Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2019 19:42 - Татяна Кристи: Църквата да приеме и чистачките на тоалетните в прокуратурата, за да им благодари за свършената работа http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 147 Коментари: 0 Гласове:
0



Татяна Кристи: Църквата да приеме и чистачките на тоалетните в прокуратурата, за да им благодари за свършената работа  
image Татяна Кристи

Няма такъв ченгеджийски виц! Очаквам църквата да приеме и чистачките на тоалетните в прокуратурата, за да им благодари за добре свършената работа в подкрепата на прокурор-бутафор. Това коментира във Фейсбук журналистката Татяна Кристи след като Българската православна църква благослови НСО за това, че е опазила руския патриарх Кирил.

Ето какво още споделя тя: Между  другото, църквата да е организирала някакви социални дейности по Коледа? Че нещо нищо не виждам в новините по този въпрос-- като социални кухни, например, дарения за социално слаби, лечение на болни хора, помощ на самотни старци... ей такива едни неща, дето нормалните църкви по света правят, особено по Коледа.

   

А нашите карикатури освен да тлъстеят и да се намъкват в лъскави коли с ролекси на ръцете, какво друго правят, освен ежедневно фелацио на властта и на руското бутафорно ченге Гундяев??

Източник/ци: https://frognews.bg/

*Грях си вземам,ама е права Татяна! НИЩО не прави църквата ни! Не работи сред народа,не пази стадото от вълци,само консумира. А вълците работят..неуморно. Нищо не е останало,от завещаното от църковните ни будители,без които нямаше да я има държавата. Май Светата църква стана екуменическа,сатанизира се постепенно и се антибългаризира. Доволна е,че я оставят да съществува и да доволства.Само взема  и получава дарения....но нищо не дава.Алчни и неграмотни попове,не можеш да разговаряш с тях,а на тях не им и трябва...Съвършени материалисти! НЯМА ДУХОВНО В ТЯХ! Те и не достигат,след като няма работа сред християните,доколкото са останали. Църквата в момента е само един лъскав стар и шарен балон,който са лишили от съдържание,но от време на време,гледат с любопитство. И по инерция! А, инерцията не е безкрайна величина,също както и паството! А с паството свършва и християнството! Спирам,не искам да пиша повече!
НАД ВСИЧКО БОГ И БОГ ВИЖДА! КАКВОТО НИ Е ПИСАНО, НО ЗАЩОТО СМЕ ГО ЗАСЛУЖИЛИ!
Н.М.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697055
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031