Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2019 17:26 - ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

imageНа 8.12.2019 единствена АФЕРА публикува:

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

Тогава описахме пунктуално как канала за трафик на нелегални мигранти, въпреки събраните доказателства и СРС, не стига до реализация, поради МВР ВИСША ПРОТЕКЦИЯ, КАКТО И ЧЕ МВР ВИСШ ПРЕДСТАВИТЕЛ Е ПРЕДУПРЕДИЛ МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА, ЧЕ ПО ТЯХ СЕ РАБОТИ:

От служители на ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС е засечен канал за трафик на нелегални мигранти през територията на България.

В хода на разследването са използвани и СРС, с които е установено, че във въпросния канал участват като логистика, превоз и охрана служители от МВР- конкретно от Гранична полиция (2), СОБТ-МВР (3) и СПС-МВР(2). Служителите на МВР са установени, подслушвани са телефоните им (в това число и тайни) и е документирано използването на различни автомобили от тях, с които са извършвали престъпната си дейност.

В хода на проверката категорично е установено и несъответствие на доходите от всички служители от престъпната група – закупени скъпи автомобили (БМВ 5 серия, Ауди А8, Мерцедес Е500 и джип КИА), както и придобиване на недвижими имоти – къщи около София и апартаменти в тузарски квартали на столицата за над 3 млн. лева.

При разследването са установени и нерегламентирани контакти между командировани служители на границата от Гранична полиция и СОБТ с криминално проявени лица с присъди за трафик на хора и участващи в прекарване на нелегални емигранти през южната граница на България.

Установено е, че в контактите с криминално проявените лица са участвали служители на МВР с досъдебни производства по други престъпления, както и действащи пенсионирани служители на МВР.

Всички факти и обстоятелства са докладвани по надлежния ред на Главния секретар на МВР и Министъра на МВР.

До този момент, въпреки събраните доказателства, срещу престъпната група не са предприети мерки за неутрализирането и.

Нещо повече! Засечен е опит за предупреждаване от ръководен служител на МВР към групата, че по престъпното им деяние има засилен интерес от ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС.

Към настоящия момент въпросните служители продължават да изпълняват служебните си задължения.

Някои от тях са наградени предколедно, а други са допуснати да участват и спечелили конкурси за израстване в длъжност.“

След разкритията на АФЕРА последва гробовно мълчание както от МВР, така и от ДАНС, така и от спец.прокуратурата.

Три дни по-късно обаче бе впрегнат един сайт на „Академика“, който преписа ИЗБИРАТЕЛНО разследването на АФЕРА, за да изпълни мерзка поръчка и да отклони вниманието от КОРУМПИРАНИТЕ ВИСШИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МВР, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОТУЛВАТ КАНАЛА И ДА ПРЕПЯТСТВАТ НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО МУ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ПО НЕГО:

Публикувано от АФЕРА на 11.12.2019:

КОГАТО КРАДЕТЕ НАГЛО ОТ „АФЕРА“, ПОНЕ СЕ ПОЗОВЕТЕ НА „АФЕРА“, ФРОГ – НЕКАДЪРНИЦИ!

И за да се знае, че що е рекла АФЕРА, все е вярно, и че АФЕРА казва истината и пише с факти, сега ще публикуваме инициалите на ченгетата – трафиканти, както и подробности за служителите на МВР участващи в канала за мигранти.

МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ, УЧАСТВАЩИ В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ СА ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, СОБТ – МВР И СПС – МВР, С ИНИЦИАЛИ, КАКТО СЛЕДВА:

П.П
К.Ц.
И.М.
И.Й.
К.П.
Д.А.
Г.В.

В първата статия на АФЕРА описахме и колите, които управляват.

А имотите, които са МВР – служителите, участвали в нелегалния канал за трафик на мигранти, са придобили са луксозни къщи във Вакарел и Елин Пелин, и Костинброд, а апартаментите са в Лозенец, Младост и Павлово…

Повече от това – здраве да е, министър – председател Бойко Борисов, МВР – Мето Младен Маринов, главен прокуроре Иван Гешев и КПКОНПИ Сотир Цацаров!

И да не забравим! До един МВР участниците в нелегалния канал за трафик на мигранти са наградени или повишени за Коледа.

Честито!

Продължаваме да чакаме спец. прокуратурата не само да НЕУТРАЛИЗИРА канала, но и да НЕУТРАЛИЗИРА ВИСШИЯ МВР СЛУЖИТЕЛ, КОЙТО Е ЗАСЕЧЕН ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА ЧЕНГЕТАТА – КАНАЛДЖИИ!





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706408
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031