Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2019 19:21 - СПОРНИТЕ ВЪПРОСИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И "МАКЕДОНИЯ" НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ РЕШЕНИ ОТ ДВУСТРАННА КОМИСИЯ,А САМО ОТ ЕВРОПЕЙСКА Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 201 Коментари: 0 Гласове:
2



СПОРНИТЕ ВЪПРОСИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И "МАКЕДОНИЯ" НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ РЕШЕНИ ОТ ДВУСТРАННА КОМИСИЯ,А САМО ОТ ЕВРОПЕЙСКА Автор: shtaparov

  СПОРНИТЕ ВЪПРОСИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И "МАКЕДОНИЯ" НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ РЕШЕНИ ОТ ДВУСТРАННА КОМИСИЯ,А САМО ОТ ЕВРОПЕЙСКА


   Споровете между Български и "македонски" историци за елементарни неща от общата ни история почти веднага зациклиха и бързо се разбра,че не може да бъдат решени от никаква двустранна комисия. Цялата инициатива се оказа мъртвородена- на хора като мен предварително им стана ясно,че с този мек подход доникъде няма да стигнем. Дивите "македонски" шовинисти,насъсквани и финансирани от чужбина разчитат на това,че Европа има нужда от тях и ги иска- затова са планували да протакат докрай и да не правят съвършено никакви отстъпки на България,към която от 75 години насам са свикнали да се държат високомерно,презрително и пренебрежително.

  Ситуацията у нас обаче отдавна не е същата като онази,която от средата до края на ХХ в.,която позволяваше на всякакви неуравновесени лумпени да ни се качват на главите и да ни извиват ръцете,а после да ни изпразват джобовете. У нас вече взимат връх здравите народни сили,които не са съгласни да се отстъпват Българско народно имущество на всеки крадец,който си науми да ни обере. Отдавна е дошло време крадците на Българска история и наши култрурни достояния да бъдат сложени на мястото и ако беснеещите срещу народа ни шизофренни "македонци" имат зад гърба си Русия и Сърбия,ние пък имаме зад гърба си Европа и Америка. Затова възнамеряваме с тяхна помощ да удържим първата голяма победа над шайката крадци,които цели 75 години добиха трайни навици да ни обират,като ги накараме да клекнат и да признаят че онова,което мислеха за свое всъщност изцяло е наше!

     image

  Няма меки нито мирни методи за разправа с държави-престъпници,водени от нацисти като македонистите! Меките методи водят до загуба на цели войни и ако се яви "наш" глупак,който да признае фантазния "македонски" "език",той ще сложи на карта цялото бъдеще на България понеже ще признае,че крадецът е имал право да ни краде през целия ХХ век от което ще дойде логичния извод,че той ще има право да ни краде и занапред!

     image

  Двустранните комисии за решаване на спорните въпроси между двете страни не могат да работят и доникъде няма да стигнат,което се дължи на три основни причини:

1. Постоянно саботиране на тяхната дейност от чужди заинтересовани страни,свързано с перманентно насъскване на "македонците" срещу нас.
2. България няма сметка да дава право на никой чуждестранен крадец да си присвоява нашето минало,наши културни постижения като Кирилицата и Българската Охридска Архиепископия,нашите върхове в освободителната борба като Илинденското въстание и нашето население във Вардарска България.
3. "Македония" никога няма да се съгласи да си признае,че е мъртвородена като двустранните исторически комисии и цялото й съществуване се крепи на лъжата и кражбите!

  Изходът тогава е само един: необходима е трета страна като Европа или Америка,която да реши спорните моменти в историята на двете страни. Европа иска ние и "македонците" (потурчени и еничаризирани македонски Българи,прекарали живота си в лъжа) да минем на нейна страна. Затова България и "Македония" трябва да я помолят да ни помогне в изясняване на спорните моменти от историята,като назначи специална комисия от най-авторитетни европейски историци и учени. На тази комисия всяка от двете страни ще предостави своите аргументи,доказателства и всичко друго,което комисията поиска. Нека България и "Македония" покажат своите "козове" на тази европейска комисия и да бъдат така любезни да изчакат нейното решение.

     image

  Заплащането и обезпечаването на нейната дейност трябва да бъде разделено поравно между София и Скопие,които с договор трябва да обещаят да признаят безусловно решенията на тази комисия. Нека тя разгледа нашите и техните доказателства и да каже на света чия писменост е първата Кирилица,чий цар е Самуил,чии са Карпошовото и Илинденското въстание,Илинденските герои,Гоце Делчев и Даме Груев,Тодор Александров и Сандански,Гьорче Петров и Никола Карев. Нека комисията направи своите изводи и да даде на всяка от страните подробно разяснение за начина,по който е решила всеки спорен въпрос и да каже чии аргументи са по-тежки: нашите или "македонските"!

                     image

  Когато това бъде направено,спорните въпроси ще бъдат разрешени завинаги и повече крамоли няма да има! Политици,не спете а задвижете тези неща още днес! Ако зависеше от мен,цели седмици нямаше да спя и щях да работя денонощно,за да накарам Европа да се намеси в решаването на спорните въпроси между двете страни! Моментът е сега или никога: не го ли направите навреме,значи сте зарязали народа ни на произвола на крадците! Това се отнася и за Европа: ако тя не даде правдива научна оценка на показаните от двете страни аргументи и реши да изнудва окрадената страна в интерес на крадците,народът от двете страни на границата ще я намрази завинаги!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859011
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930