Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2019 19:25 - КАСИРАНЕ, АМА ДРУГ ПЪТ. Ако се намери безсмъртен съдия, който не се интересува какво ще му се случи, само и само да възтържествува правото. https://www.vestni
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image БЪЛГАРИЯ КАСИРАНЕ, АМА ДРУГ ПЪТ. Ако се намери безсмъртен съдия, който не се интересува какво ще му се случи, само и само да възтържествува правото.     Вестник ЗОРА Posted on November 05, 2019, 4:37 am     3 secs

ПОБЕДИТЕЛИ И ПОБЕДЕНИ. Без изненада установихме, че всички политически партии се смятат за победители. Всъщност са прави. Удържава победа с нокдаун срещу народа. Победените сме ние. Част от нас – защото хвърлиха бялата кърпа и не отидоха изобщо да гласуват, а другите – защото противникът беше системата. А срещу системата с бюлетина не може да се борим. Разпределиха си баницата, под затъпелия поглед на матрияла. Всъщност властта в България вече не е легитимна. Защото за управляващите на практика са гласували съвсем малък процент. В голямата си част състоящ се от гетата, от матрияла, от 80 % на проф. Христов и верни партийни фенове. И тук-там някой съвестен българин, гласуващ заради идеята, че каквото и да става, гласуването е негово гражданско право и не си го дава на Факултето.

– ДПС. Карадайъ с изненадващо задобрял български език се похвали, че движението е увеличило териториално властта си по общини. Всъщност ДПС винаги са във възход, а този път се справиха тотално с вътрешния си противник – ДОСТ. В раздираната от вътрешни крамоли България това е изключително опасно. Съчетано с неизменната власт на Почетния председател, без когото никой управляващ не може да задържи властта си. А всъщност държавата, тоест ГЕРБ, защото вече няма разлика между двете, ще даде едни 220 милиона за пристанището на Доган.

– ТЕХНИЧЕСКИ ГРЕШКИ. Размятането на народонаселението от компетентни и некомпетентни органи е впечатляващо. След като с приятна изненада разбрахме, че населението няколко месеца преди изборите рязко се е увеличило с над 400 000 души, изведнъж пък се оказа, че столицата само за една седмица е намаляла със 100 000 души. Впечатлена съм как ги размятат тези стотици хиляди граждани. В кръга на шегата бих предположила, че властимащите са избили или арестували политическите си противници и феновете им, ама тази цифра дори и на тях би се опряла. И си задавам логичният въпрос – след като едно население не могат да преброят, при положение, че в системата ЕСГРАОН всичко е ясно, кой роден и кой умрял, то как ще преброят бюлетини? Или пък въобще не ги броят?

– КАСИРАНЕ, АМА ДРУГ ПЪТ. Манолова и инициативният комитет, който я подкрепя, даде изявление, че ще иска касиране на изборите. Много оптимистично. Особено ако намери безсмъртен съдия, който не се интересува какво ще му се случи, само и само да възтържествува правото. Проблемът не е в 3 % разлика межу Мая и Данчето. Проблемът е в това, че ако се допусне повторно преброяване или гласуване или ръчно броене на бюлетини, то тогава ще станат явни всички манипулации на вота. А това мафията никога няма да допусне. Манолова заяви, че не се отказва и тепърва ще води борба за промяната. В допълнение на моите публикации по повод нейната политическа кариера ще кажа, че нов….дом със стари вещи не се прави! За да се промени държавата, трябват нови и променени хора. А не такива от статуквото, които са се извъртели към вятъра на промяната.

– 7/8 И СИ ПАДНАЛ. Телевизията на великия шоумен и по съвместителство политик Слави Трифонов ще започне да излъчва днес. Като в чест на откриването, ще раздава телевизори на зрителите. Интересно ми е с този манталитет, ако участва в избори, дали ще подарява телевизори на избирателите, а на този, който му докара най-много гласове – цяла лимузина. Циркът и политиката имат много общи неща, но все пак политиката не трябва да става цирк.

Елена Гунчева

българия

  Вестник ЗОРА   PREVIOUS ARTICLE Борисов разкри пред цяла България как се правят избори – с купуване на цuгaнcкu гласове. Правил го е още през 2007-ма! Related Post   image Русия за Радев: “Тоя какво, побърка ли се”? / May 22     image Цветанов обърка световния и европейския ред. ГЕРБ да се вземат в ръце! / Nov 14     image Борисов заговори нечленоразделно! / Jan 22   ПОСЛЕДНИ НОВИНИ image ПУТИН И ЕРДОГАН НАПРАВИХА НА ЛУДИ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ЗАПАДНЯЦИ! Вестник ЗОРА on Oct, 10, 2019 image САЩ готвят нова война на Балканите… Обсъждат го вече в Конгреса, под формата на “предупреждение”… Вестник ЗОРА on Oct, 10, 2019 image Номерът на тариката: Питат ли за корупция, говори за мигранти Вестник ЗОРА on Sep, 9, 2019 image Наведоха се до степен на магистрална труженичка Вестник ЗОРА on Jul, 7, 2019 image Чудеса на политическата карта на света Вестник ЗОРА on Jun, 6, 2019 image Борисов захапан от “Агнешките главички”! Вестник ЗОРА on Jun, 6, 2019 image Примката се затяга: Текат проверки на Европа в София, в САЩ са готови с обвинения Вестник ЗОРА on Jun, 6, 2019 ЗОРА ТВ image image image image image image image image Кратки новини  



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808071
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930