Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2019 20:18 - БОЕЦ запази всички дати за протести до края на годината пред ВСС! https://www.boec-bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 220 Коментари: 1 Гласове:
-1



БОЕЦ запази всички дати за протести до края на годината пред ВСС! Posted on 02.11.2019

Веднага след избора на Гешев и поредицата протести и блокадата на Орлов мост, БОЕЦ внесохме Уведомление за протести пред ВСС до СО и СДВР за всички дати до края на годината! 

Всички помним какво се случи на 24.10! Въпреки внесеното от БОЕЦ Уведомление и първоначално съгласуване със Столична община, изведнъж се появи друго Уведомление уж внесено преди нас от ПИК и свободните  граждани не бяха допуснати да изразят позицията срещу позорният избор на Гешев пред ВСС.

Така се стигна до абсурдната ситуация, на 24.10.2019г. да се проведе първото масово и уж  общодостъпно мероприятие – частно шествие в подкрепа на Иван Гешев с осигурена охрана и пропускателен  режим, чинно обслужван и охраняван от служителите на СДВР и Жандармерията. Създадени бяха не само кордони със стотици полицейски служители, но и нарочни входящи пунктове, където влизащите в събитието  бяха и лица с жилетки – неполицейски служители, посочваха на полицаите кой да се допуска и кой не.
Безпрецедентна ситуация, без аналог в демократичния период.
Същевременно, на останалата част от населението, заявили своята позиция против Иван Гешев, бе грубо нарушено конституционно гарантираното право на мирно събиране и провеждане на мероприятия заради нежеланието на органите на СО и СДВР да изпълнят законовите си задължежия!

image

image

„Протестиращите“ в подкрепа на Гешев пред ВСС

И до днес никой не е виждал уведомлението на ПИК въз основа на което се основаваха действията на СО и полицията да недопуснат и отстранят всички граждани решили да подкрепят БОЕЦ и солидарни с позицията ни срещу избора на Гешев! Ще изискваме цялата документация и информация по ЗДОИ от Общината.

След безпрецедентната блокада на ВСС от полиция, жандармерия и мутри, които пропускаха само „фенове“ на Гешев пред сградата на Съвета , БОЕЦ решихме да поведем гражданите и да отидем на Орлов Мост! Водени от стремежа ни да бъдем чути и принудени от действията на полицията и Общината! Тяхна е отговорността за тези действия, а ние направихме необходимото гласа на непримиримите граждани да бъде чут, да свалим медийното затъмнение и да принудим така наречените „медии“ да отразят и нашата позиция! 24 часовата блокада на Орлов мост показа, че непримирими има, че има и решителност и готовност да отстояваме своите цели! Такова нещо не се бе случвало от времето на Виденов и управляващата ни мафия разбра, че гражданското общество е будно! 

image

БОЕЦ на Орлов мост – 24.10.2019г.

image

След така нареченият „избор“ на Гешев от мнозинството подвластно на мафията във ВСС топката е в полето на Президента. БОЕЦ заедно с други граждански организации организирахме няколко протеста пред Президентството и призовахме Румен Радев да НЕ подписва указа за назначаването на Гешев, като междувременно се срещнахме с представители на администрацията на президента и заявихме среща с него и внесохме официално документи с нашата позиция, посланието на гражданите и аргументите ни за неподписването на указа.

На 26.10. БОЕЦ внесохме Уведомление до СО и СДВР за протести за всички дати до края на годината. Според закона, ако Радев откаже да  подшише указа за назначаването ана Гешев, следва прегласуване от ВСС и този път ще бъдем там! Това е целта на внесеното Уведомление. Не знаем кога Президента ще вземе своето решение и кога ще се свика заседание на ВСС за прегласуване, затова заявихме всички дати до края на годината. Вече получихме съгласвуане за тези ни действия и от СО и от СДВР. Пооставихме ги в ситуация, в която нямат полезен ход. Гражданите трябва да бъдем чути и този път ще бъдем пред ВСС! 

ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

Следете страницат и сайта на БОЕЦ. След отказа на Президента (ако се случи) ВСС ще обявявят дата за прегласуване на Гешев. Веднага след това ще обявим събитие и протест пред ВСС. И трябва да сме хиляди там в този ден! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bojil - Tiia mai sa samo mutri !
08.11.2019 04:34
Tiia mai sa samo mutri !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791562
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930