Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2019 18:09 - ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!

imageНа 31 октомври т.г. във варненската телевизия “Черно море“ в авторското си предаване „Посоки. eu“ журналистката и водеща на предаването Елена Кирова си позволява да зададе въпрос на ГЕРБ кандидат -кмета Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа, както и за прословутия булевард „кръгово-елипса“ „Левски“ във Варна.

ГЕРБ Портних участва в предаването предизборно.

На сайта на телевизия Черно море НЕ Е КАЧЕНО ВЪПРОСНОТО ПРЕДАВАНЕ и то не може да бъде гледано. Най-вероятно е СВАЛЕНО веднага след разразилия се след предаването скандал.

След излъчване на предаването, заради това че Елена Кирова се е осмелила да попита ГЕРБ Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа и за безумния белевард „Левски“, моментално е била подложена на свиреп, зловещ натиск!

Журналистката е била ПОДЛОЖЕНА НА НАТИСК, КАТО И СЕ КАЗВА, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО И СЕ СВАЛЯ ОТ ЕФИР, КАКТО И ЧЕ ДРАСТИЧНО И СЕ НАМАЛЯВА ТРУДОВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

След което Елена Кирова потресена и в стрес – напуска телевизията.

Елена Кирова е единствената журналистка след Сашо Диков и Велизар Енчев, които допуснаха огласяването на пиянския скандал с Портних в Хайфа, разкрит от Веселина Томова и сайта АФЕРА, която се осмелява да огласи темата и да зададе въпрос директно на Портних за това.

АФЕРА направи опит да се свърже с Елена Кирова и очакваме нейния коментар. Според колегите и тя е в стрес и е отвратена от случилото се.

Ето и пост от стената във Фейсбук на Елена Кирова от датата 31 октомври, когато се е провело предаването с Портних, което след това никъде не може да се види, защото е свалено!, написан от неин колега:

image

Зад натиска работещи в телевизията съзират дългата ръката на ГЕРБ общинската съветничка Марица Гърдева, която управлява в сянка телевизията, твърдят запознати. Пак заради ГЕРБ Марица Гърдева телевизия „Черно море“ бе буквално съсипана, твърдят източници от там.

Afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804282
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930