Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2019 18:36 - Г-н Горанов! Плащаме ви заплатата, преди да идем да купим хляб в близкия магазин и да си нахраним децата! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове:
0



Г-н Горанов! Плащаме ви заплатата, преди да идем да купим хляб в близкия магазин и да си нахраним децата!  
image  

„Нула, нула лева субсидии за БСП и тогава ще ТЕ питам къде ще си намериш работа!“.

Така Владислав Горанов, министър на финансите, отговори на настояването ми да отговори от него ли идва идиотската идея първият ден от болничните да не се заплаща.

Знаете, че от вчера гърми скандал из цялата държава.

Днес министър Горанов си изпусна нервите. Не точно от моето настояване за конкретен отговор, а от факта, че отвсякъде колегите го атакуваха с един и същи въпрос – какъв е смисълът от това и най-вече колко пари ще спестят работодателите, които ръкопляскат на всички щурави медийни патици, които кабинетът на Борисов пуска.

И да, можех и по-добре да го наредя! Само че трябваше да сляза на нивото на махленското поведение на министъра Горанов, а който дори не подозира, че тъкмо със залъка БСТВ може здраво да се задави. Първи път – стомна за вода – затвориха ТВ 7, че им бъркаше плановете и фалираха КТБ. Втори път – затвориха устата на опозиционната BIT, раздутото им его трудно носи на бой и на критика…Сега за трети път пробват да запушат устата на медиите.

   

Горанов дори не подозира как така могат да се извъртят нещата в държавата, че тъкмо от ефира на БСТВ Владислав Горанов може да чуе, че вече не е министър. Тогава ще го питаме на кого какво смята да отреже, че да се спаси от любовта на народа, с който се гаври. Защото гъбаркането с медиите е грозно, нагло гъбаркане именно с онези 5 милиона българи, които им сърбаме супата вече 12 години. И му плащаме данъци, осигуровки, като лишаваме децата си от нормален живот. За да може той да се движи като баровец с черен мерцедес, със странна бургарска регистрация, между другото, да кажем от Министерството на финансите до парламента и да се дуе със скъпарските си костюми пред микрофоните на колегията.

Към Горанов имам само едно напомняне: Вашата заплата, демесета, бонуси и каквото там ви се събира като ОФИЦИАЛЕН месечен доход, го плащаме и ние, журналисти, оператори, монтажисти, работещи в БСТВ. Плащаме ви заплатата, през данъците, които събират подопечните ви ведомства, г-н Горанов! Плащаме ви заплатата, преди да идем да купим хляб в близкия магазин и да си нахраним децата! И затова имаме право да Ви критикуваме, да ви задаваме въпроси и дори имаме гражданското право да Ви поискаме оставката!

Във всяка една европейска държава за поведение пред камера и журналисти, като днешните ви изцепки в парламентарните кулоари, министерското Ви кресло щеше да е празно. Пусто и празно като жалкото Ви присъствие в политиката, което самият вие оценихте навремето единствено стремеж към лично обогатяване. Хората може и да са забравили, затова ще напомня, че веднъж вече си подавахте оставката през 2013 г., понеже 3000 лева заплата като депутат от ГЕРБ не ви устройваше. За всичко останало, което тепърва ще се свързва с Вашето име – ще има и следствие, и съд.

Нора Стоичкова, Фейсбук

Източник/ци: http://onovini.eu/


Четете още на: http://www.budnaera.com/2006-01/2006-07-30_01.htm#ixzz65SXMgvcp
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696054
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031