Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2019 17:05 - Шефката на ”Гробищни паркове” се овъртоли в обвинения за финансови далавери и секс афери https://frognews.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 239 Коментари: 0 Гласове:
0



Шефката на ”Гробищни паркове” се овъртоли в обвинения за финансови далавери и секс афери   image
Райна Божичкова демонстрира силна вяра, съдейки по иконите, които е наредили в кабинета си

Около шефката на ”Гробищни паркове” се развихри грандиозен скандал, свързан с куп обвинения за финансови далавери и участие в любовен триъгълник. Заради това Райна Божичкова е на път да стане обект на щателна проверка от страна на прокуратурата.

Всичко това щеше да остане тайна, но измамената съпруга Антоанета Петрова, след като разкрила, че съпругът й Славчо Величков изневерява с Божичкова, реши да извади на показ множество документи за куп скандални факти, свързани с начина, по който се стопанисват „Гробищни паркове“ в столицата. За всичко това е информирана както кмета на София Йорданка Фандъкова, така и полицията. По време на кметската кампания Фандъкова се зарече да бъде безкомпромисна към подобни скандали, които допълнително подкопават и без това разклатения имидж на общината. На този етап, обаче реакция няма.

 Антоанета Петрова разкрива за нередности при печеленото на обществени поръчки от съпруга й, който върти погребална фирма. Свързва ги с два факта-емоционален заради любовната афера между Божичкова и Величков, и финансов. Според съпругата Божичкова помагала на бизнеса с покойници, а в замяна от години си допълвала държавната заплата със солидни хонорари от частната им фирма. Част от парите били давани като заплащане за счетоводни услуги, които извършвала заедно с финансовия директор на "Гробищни паркове" Мариан Попов.

 При опит измамената съпруга да се разбере с любовницата на съпруга си, тя била посрещната с пистолет. Последвал побой, който и докарва счупвания и синини. Впоследствие жената се прощава и с позицията си във фирмата, която с мъжа си стопанисват от 20 години. Нещо повече, докато жената страда и тропа за помощ по вратите на различни институции, Райна Божичкова, се подлага на разкрасителни процедури, уголемяване на бюст, платен, както твърди Петрова с парите на мъжа й. Тази показност, обаче  съсипала живота и на детето на Антоанета и Славчо.

 „Историите, които се разиграват в „Гробищни паркове“ са се превърнали в тема номер едно в Столична община. Те се коментират повече дори от телевизионните сапунки“, разказа пред Фрог общинар.

 Ето и сигналът на жената до Йорданка Фандъкова:

 Ето как накратко описва в жалбата си цялата схема измамената съпруга:

"Райна Божичкова от години не спазва етичния кодекс на държавните служители и прекрачва всякакви норми, злоупотребявайки със служебното си положение. 

Въпросната госпожа има любовна връзка с мъжа, с когото живея на семейни начала от 20 години. Връзката им датира от 2 години и благодарение на него и позициите му днес госпожата е директор, печелейки конкурса по не съвсем честен начин.

В знак на благодарност, а може би и от любов, Райна Божичкова заедно с финансовия директор на ОП "Гробищни паркове" Мариян Попов води счетоводството на фирмите на мъжа ми, което е доказуемо от имейлите, по които им пращаме фактури и носим лично в предприятието. Следват куп обществени поръчки, конкурси с мними и приближени фирми, както и куп финансови злоупотреби, за които имам доказателства под формата на договори и финансови документи", пише до Фандъкова Петрова и уточнява, че прилага всичко към сигнала си.

"В резултата на тази връзка се влоши здравословното състояние на дъщеря ми. Отидох в кабинета на Райна Божичкова, където бях посрещната от изключително арогантно поведение, боен пистолет върху бюрото й, куп обиди и парадирания с поста й. На друга среща дойде с чисто нов автомобил, хвалеше се със златни бижута и че докато е на този пост, ще държи мъжа ми Славчо Величков в ръцете си", разказва още измамената съпруга. 

"Наглостта на Божичкова мина всякакви граници, когато си позволи да ми пише крайно нецензурни подробности относно връзката им с мъжа ми, част от които предоставям и има и в жалбата ми във 2-ро РПУ. На 13.08. след анонимно обаждане, че тя е с мъжа ми в апартамент в "Надежда", който купила наскоро, аз пак отидох в кабинета й. Там бях посрещната от Мариян Попов, който ме държеше, а тя безконтролно упражни физическа сила върху мен и след като потърсих помощ в "Пирогов" с множество отоци и натъртвания, стана ясно, че имам и счупена кост на лявата ръка, което също е видно от медицинските документи. 

Тогава ми направи впечатление, че Божичкова беше в кабинета си с къси панталонки, нов силиконов бюст за 10 хил. лв., нови зъби и тотално нова визия", обяснява още измамената съпруга.

В жалбата й до общината тя допълва също, че съперницата й се хвалела, че няма как да бъде уличена в каквито и да било афери, тъй като изчистила и "подправила всички договори и документи, които биха могли да извадят наеве финансови злоупотреби". Измамената съпруга обаче разполагала с насрещни такива от фирмата на мъжа й Славчо Величков, които приложила в сигнала си.

 
image
 





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697594
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031