Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2019 18:27 - Каракачанов, мускалчета ли носиш в Америка? https://lupa.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 588 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Каракачанов, мускалчета ли носиш в Америка?   25 Ноември 2019       image image

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов бе взет на мушка в социалните мрежи заради факта, че на слизане от самолета във Вашингтон в неделя сам си носеше куфара и костюма на закачалка. Войводата дори се запъна на охраната като първоначално не пускаше да му вземат ръчния багаж от ръцете сякаш носи ядрено куфарче или скъпоценности за милиони.

Според потребителите слизането на министъра на отбраната по стълбичката на самолета веднага след премиера е изглеждало трагикомично и защото за разлика от другите министри членове на официалната делегация, които бяха облечени с официални костюми, Каракачанов бе по дънки и със спортно яко, неподходящи за случая. Облеклото му по-скоро бе като за народен събор, но не и като за начало на официално посещение в чужда страна, още повече в САЩ, коментираха пред Lupa.bg специалисти по дипломатически протокол.
 

image


„Потресаващият и шокиращ вид на Каракачанов просто налага този човечец да бъде разкаран по-далеч от армията. Българските войници и офицери не заслужават подобен срам. Как е възможно толкова години да работиш само политик и да не си се научил поне да се обличаш“, недоумяват потребители на фейсбук. И добавят гневно: "Същински Бай Ганьо в Америка!"

„Каракачанов, мускалчета ли ще предлагаш на Тръмп“, смеят се критици на военния министър, учудени от държането му. „Какво толкова ценно носи в дисагите, че не искаше друг да му ги носи и се сопна на охраната, когато, слизайки от стълбата на самолета му взе от ръцете куфарчето и костюма, за да може да се ръкува с американските посрещачи“, коментират шеговито граждани.
 

image


Народният фолклор веднага роди и подигравателни колажи – на един от тях вместо официалния си костюм вицепремиерът носи жълта торбичка „Билла“.
 

image


Другият вицепремиер Томислав Дончев очевидно е запознат с протокола и бе облечен със стилен тъмен костюм, като носеше раница на гърба си, но това е допустимо от гледна точка на церемониала. Финансовият министър Владислав Горанов и министърът на икономиката Емил Караниколов очевидно се бяха доверили на охраната, която им носеше багажа.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bojinkata - Не му се смейте на каракачанката! ...
25.11.2019 18:33
Не му се смейте на каракачанката! Човекът просто не може да насмогне на гащи, поради стремителното растене на коремната обиколка! Квото има под ръка, това облича! Другият вариант е да се появи по анцуг пред Тръмп!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031