Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2020 19:17 - Ето защо Гешев си избра Пиронева за своя заместничка! (документи) https://www.boec-bg.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 145 Коментари: 0 Гласове:
0



Ето защо Гешев си избра Пиронева за своя заместничка! (документи) Posted on 22.01.2020

Преди три години следовател Бойко Атанасов разкри в интервю  за Биволъ шпицкомандите в прокуратурата за изпълнение на специални поръчки. Структури на пряко подчинение на Цацаров, респективно на Пеевски и Борисов за прикриване на престъпленията на мафията и репресии спрямо неудобните. Начело на шпицкомандата в СГП , а след това и в специализираната прокуратура бе поставен Иван Гешев, доказал верноста си на дебелите и възнаграден с поста зам. главен прокурор, а след това и главен прокурор по лично предложение на Цацааров, разбирайте Пеевски. В шпицкомандата на Гешев тогава са привлечени прокурорите Франтишек, Бецова, Стоев, Пиронева… Последната е набюдател по разследването за АЕЦ Белене и главен герой по още един знаков сигнал на БОЕЦ! Това е сигнала срещу Цветан Цветанов за делата срещу България по негова вина в Страсбург! През 2016г. БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП срещу лицето Цветан Генчев Цветанов, за това, че в качеството си на длъжностно лице – министър на вътрешните работи, чрез свои действия и изказвания е дал основание на съда по правата на човека в Страсбург да осъди България по редица дела, което е довело до щети за държавата по изплащене на присъдените обезщетения и тежко увреждане на авторитета на държавата.

Цветан Цветанов е причинил щети на държавата за милиони! (документи)

В мотивите на съда в Страсбург се посочват конкретни действия на МВР и лично на Цветанов, чрез които са нарушава презумцията за невиновност, както и бруталните и унизителни действия на прокуратура и полиция при извършване на редица арести. Към юни 2016г. Общият размер на присъдените обезщетения, които България трябва да заплати само по тези случаи (операция “Медузите“, “Касоразбивачите“ и други) е над 250 000 лева. Към днешна дата щетите причинени от Цветанов на българската държава вече са в порядък от милиони лева!

image

В своя отговор прокурор Пиронева от СГП потвържадава твърдяното от БОЕЦ, сама посочва, че Цветанов е нарушил член 6 от ЕКЗПЧ, признава, че от това са възникнали щети за държавата – сумите, които е трябвало да заплати, но… “считам, че по ясен и непротиворечив начин се обосновава извода за липса на каквото и да е извършено престъпление“!

ПИРОНЕВА ни казва в официален документ, че Цветанов е нарушил член 6 от ