Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2020 20:08 - ВИЕ си мерете приказките, г-н кмете! https://www.boec-bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
1



ВИЕ си мерете приказките, г-н кмете! Posted on 15.01.2020

На 08.01. 2020 г. по покана на инвеститора Д. Георгиев в Пловдив се проведе обсъждане на предпроект за изграждане на “ Културно-исторически и обществен център“ за терен в близост до Понеделник пазара с лице към бул. Цар БорисIII Обединител.

image

Пловдив – красив град с нагли управници.

Беше открито от инвеститора с кратко представяне на намеренията за инв.дейност и представяне на екипите, работили по археологическите проучвания там и този на проектанта арх. Стефан Добрев. След експозиция от последния работещ там археолог и арх. Добрев последваха изказвани от гилдията на архитектите в града. Критично настроени към недостатъчната информация, която им е предоставена по темата и кратките срокове да подготвят становище. Проектът съдържа част, касаеща подземна археология, която да остане за ползвателите на комплекс от хотел и жилищни сгради, но достъпна за граждани. Не ясно при какви условия. Нямаше обсъждане. Типично за ГЕРБ. Имаше индивидуални хвалебствени изказвания за инвеститора и ползите за града от него в други културни инициативи. От две агитки в залата приветстваха предложение за заменка или обратно изкупуване от Общината на терена с цел изграждане на Музей на археологията, каквато идея е обсъждана преди години. Инвеститорът запази мълчание. Нямаше формулирани и адресирани въпроси. Агитките са инструктирани само да ръкопляскат, а не да питат. Хвалебствие имаше от хисарския кмет, за който Д. Георгиев е голям инвеститор.

След като заявилите изказвания пред водещият приключиха, излезе кметът З. Димитров. Не, за да заяви обществения и/или общински интерес по проекта или да очертае въпросите за следващо обсъждане, а да каже как в Пловдив се работи и строи. Как винаги ще има недоволни, но те развиват града. В Пловдив нямало дупки… Кмета подменя тотално темата и влиза в типичната за Борисов стилистика и тематика –  „асфалт, магистрали и едни гадове, дето все са недоволни и искат да ми вземат властта”.  В този момент в дискусията се включва  Милена Кишкова – представител на БОЕЦ, зядавайки конкретен въпрос и обръщайки се кмета:  “ Присъствието ви опорочава обсъждането. Вие представлявате престъпна организация (визирайки партия ГЕРБ)“ и той реагира светкавично: „МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ!”

image

Кмета на Пловдив – Здравко Димитров и кмета на България Бойко Борисов.

В залата за секунди имаше конфуз, но се преодоля бързо. Последва закриването! На излизане в непосредствена близост на кмета и право в очите му боец Кишкова му каза : „Нищо непремерено не съм казала. Имаме корумпирана и суспендирана Прокуратура, но БОЕЦ работим срещу това.“ Нямаше реакции. Нито непосредствено, нито пред входа на залата, където повечето участници се бяха събрали  след събитието. Такава е поредната тъжна случка в един тъжен град в една тъжна държава.

image

Милена Кишкова – член на пловдивският комитет на БОЕЦ

НЕ, г-н кмете, ВИЕ СИ МЕРЕТЕ ПРИКАЗКИТЕ! Докато гражданите ви плащаме заплатата, ние ще питам, искаме и изискваме, а вие ще отговаряте! Ще отговаряте пред БОЕЦ на въпросите ни, а пред компетентните институции за извършените престъпления! Краят на властта на мафията е близо, началото на този край идва с оставките на Борисов и Гешев, а след тях, г-н кмете следват и по малките марионетки на мафията. БОЕЦ винаги водим битките си до край!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Управляват ни най-наглите престъпници, които историята ни познава!

ОЧАКВАЙТЕ – в сряда – 15.01 в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком, БОЕЦ ще предсатвим докумнети и информация за ужасяващи фалшификации и манипулации свързани с избора на Иван Геешв за галвен прокурор! Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България! На 23.01.2020г. в 10.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821437
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930