Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2019 20:19 - Предстои среща на БОЕЦ с Лаура Кьовеши!
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 602 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВАЖНО!
Предстои среща на БОЕЦ с Лаура Кьовеши!

Лаура Кьовеши е причината за назначаването на Гешев начело на прокуратурата и на Цацаров за шеф на КПКОНПИ.

Изборът на румънската прокурорка за ръководител на европейската прокуратура принуди управляващата ни мафия да влезе в дълбока окопна отбрана. Без да поемат никакви рискове.

Най-големият им кошмар е загубата на контрол върху ключовите силови и правосъдни инстиуции – ВСС, ДАНС, МВР, КПКОНПИ, прокуратурата и разузнаването.

През последните месеци, след като се разбра, че Кьовеши ще оглави европрокуратурата, Пеевски, Борисов и бандата им минаха в изключително агресивна кампания за тотално дългосрочно овладяване на тези институции. Това е битка на живот и смърт за тях в буквалния смисъл. Всеки теч на информация или безконтролно действие може да срине цялата им мафиотска конструкция. И после ги чакат затворите.

Истерията по назначението на Гешев доказва огромните им страхове. Назначението на Цацаров също, но то доказва и нещо друго. От мафията се излиза само с краката напред. Не е тайна, че Цацаров искаше за себе си далеч по-спокойно и топло местенце, член на КС, или шеф на Инспектората към ВСС. Но господарите му решиха друго. Назначението на Цацаров за шеф на КПКОНПИ е по-скоро присъда, отколкото награда за него. Слагат тотално зависим и подчинен човек за вършене на черната работа, когото могат да контролират и управляват безусловно. Помня думите на Цацаров „Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов“, а вие? А как се развива делото СуджукГейт знаете ли? Това е ролята и задачата на Цацаров и Гешев.

Лаура Кьовеши е заплаха за мафията. Пробуждащото се гражданско общество е заплаха.

БОЕЦ е заплаха. Независимите медии са заплаха. На всички тези заплахи Пеевски и Борисов вече могат да отговорят само по един начин – смачкване на съпротивата по най-брутален начин, задушаване, и пълен контрол върху институциите и съдебната система. Това се нарича ДИКТАТУРА и тя вече не може да бъде прикривана зад някакви псевдореформи и проевропейски маски. Озъбената мутра и свинското туловище на ДС и СИК се виждат ясно зад стъклата на джипката, с която Буда вози посланици и мишки и сред стадото дебеловрати мутрокантропи скандиращи „Гешев е радост“. Те са си едно.

Това е краят. След всяка диктатура следва революция. За разлика от идеологическите диктатури, за мафиотските „меки“ революции няма. Никой никъде по света не се е преборил с мафията чрез избори, референдуми, или оставки. Начините са два – през институциите, а когато и те са превзети от мафията остава единствената сила – гражданите на площадите! Изриване! И не е нужно да са стотици хиляди. Властта е толкова гнила, че само нашето бездействие крепи мутрите и ченгетата на власт. Няколко хиляди решителни и непримирими бойци за свобода и справедливост ще срутят кочината на дебелите. И тогава стотиците хиляди ще ги последват. В момента, в който лъч светлина проблесне, българите ще се пробудят. Много е важно какво правим след това, как ще продължим и какви ще са стъпките, които ще направим, за да не позволим да бъдем излъгани отново.

БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем! План, стратегия и отговори! И когато излезем – ни последвайте.

На Лаура Кьовеши ще предоставим нашите сигнали срещу Пеевски, Цацаров, Гешев, Борисов, Цветанов, Пламен Георгиев, Карадайъ и др. във връзка със скандалите #АпартаментГейт#ДДСгейт#УбийциГейт (за катастрафата край Своге), #ЦУМгейт#ДжиПиГейт и #КъщиЗаТъщиГейт по разследвания на Биволъ, Фрогнюз, Свободна Европа, АКФ. Тези сигнали са завършени досъдебни производства с доказателства и документи за корупция и злоупотреба с европейски средства и източване на ДДС за милиарди.

Предстоят срещи на БОЕЦ за учредяване на наши комитети в няколко града. Ще обявявам датите своевременно, следетете страницата и сайта ни. Винаги сме действали публично и открито, което се оценява от хората и затова страх тресе кочината!

21.11.2019г. – Георги Георгиев – БОЕЦ



Тагове:   гешев,   Цацаров,   къовеши,


Гласувай:
1



1. planinitenabulgaria - Аз знам най-пробудената гражданка, но няма да кажа името й.
21.11.2019 21:21
Петимна е с нея да преминат по същество Венци, Крум, Стефан / най-първият е Венци!!!/ или който и да е, надарен като тях, но кой ще предложи на блогърка, химнословеща Путин...
Напишете нещо за себе си, какво можете, на какво се нтавивате, публикувайте имената на трима поръчители, тогава ще стане интересно при Вас.
С постинги за ракети, самолети и подводници нищо няма да стане...
цитирай
2. radostinalassa - При твоя Венци..
21.11.2019 22:07
мирише на краката на Гейчо. Крум го отсвирих, защото с извинение му казах, че е изнетрял. А за Стефан нямам идея кой е , да не си ти ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13068319
Постинги: 11525
Коментари: 18285
Гласове: 6653
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години