Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2020 17:48 - ЗАЩО МУСТАФАТА НЕ Е ИЗГОНЕНА? https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗАЩО МУСТАФАТА НЕ Е ИЗГОНЕНА?

11.01.2020 admin

  image  

Гледам, слушам, чета да има някаква реакция от ГМР или фитката Външна на наглото изявление на краваря Дейвид Хейл, че щели да ни променят Конституцията. Няма! Продължава да се фотка и да плещи глупости!
Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Надявам се да има кой да преведе думата на ГМР и гербопитеките.

България е унизена като третокласна африканска държава. Реакция – никаква! Няма дори смънкано обяснение, че те не искали това да кажат или искане за извинение – официално! Подлогите на краварите не смеят дори да вдигнат поглед, когато ги наритват в лицето пред очите на целия свят!

 

Конституцията може да се променя само от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТ СУВЕРЕНЪТ на тази земя. Която все още е българска, кравари! Нищо, че сте се разположили нагло в нея с военните си бази. Историята показва, че много бързо може да си приберете партакешите и да отпрашите към другата част на планетата. Нима краварският политик иска да обяви на света, че сме напълно подчинена колония? Която върви срещу интересите си, само и само да е угодна на господаря си Чичо Сам?

Недопустимо е подобно нагло изявление да остане без последствия. Всяка една друга държава би връчила незабавно нота на краварското посолство и би изгонила като бясно куче Мустафата, която и без това само се хили неадекватно и се фотка с наместника на Тръмп. А, да, и точи баници. Дали някой е обяснявал на Мустафата, че като посланик е ДЛЪЖНА ДА УВАЖАВА ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО Я ИЗПРАЩАТ! И не може по такъв нагъл начин да се бърка?

И искам да знам С КОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ е обсъждана подобна промяна! За да може да им се повдигне обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

Това, което правят краварите, е да настройват целият български народ срещу себе си. Народ на повече от 13 века, с история, която краварските мозъци дори не могат да осъзнаят! Има къщи и крепости в България, много по-стари от престъпната им държава. И основатели на България са войни, бойци, а не престъпници и леки жени!

ИСКАМ НЕЗАБАВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВРЪЧИ НОТА НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ И ДА ИЗГОНИ АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА! Или да се извинят. Смирено! Защото много са се опитвали да подценяват България. Един даже при опитите си се е превърнал в чаша!

Елена Гунчева

image  



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19842618
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930