Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2019 18:24 - ГЕРБ ВЛАСТОВА СЪПРУГА ВЪВ ВАРНА ДА СИ! АКО НЕ СИ НА ЧУЖДЕСТРАНЕН ШОПИНГ, НА ОСТРОВ ЩЕ СИ! http://afera.bg/г
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0



ГЕРБ ВЛАСТОВА СЪПРУГА ВЪВ ВАРНА ДА СИ! АКО НЕ СИ НА ЧУЖДЕСТРАНЕН ШОПИНГ, НА ОСТРОВ ЩЕ СИ!

imageНа 28.11.2019 АФЕРА публикува:
ТОРМОЗ, ЗАПЛАХИ И ПРИНУДИ В ГЕРБ ПОРТНИХ ОБЩИНА -ВАРНА, ДИРИЖИРАНИ ОТ СЪПРУГАТА НА ГЕРБ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ!

На 17.10.2019 АФЕРА публикува:
НОВ МЕГА СКАНДАЛ С ИВАН ПОРТНИХ! ГЕРБ КМЕТЪТ НА ВАРНА ДАВА ОБЩИНСКИ ИМОТ НА ЖЕНА СИ И ПЪРВИЯ БРАТОВЧЕД НА ТЪЩА СИ ДНИ ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕ В ПРЕДИЗБОРЕН ОТПУСК! ТОВА Е ДЛЪЖНОСТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗАРАДИ КАКВОТО БЕ АРЕСТУВАН КМЕТА НА БОЖУРИЩЕ!

На 17.10.2019 АФЕРА публикува:
НОВ СКАНДАЛ! КМЕТЪТ ПОРТНИХ УРЕЖДА ФИРМАТА НА ЖЕНА СИ И БРАТОВЧЕД НА ТЪЩА МУ ДА ДОСТАВЯ ГОРИВО НА ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ!

Съпругата на областния управител на Варна от ГЕРБ Стоян Пасев е Юлияна Пасева – назначена без конкурс в Община – Варна като началник отдел „Контролно-ревизионни дейности и принудително събиране”.

Съпругата на ГЕРБ кмета Иван Портних върти бизнес, както е видно и от горните публикации. С помощта и на съпруга си ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних.

Съпругата на ГЕРБ областния управител на Варна Стоян Пасев – Юлияна Пасева, както е отбелязано в първата ни публикация, е бивша касиерка, която очевадно благодарение на издигането на съпруга си, става началник в Община – Варна.

Видната началничка в Община – Варна, съпругата на ГЕРБ областния управител Стоян Пасев – Юлияна Пасева работи много, ама толкова, че чак се скършва от работа. Съгледвачи на АФЕРА докладват, че началничката на отдел „Контролно-ревизионни дейности и принудително събиране” обикновено идва на работа към 10,30 часа при работно време от 9 часа, но това вероятно е, защото тя работи много, толкова много, че сигурно си носи служебната работа вкъщи. След това пие кафе и приближените и докладват. Към 12 часа /при почивка от 12,30/ излиза или на фризьор, или на покупки, но това не е грях, защото поради огромната ратобостопособност на съпругата на ГЕРБ областния управител, тя също има нужда от глътка въздух, за да не припадне от многото работа, която върши.

Връща се по някое време и към 16,30 /при работно време до 17,30/ си тръгва. С простосмъртните служители не общува, защото от толкова много работа не и остава време, и затова е поставила кутия за мнения и предложения от служителите, понеже оперативки не се провеждат, пак заради това, че съпругата на ГЕРБ областния управител е изключително работна и няма време за такива дреболии.

И сега идва ред на идещия нов шеф на КПКОНПИ, бивш главен прокурор, Сотир Цацаров:

-Ходила ли е на шопинг в красива чуждестранна страна миналата седмица съпругата на ГЕРБ областния управител Стоян Пасев – началничката от Община – Варна, заедно със съпруга си – ГЕРБ областния управител Стоян Пасев?

-Ние не вярваме, не може да бъде тая работа, и затова питаме, г-н Цацаров, може ли да бъдат изхарчени на един шопинг десетки хиляди евра? И ние много работим, ама хич не ни се получават тия работи, но колко да работим, не можем да сме по-работни от съпругата на ГЕРБ областния управител, нали?!

-Била ли е съпругата на ГЕРБ областния управител – началничката от Община – Варна, ръководена от ГЕРБ Иван Портних, на един красив остров на почивка в началото на тази година, заедно със съпругата на ГЕРБ кмета Портних – Вилислава Портних?

Може ли, господин Цацаров, след като няма прокурор на територията на Варна, който да си е мръднал пръста по отношение на върхушката управляваща Варна, да проверите – намаляват ли се и дори изтриват ли се данъци на ОПРЕДЕЛЕНИ ФИРМИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА? Кои са тия лица и фирми? Престъпление ли е това подправяване на документи?

-Престъпление ли е, че във Варна прокуратурата, полиция и служби са мъртви, когато стане дума за ГЕРБ управляващите, барабар със съпругите им?

Afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806402
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930