Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2019 17:07 - ЕС: “Няма да ви кажем къде сме разпределили десетки милиарди евро. Това е твърде голяма тайна” По-добре да няма одиторско заключение, отколкото хората да знаят
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕС: “Няма да ви кажем къде сме разпределили десетки милиарди евро. Това е твърде голяма тайна” По-добре да няма одиторско заключение, отколкото хората да знаят къде отиват парите!   image

Българските управляващи задминават учителите си като бърз влак малка гара

/Поглед.инфо/ Чухте ли разговорите, че САЩ, видите ли, е Запад, разбира се, но “не е перфектен”, не всичко там е наред, така че не критикувайте САЩ, защото нашият идеал не е САЩ, а Европа! Убеден съм, че сте слушали неведнъж това извинение от нашите либерали. Видите ли, Русия е Европа, а не САЩ, ние не се фокусираме върху Америка, защото нашият идеал и стремеж е ЕС.

Така че, нека да поговорим за кражбите. :)))

Като начало, все пак да напомня (за да не се връщам по-късно), че в корупция се оказват замесени:

Председателят на горната камара на Конгреса на САЩ Джо Байдън, който направляваше Украйна и пробута сина си в крадливата схема в “Бурисма”. И когато започнаха да разследват тази корупция, Байдън се похвали публично как е уволнил прокурора, разследващ кражбите на това семейство. Защо говоря за Сената? Съгласно американската конституция вицепрезидентът е ръководител на Сената (от 1967 г. се прилага XXV-та поправка, всеки може да провери).

Ръководителят на Долната камара на Конгреса, Нанси Пелоси, също постави сина си в корупционна схема в същата украинска „Бурисма“.

Държавният секретар Джон Кери също пробута малкия си син в “Бурисма” (той е оригинален - синът е осиновен). Всички те са били членове на съвета на директорите. Почти не се появяват в Украйна, а получават космически суми.

Мислите ли, че някой местен вариант на Навални е снимал филм със заглавие „Той не ви е Джо, тя не ви е Нанси, той не ви е Кери“? Някакво американско “Ехо на Вашингтон” да е искало да си платят и да се покаят? Да не би Transparency International да е поставило САЩ в класацията на най-корумпираните държави, а „прогресивната световна общност“ да е поискала корумпираните лидери на американската държава да бъдат вкарани в затвора?

О, да! Как можах да забравя?

„Не бъркай! Това е съвсем различен въпрос! Трябва да разберете разликата! ”

Добре, да се върнем обратно в Европа.

Или по-точно, точно в Европейския съюз. Не към някаква философски абстрактна Европа, а конкретно към демократичните институции в Брюксел. И така, сега ще ви изненадам.

ЕС е структура, която много напомня на държавата. И като всяка структура, която движи пари, тя трябва да мине одит. Предвид международния характер на тази асоциация, нейните одитори също са международни.

Знаете ли, че от създаването си, от 1993 г. насам, ЕС не е преминал нито един одит?

О, ако мислите, че одиторите не са ходили там, значи грешите! За съжаление всичко е много по-лошо: те ходят там, разбира се. И тогава започва забавното!

Одиторите дойдоха и откриха несъответствия в колосалните суми: длъжностните лица не могат да отчетат суми от порядъка на десетки милиарди евро. И тогава одиторите казаха: “Нека да ни кажат къде отиват тези пари”.

А европейските служители отговориха: “Няма да ви кажем къде сме разпределили десетки милиарди евро. Това е твърде голяма тайна”. И тогава одиторите отговориха: “Тогава няма да подпишем одиторско заключение!” И какво мислите?!

Представителите на ЕС отговориха, че би било по-добре да няма одиторско заключение, отколкото хората да знаят къде отиват парите!

Повече от четвърт век ЕС не е преминал нито един одит. Не е успял и веднъж да се отчете къде изчезват парите на европейските данъкоплатци.

И не става дума за някакъв отделен проект, не за отделен отдел, а за най-големия и страшен Европейски съюз. Това е корупция на равнището на Европейския съюз.

А относно дреболиите: например в Италия откраднаха парите, отпуснати за язовира, който трябваше да предпази Венеция от наводнения. Пентагонът не минава одит в САЩ. Но какъв ти Пентагон, ако крадат на толкова високо равнище в Европа?

Спомняте ли си приказката за кооперацията „Езерото“? А за “Партията на мошениците и крадците”? Да не би Навални да е говорил за Демократическата партия на САЩ? Нали партията на американските мошеници и крадци под ръководството на висшите държавни служители пробута децата си в петролната и газова компания на страната, която родителите им ръководеха?

Но нали на Запад има “работещи институции на властта”! Една от най-големите подобни институции в света е самият Европейски съюз , който не е успял да премине одит от момента на създаването си - толкова много са откраднали там... Друга институция, Пентагонът, също не успява да премине одит. А ръководителите на горната и долната камара на Конгреса на САЩ, заедно с държавния секретар на САЩ, са уредили децата си да крадат в Украйна - в страната, която направляват.

Това го разбирам като кражба! И в същото време най-накрая разбирам Навални:

В крайна сметка нали така говори Навални? „Искам да е като на Запад“! И вижте колко безсрамно крадат там! В Русия това дори не може да ни се присъни. Но Навални го иска като на Запад: той има четири малки сина и мила дъщеря, той също иска да ги привърже към някоя друга „Бурисма”, както правят в САЩ. И Навални иска никога да не му направят одит, както не го правят и в Европейския съюз.

Е, какво ... Кой не би искал нещо подобно? Навални е прагматичен човек, знае какво да иска. Не е глупак.

Навални гледа как крадат на Запад, след това гледа как в Русия ФСБ заради кражба го вкарва в затвор за това и си казва: „Искам като на Запад !!!“

Превод: В.Сергеев

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета глав: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

 

Източник/ци: https://pogled.info/


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707746
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031