Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2019 16:34 - ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА! https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 147 Коментари: 0 Гласове:
0



ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

02.12.2019 admin

  image  

Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали за извършени престъпления от военния министър Красимир Каракачанов и добави, че Каракачанов отдавна е за разследване. „Казват, че Гешев бил добър. А да го видим колко е добър“, каза още Сидеров.

AФЕРА също подлага на първи тест новия главен прокурор Иван Гешев.

image

И му поставя следната лесно изпълнима задачка!

В последния си ден като шеф на ДАНС, преди да го наградят с консулско столче в Гърция, вместо да го тикнат в ареста заради аферата „Червеи“, Владимир Писанчев подписва отнемане на допуск за класифицирана информация на длъжностно лице, служител на ДАНС.

Служителят на ДАНС има ръководни функции в ДАНС в столицата.

Същият служител на ДАНС има „неблагоразумието“ да работи по корупция, свързана с висшите етажи на властта. И си свършва работата, разследвайки висши корумпирани лица.

И не само това – корумпетата са надлежно видео заснети как незаконно и нерегламентирано лапат.

Нещо повече – същият служител на ДАНС е и „защитен свидетел“ по това разследване за корупция по висшите етажи на властта.

Твърде е хубаво, за да има победен край, както във всички нормални държави, нали?!

В резултат на това, че служителят на ДАНС, заковал корумпетата, той е „награден“ с това, че му отнет допуска за класифицирана информация с абсолютно идиотски „мотиви“ и заповедта е подписана в последния ден на Владимир Писанчев, като шеф на ДАНС.

Така този, който разследва и заковава корупцията е изхвърлен.

Служителят на ДАНС обаче се закучва и завежда дело срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация и го печели.

Върнат е на работа и след двете години, които към онзи момент не му достигат за пенсия, вече е пенсионер. И отвратен не иска да чуе ни за служби, ни за „борба с корупцията“, ни за нищо от това в държавата, на която е служил честно, а се е оказало, че е работил вместо за държава, за кочина.

Така разследването за корупция отива в канала, Владимир Писанчев отива консул в Гърция, всичко се потулва в чекмеджетата на ДАНС и корупция по висшите етажи на властта няма.

Та, Иван Гешев, много е лесно да бъде проверено защо капията на Цветлин Йовчев – Владимир Писанчев на практика е осуетил и торпилирал това разследване.

Още по-лесно е да бъде проверено и как бе осуетено разследването и торпилирането на разследването по аферата „Червеи“ по отношение на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев, които бяха „изпрани“ от прокуратурата.

Апропо, ДАНС е пряко подчинена на Бойко Методиев Борисов. Това за сведение, Гешев, в случай, че се объркаш да провериш как е@ха майката на един честен служител от ДАНС.

А да те видим каква „радост“ си, Гешев, и колко си „добър“!

Веселина Томова




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859548
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930