Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2019 18:01 - ГАВРАТА НА МВР – МЕТО С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО КОЛЕДА! ЕТО КАКВА ТАЙНА КРИЕ МВР – МЕТО, ЗАСТРАШАВАЩА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 127 Коментари: 0 Гласове:
0



ГАВРАТА НА МВР – МЕТО С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО КОЛЕДА! ЕТО КАКВА ТАЙНА КРИЕ МВР – МЕТО, ЗАСТРАШАВАЩА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

imageУважаема Г-жо Томова,

Рождество Христово е един от най-големите християнски празници. На него християните честват раждането на Сина Божий Исус Христос. Дори на този свещен празник за християните обаче, сговорната дружина на МВР – Мето извършва позор и гавра с Българския народ.

На този светъл за Християните празник, без страх дори от Бога, един ,,УМЕН“ СЛУЖИТЕЛ на МВР – Мето издаде заповед, която по своята същност и съдържание е незаконосъобразна и потресаваща.

В тази заповед този ,,УМНИК“ се разпоредил по главните пътища, и не само по тях, контрола по безопасността на движението да се извършва и от служители на БНТЛ /Дирекция „Базова научно техническа лаборатория“/ и Криминална Полиция, и които, забележете, с НЯКАКВИ КАМЕРИ да снимат нарушителите, да съставят Докладна записка и по тях да се издават НП или Фишове на нарушителите.

Позор, г-жо Томова, Позор, това е гавра с българския народ.

Вместо да се извършва Превантивна дейност, вместо да се извършва контрол по безопасността на движението и ограничаване на предпоставките за пътно транспортни произшествия, служителите на МВР-Мето ще пълнят бюджета и ще пълнят статистиката, която дават пред Слугинските Медии, видите ли, колко много глоби сме констатирали в този Свят за християните празник.

Сега, г-жо Томова, искрено ще Ви помоля да сезирате Министъра на МВР -Мето и Главния Прокурор Гешев, кой ще поеме отговорността за тази гавра и беззаконие в тази институция, призвана първо да пази и брани интересите на гражданите, а не да ги репресира. Това Диктатура или Демокрация е в тази Държава?!

Обръщам се към Министъра на МВР г-н Младенов публично да отговори следното:

– Тези служители обучени ли са да извършват такава дейност – контрол на пътното движение и с какви законови средства са фиксирали тези нарушения. Какви са тези камери или фотоапарати, чия собственост са, и какво им е предназначението след като това не са уреди за Пътен контрол?!/да снимат местопрестъплението, веществените доказателства, намерени там, или нарушители на ЗДВП/

Имат ли право да извършват такава дейност и какви са им длъжностните характеристики.

Знае ли с какво се занимават служителите от Криминална Полиция и това дали е контрол на Пътното движение?! Ако не знае да му подскажем – предотвратяване, документиране, разкриване и разследване на криминални престъпления по направления: престъпления против личността, грабежи, престъпления против собствеността, престъпления, свързани с МПС, престъпления, свързани с наркотици, издирване, детска престъпност престъпления срещу културно – историческите ценности.

Има ли министър МВР – Мето представа служителите от БНТЛ /Дирекция „Базова научно техническа лаборатория“/ с какво се занимават?! Ако не знае да му подскажем – извършва дейности, свързани с огледи на произшествия, чрез използване на научни знания, технически средства, тактически подходи, правила за откриване, фиксиране, изземване и предварителна оценка на различни видове следи и веществени доказателства, както и документиране и събиране на различни видове следи и веществени доказателства, тяхното изследване и изготвяне на криминалистически експертизи. Служителите, осъществяващи този вид дейности, притежават специални познания из различни области на науката, техниката и изкуството. Със своята дейност подпомагат разследващите органи в борбата с престъпността.

