. Нашата кауза е чиста и в това е силата ни! Борим се за Истината, за Правото и Свободата! За свободна, правова и демократична България!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702671
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031