Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2020 18:03 - На вниманието на Гешев! Служител на ВиК–Видин подава сигнали за безобразията. Институциите мълчат, него го уволняват http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
0



На вниманието на Гешев! Служител на ВиК–Видин подава сигнали за безобразията. Институциите мълчат, него го уволняват   image Иван Гешев

Бившият инкасатор от ВиК-Видин Димитър Момчев е подавал куп сигнали до институциите и до ГЕРБ за безобразията, които се вършат в дружеството. Нито един държавен орган, обаче не е реагирал. Нещо повече-заради активността си, той е „награден „ с уволнение. А за капак му изпращат хора, които да замерят къщата му с камъни.
След безуспешната си битка за истината, Димитър Момчев се вижда принуден да напусне страната.  Вчера Момчев разказа накратко пред Фрог историята си, която звучи така: 

Казвам се Димитър Момчев. Работех 10 месеца като инкасатор във ВиК-Видин. Сигнализирах за кражби на вода и безстопанственост - прокуратурата, лично директора на ОДМВР Видин, областният координатор на ГЕРБ Видин, кмета на Видин, партийните централи на ГЕРБ И БСП. Сигнализирах и етичната комисия на ГЕРБ.

След като изпратих сигнал и до министъра на МРРБ, който е собственик на ВиК дружеството и се срещнах със служителя на дирекция ВиК отговарящ за ВиК- Видин Станчева, бях уволнен дисциплинарно. Недоумявам защо след като МРРБ, чрез своята дирекция ВиК контролира своите дружества, никой не търси отговорност от министъра и директора на дирекцията. Готов съм да предоставя доказателства за сигналите си на МВР, прокуратурата и медиите. Къщата, която обитавах, беше атакувана с камъни докато спях. Така животът и здравето ми бяха застрашени, заради което се принудих да емигрирам. 

Медията ни се свърза с г-н Момчев, който се ангажира да предостави на Фрог всички сигнали, които е изпращал до институциите във връзка със положението във ВиК-Видин. „Нещата бяха брутални. В цяла Северозападна България е див феодализъм. Сигнализирах Етичната комисия на ГЕРБ чрез една от водещите телевизии в страната. Не последва нищо. Пуснах сигнал с входящ номер в МРРБ, на който още нямам отговор. Има мои жалби до полицията, но пак нищо. Човек няма как да оцелява в този ад. Единственият изход за мен бе да се махна от тази страна“, допълни мъжът.

Костадин Паскалев: В министерствата няма експерти, а само "калинки"

Източник/ци: https://frognews.bg/


Четете още на: http://www.budnaera.com/2007-02/2007-12-29_01.html#ixzz6AjqGqt2i
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792431
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930