Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2019 18:37 - ТЕОРИИ КОИТО ЛЪЖАТ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПРИШЪЛЦИ В ЕВРОПА ГИ ПОСТАВЯТ НАРАВНО С ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 276 Коментари: 0 Гласове:
2



ТЕОРИИ КОИТО ЛЪЖАТ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПРИШЪЛЦИ В ЕВРОПА ГИ ПОСТАВЯТ НАРАВНО С ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ

ТЕОРИИ КОИТО ЛЪЖАТ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПРИШЪЛЦИ В ЕВРОПА ГИ ПОСТАВЯТ НАРАВНО С ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ


   Остарелите но наложени от конюнктурната политика теории,че Българите са пришълци в Европа са не просто лъжливи- те са и вредни,понеже ни поставят в лоша позиция спрямо другите народи и дават възможност на хитри тарикати като гърци,"славяни" и "македонци" да се гаврят с народа ни. Те не пропускат злорадо да отбележат че евреите,власите,арменците и даже циганите били на Балканите преди нас,понеже ги бил докарал от Индия още Александър Македонски. Всичките им твърдения са разбира се лъжа- гърците и дори македонските царе идват от Близкия изток по време,когато дедите ни имали блестяща цивилизация и цитирали "Илиадата" по памет на архаичен Български така,както я е писал нейният автор УМОР (ОМИР)!

  Микенските плочки,които гърци намират в окупираната от тях Елада са бич за тяхната "идея",понеже съдържат голям брой "пра"-Български имена като Вокило (Вокилъ), Крумено (Круминъ), Винайо (Винахо,Винехъ), Кувирийо (Куверио,Куберьо), Северийо (Северъ,Севаръ), Токеу (Токету,съкратено след време на Токту), Пирин, Сила, Перхун (Перун), Козар, Видумар (Видимир,Будимир) и пр.
         image

  С тези факти обаче новите теории не се занимават- те предпочитат да пишат "Българска" история не по данни от историческите извори,а по цитати от "трудовете" на псевдоучени като Гумильов, Ашмарин, Державин, Ярулина, "академик" Нурутдинов и пр.!

  Знам от очевидци,че в Пиринския край са останали незначителни банди от пиянстващи македонисти,които не пропускат шанса да се присмеят на някое хрисимо и кротко наше момче,че даже циганите били дошли в земите ни преди нас! Научни извори обаче сочат,че първата вълна цигани е докарана у нас от "византийците" в 1072 г.,за да им помага в "борбата" срещу армиите на Българския цар Петър III Бодин а втората вълна е докарана от турците,за да им помага да ни поробват и крадат! "Блестящата" идея,че Българите са дошли тук след циганите ни поставя наравно с тях а "идеята",че те са пришълци в своята родина ги поставя наравно и с турците,за които е валидно съвсем същото!

  Питам се обаче защо онези пияници,които говорят тези неверни неща не се сещат да кажат на сърбите и власите,че циганите са дошли тук преди тях,а го казват само на нас? Ако тази лъжа е валидна за нас,значи е валидна и за сърбите! Затова подканям пияните македонисти- кажете същото нещо и на сърбите,понеже за тях то е много по-вярно,но им го кажете на всеослушание а не "на ухо",и ще дочакате нови дотации на Куково лято!

                   image

  Това впрочем е без значение но ясно показва на какви лъжи са способни нашите врагове,за да ни ликвидират или унижат! Затова фалшивите теории,които нищо не доказват а само предполагат,че Българите са дошли в Европа от Азия или Африка трябва да бъдат незабавно изоставени и върнати на бунището,от което са дошли! Езикът ми е остър- съжалявам,но не мога да имам друго държание към хора,които поставят народа ми наравно с турците и циганите и превръщат дедите ми в крадци!



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706309
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031