Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2019 19:24 - ДАНЪЦИ. ДОНОРИ. БИСТРИШКИ ТИГРИ, ОЛЕ! СТАНИШЕВ АТАКУВА. ДАНИТО ОТ „КОМИНА”. Вестник ЗОРА Елена Гунчева
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 161 Коментари: 0 Гласове:
0



ДАНЪЦИ. ДОНОРИ. БИСТРИШКИ ТИГРИ, ОЛЕ! СТАНИШЕВ АТАКУВА. ДАНИТО ОТ „КОМИНА”.     Вестник ЗОРА Posted on November 07, 2019, 5:34 pm     5 secs

ДОНОРИ. Бойко Борисов днес, за да насърчи донорството, подписа декларация за съгласие да бъде донор. Признавам, че цял ден мечтая. Поне веднъж, макар и посмъртно, да допринесе за някакво добро. Извън това, България е една от страните, където този въпрос не е удачно уреден. И дори човек да даде съгласие приживе, пак се питат роднините след това, а на практика те може изобщо да не са близки или дори да са в много лоши отношения. Трябва да се постигне някакъв разумен компромис между чувствата на хората и възможността да се спаси живот. Грешно е в 21 век хора да умират, защото законодателството няма подходяща уредба как могат да им бъдат трансплантирани органи и как да бъде уредено донорството. Темата може и да не е важна, но никой не знае дали след час или утре за него или негов близък няма да се наложи спешно да взема решение или с нетърпение да очаква да му се обадят, че са намерили донор.

– ДАНЪЦИ. Народното събрание на първо четене отново променя данъчните закони. За пореден път. Затяга се сериозно режима за ДДС, като отново се правят безумни изменения, че на свързани фирми ще се гледа общия оборот. Това, че са различни юридически лица, макар и с един и същ собственик или съдружници, явно не притеснява мислителите в правителството. Важното е пари да се събират. Най-интересното е, че куриерските фирми ще трябва да следят и контролират дали акцизни стоки не се изпращат, като ще имат правото без съгласието на подателя да отварят пратките в стая с видеонаблюдение. Явно продължава тенденцията НАП и другите органи да си държат ръцете отзад, а на гражданите и фирмите да бъдат възлагани контролът и следенето на спазването на закона.

– БИСТРИШКИ ТИГРИ, ОЛЕ! Като топ-новина на деня водещи медии посочват две асистенции на Бойко Борисов за мач на „Бистришките тигри” с „Локо”. Това е премиер-пенкилер. Заседава в Министерски съвет, назначава областни управители и рита мачле. И за пореден път питам как това става в работното му време и колко ни струва охраната му от НСО, докато той подтичва в свински тръст по игрището за радост на дебилните си фенове. Моля да погледнете снимката му. Това е вашият министър-председател. Бог да ни е на помощ!
– СТАНИШЕВ АТАКУВА. СерГей Станишев отново използва като повод изборите, за да атакува Корнелия Нинова. Без да пренебрегвам грешките на БСП по време на тази кампания, отново подчертавам, че основният проблем в БСП са хора като Станишев, Гергов и компания. Които са близки до ГЕРБ и Бойко Борисов и чиято цел е съвместно разделяне на властта в България. А тогава вече няма да има никаква надежда. Без да е идеална, в момента Корнелия Нинова е гарант на все пак някаква опозиция. Ако лобито на СерГея и Гергов надделее, ситуацията ще стане много по-страшна.

– ДАНИТО ОТ „КОМИНА”. И с лека погнуса ще коментирам назначението на Здравка/Дани Каназирева за областен управител на Пловдив. Както винаги съм посочвала, политиката е мръсна работа и затова в нея трябва да са чисти и почтени хора. И госпожа Каназирева и христоматиен пример какво не трябва да допускаме в един политик. Станала политик в ГЕРБ, изритана от ГЕРБ заради лобиране за икономическите интереси на Георги Гергов, продължила обслужването на ГЕРБ и правейки се на опозиция, за да обира протестния вот, присламчила се към Кунева, след което я предаде, след като не получи жадуваното депутатско място, играеща с всеки, който има власт и пари. Тъй като лично не съм го виждала, не мога да твърдя, че е била сервитьорка в „Комина” – култова кръчма на Петър Главчев, баща на „Ванко 1”, съден за сводничество. Всеки има право на лично минало. Но в политиката трябва да има морал, защото от това зависи и бъдещето на народа. „Съюз за Пловив” – Партия, съставена от работниците на няколко големи предприятия в Пловдив, поставени в зависимост от решения на Общинския съвет. Изпълняваща мръсни поръчки на ГЕРБ. Никога против предложенията на ГЕРБ, винаги гласуваща за тях. Само при намиране на спонсор се прав на опозиция и слага лъскави брошурки, в които сама се прогласява за бунтарка. Доктор по право, колкото аз съм доктор по ядрена физика. Поне откъм знания. Ноторно известен факт сред юристите в Пловдив е, че Каназирева никой не я е виждал в съда нито в която и да било съдебна зала. Пример за политическа проституция и лъжи към избирателите. Явно ще си учим уроците по трудния начин как да си подбираме политиците!
Елена Гунчева

imageБорисов днес, за да насърчи донорството, подписа декларация за съгласие да бъде донор



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800689
Постинги: 44983
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930