Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2019 18:12 - Ето КОЙ предлага Бойко Борисов да разследва Гешев! Пуната мара та дрънка! (документи) https://www.boec-bg.co
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 141 Коментари: 0 Гласове:
1



Ето КОЙ предлага Бойко Борисов да разследва Гешев! Пуната мара та дрънка! (документи) Posted on 13.12.2019

ВСС отговори за споразуменията на Гешев! НИТО ДУМА за записите публикувани от Биволъ!

ПРИПОМНЯМЕ, че на 24.10.2019г. в денят на първият избор на Гешев, БОЕЦ внесохме сигнал до ВСС, ИВСС И ВКП срещу Гешев за сключените от него срамни споразумения с „Недосегаемите“. В сигнала приложихме и пбликуваните предишният ден от сайта Биволъ аудио записи на водените от Гешев пазарлъци, от които става ясно, че Гешев обслужва интересите на обвиняемите за сметка на общественият интерес и правото!

БОЕЦ внесе сигнали срещу Гешев за записите „СпоразуменияГейт“! Сезирахме ВКП, ВСС И ИВСС!

Два месеца по-късно ВСС ни отговори, че… всичко е точно и те НЯМАТ ПРАВО да се мешат в работата на прокурорите! 

image

Отговора е от прокурорската колегия! Само че, ние не искаме да се „намесват“ в работата на когото и да е, а да се произнесат нормално, морално и законно ли е един прокурор да се  договаря с обвиняеми лица, като на битпазар и да прикрива извършени от тях престъпления!  Тази същата прокурорска колегия Борисов и неговият министър на „правосъдието“ предлагат да номинира и избира прокурор, който да разследва Гешев! Това дори не звучи, като виц. Това е абсолютно малоумие! Тези ги е страх дори да произнесат името на Гешев или на Пеевски, а ще инициират процедура и избор за прокурор, който да разследва марионетката на Пеевски! 

Вчера БОЕЦ, заедно с колегите от „Зелен Младост“ внесохме номинацията на следовател Бойко Атанасов за независим магистрат с правомощия да разследва главният прокурор и в министерството на правосъдието, министерски съвет и парламента. До дни ще обявим и внесем и идеите ни за законодателни и конституционни промени за реална реформа в прокуратурата и приключване на гешевтизацията и мафиотизацията в цацаратурата!

И още един въпрос. Как така този Висш съдебен съвет , който сам признава, че „не може“ да разследва Гешев и прокурори се занимава и разследва Лозан Панов и други съдии?

Модела, който Борисов и правителството предлагат – зависимият ВСС да избира “независим“ прокурор е аблолютна пунта мара!

image

Бойко Борисов – Буда и Данаил Кирилов – Барни

С действията си разобличаваме поредната имитация и лъжи на управляващите! Скоро ще припомним и на жълтите павета, че ГЕШЕВ Е ПОЗОР! Тази битка ще продължим и на площадите.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

Следовател Бойко Атанасов и БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706470
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031