Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2019 17:10 - НАП подпука Efbet! Данъчните гледат под лупа най-оборотната зала на комарджиите в Красно село! https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
0



НАП подпука Efbet! Данъчните гледат под лупа най-оборотната зала на комарджиите в Красно село! Публикувано на 20.11.2019 в България

Служители на Националната агенция по приходите (НАП) подлагат на пълна данъчна проверка скандалната хазартна компания Efbet, научи медията ни от източници от кухнята на столичните данъчни.

Агентите от НАП отдавна гледали с подозрение фирмата на Стефан, Боян и Цветомир Найденови, но до момента не били правили чак толкова детайлна данъчна проверка на компанията, която разполага с малтийски онлайн лиценз на името на регистрираната на острова фирма „Бробет“.

Според нашите източници няколко от изпълнителните директори на Efbet, включително и управителят на най-оборотната им зала в кв. „Красно село“, обикаляли под пара различни фирми, с които имали договори през годините за да си „набавят“ със стара дата „пропуснатите“ данъчни документи.

 

В една от компаниите, които босовете на Efbet посетили наскоро за да си изпросят със закъсняла дата някои пропуснати документи, става дума за фирма занимаваща се с продажба на специализирана техника за комуникация, служителите останали втрещени от паниката която била обзела Efbet-аджии, заради течащата проверка на НАП. Едно от лицата представляващо хазартната компания, дори споделило, че специално със залата в „Красно село“ шефовете му яко го били закъсали, защото именно от там минавал най-големият оборот на фирмата, и именно там се вършели най-големите далавери, като „фалшиви печеливши“ и пране на пари, за които вече десетки медии у нас и в чужбина писаха в детайли.

Публична тайна е, че съвсем доскоро Стефан, Боян и Цветомир Найденови не спираха да се хвалят сред свои познати, че тримата са напълно недосегаеми в България, и че имат свои хора на които плащат щедри суми пари за спокойствието с което се ползват. Те дори са твърдели, че във всеки един момент могат да се обадят на шефовете на НАП и някои от най-важните специализирани служби към МВР.

Нека припомним, че след серия журналистически разследвания започнали от чужбина стана ясно, че марката Efbet е забъркана в цяла камара от мръсни деяния, а собствениците й Стефан, Боян и Цветомир Найденови са разследвани в няколко държави за пране на пари и още цял куп други криминални дейности.

Източник: samoistinata.bg



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19811541
Постинги: 44989
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930