Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2019 16:59 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО БОРИСОВ: ЧАСОВНИКЪТ ВИ ТИКТАКА! ОТ ВАРНА ВИ ПИША. ИМА ТАКЪВ ГРАД! В КОЙТО ВАШИТЕ ВЪРШАТ БЕЗЗАКОНИЯ! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 151 Коментари: 0 Гласове:
0



ОТВОРЕНО ПИСМО ДО БОРИСОВ: ЧАСОВНИКЪТ ВИ ТИКТАКА! ОТ ВАРНА ВИ ПИША. ИМА ТАКЪВ ГРАД! В КОЙТО ВАШИТЕ ВЪРШАТ БЕЗЗАКОНИЯ!

25.12.2019 admin

  image  

На 28.11.2019 АФЕРА публикува:

ТОРМОЗ, ЗАПЛАХИ И ПРИНУДИ В ГЕРБ ПОРТНИХ ОБЩИНА -ВАРНА, ДИРИЖИРАНИ ОТ СЪПРУГАТА НА ГЕРБ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ!

 

На 22.12.2019 АФЕРА публикува:

ОТ УПОР! ТОРМОЗЕНАТА, ЗАРАДИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ В „МЕСТНИ ДАНЪЦИ“, ОТ ШЕФКАТА СИ, СЪПРУГА НА ГЕРБ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА: „ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МВР ПЪРВОТО, КОЕТО МЕ ПОСЪВЕТВА, Е ДА НАПУСНА СТРАНАТА!“

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

Уважаеми г-н Борисов, пиша Ви от един красив морски град, който се казва Варна. Поне беше красив в моите спомени и в спомените на хиляди от моите съграждани.

Обръщам се към Вас като наш министър-председател и човек, който мисля, че си държи на думата и защитава ревностно законите на страната ни, както и моралните такива.

Аз, а мисля, че и повечето от моите съграждани ще ме подкрепят, настоявам Вие да си спомните, че такъв град в България има и да застанете пред нас със следните отговори, които мисля, че ни дължите:

1. Верни ли са публикациите в АФЕРА и „Евродикоф“ за събития, случили се през февруари 2018 г. в град Хайфа с участието на нашия Кмет г-н Иван Портних? Ако той наистина е изложил по този начин не само града ни, но и страната ни, настоявам най-после да постъпи мъжки и да си подаде оставката!

2. Назначена ли е г-жа Юлияна Пасева с някакви други цели в дирекция „Местни данъци”, където работя? Тъй като съпругът и – г-н Стоян Пасев няма начин да не знае как се държи и как покрива колеги, които извършват незаконни действия – настоявам той да бъде отзован от поста, на който сте го назначили!

3. Има ли започнало производство за разкриване на данъчните престъпления в моята дирекция /а всички ние знаем, че имаше такова/? Ако да – моля, наредете на службите най-после да си свършат работата!

Г-н Борисов, искам да Ви кажа, че под звука на това „БАМ”, което всички чуваме от срутването на построените кули от доверие – към Вас, към органите на властта, към местните такива, към народните представители – започва да се чува и тиктакането на часовник. Да, стрелките му отмерват минутите, оставащи от живота на баща ми. Но, ние от Варна поне, сме все по-уверени, че отмерват и нещо друго.

Това не е заплаха към Вас, защото кои сме ние, това вече е обещание.

На този светъл празник се обръщам към Вас от сърце и Ви моля – не оставяйте Варна да посрещне и 2020 г. с чувството на предадено доверие, с чувството на ширеща се несправедливост и нарушен морал.

Честита Коледа!

И да не забравя – от Варна Ви пиша. Има такъв град.

Милена Капитанова

На снимката – бележка на АФЕРА: Бойко Борисов, публикувал снимката си на страницата си във Фейсбук. „По традиция“ с умопомрачителен пуловер.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19847897
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930