Позор, г-жо Томова, Позор и гавра с Българския народ, който дава толкова жертви по пътищата, колкото Джихадистите в Сирия и това по една единствена причина – ЛИПСА НА ПЪТЕН КОНТРОЛ, ЛИПСА НА СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ, и това поради една единствена причина – гаврата с тези служители. Това идва от видеонаблюдението в самите коли, което се използва не за борба с корупция, а за гавра със служителите на КАТ от служители на Дирекция вътрешна сигурност, които за дребни нарушения, като затворил си очите, навел си главата, седнал накриво, изискват наказания над служителите и извършват психически тормоз над тях и това поради една причина, която е:
НЕКЪДЪРНОСТ И НИСЪК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Защото тази служба в последните си 5 години няма разкрита нито една Корупционна сделка по върховете на МВР, свързана с обществените поръчки и тоталното ограбване на бюджета, който вече минава 1 милиард и 500 милиона лева.

И въпреки този огромен бюджет ще ви разкрия една тайна, която МВР крие и това е, че на практика НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА Е ЗАСТРАШЕНА ПОРАДИ ЛИПСА НА СЛУЖИТЕЛИ!

Ще дам няколко примера за това.

Варна – 1РУ обслужва население от 90 хиляди души

2РУ обслужва 110 хиляди души

3РУ обслужва 200 хиляди души, постоянни, само градските

От май месец 2019 г., около 1/2 от месеците, по 1 АП /автопатрул/ денем и нощем. От време на време се праща екип на СПС-СПООР.

ОДМВР Варна от 2750 души по щат преди 10 години с пожарникарите, сега са под 1300 души. Съкращение на щата над 55%, Второ РУ е било над 200 души по щат, сега 80 с 25% недокомплект.

Добрич – 2РУ обслужва 86 села, няма АП и ППД нито денем нито нощем.

Община Силистра, около 60 000 души – пост на РУ, пост ОД, пост на КАТ, пост на паспортна, и на вещевия склад пост, като вечерта остават два поста на РУ и оръжейната. През деня 1 АП, а вечерта един или два в града, а в Тутракан също 1 АП, в Община Дулово също 1АП през деня и нощта, а през деня патрулира сам служител да обслужва града.

КАТ в Дулово и Тутракан на повикване, а в Силистра един човек на смяна.

Община Търговище около 60 000 души.

РУ Търговище – 2 АП ППД и 1 КАТ през нощта.

Омуртаг – РУ – 1АП ППД, като този патрул обслужва и община Антоново, като гр. Антоново е на 20 км. и 1 на КАТ през нощта на повикване.

Попово РУ – 1 АП ППД обслужва две общини Попово и Опака.

Козлодуй – няма патрул през деня само вечерта от един наряд, като в самия град няма и младши полицейски инспектор, а само Полицейски инспектор.

Бяла Слатина – през деня един патрул смесен КАТ и ППД , през нощта няма КАТ а един патрул на ППД.

Кнежа – много рядко има патрул през деня.

Враца – 50 000 души, в повечето денонощия се обслужва от един патрул от двама полицаи и така в цяла България.

Ето на това се вика реформа, Г-н Борисов, на МВР, защото сте професионалист изпечен и много ги разбирате тия работи, ама много, НИЩО, ЧЕ НЯМАТЕ НИТО ЕДИН ДЕН, НИТО ЕДНА МИНУТА, НИТО ЕДНА СЕКУНДА КАТО ПОЛИЦАЙ!

Това е положението, г- жо Томова, в МВР и сега за Бъдни вечер ДРАНЕ, ДРАНЕ на българските граждани с глоби, че да напълним бюджета за магистралите на Боко.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА, БРАТЯ БЪЛГАРИ, И ЗАПОМНЕТЕ, АКО В ТОЗИ СВЯТ ДЕН НЯКОЙ ВИ Е СНИМАЛ по гореописания начин и ви извикат след това да ви издадат АУАН или съставят Фиш в някое РУ, или го получите по пощата, ЗА ДА НАПЪЛНИ БЮДЖЕТА И ИСКАТ ДА ВИ ГЛОБЯТ – ДА ЗНАЕТЕ ПРОТИВОЗАКОННО Е И ВЕДНАГА ОБЖАЛВАЙТЕ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД!

За съжаление Управлява ни МАФИЯ – ФИРМА СИК!

С Почит и Уважение към всички Българи
Бивш служител на МВР




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708210
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031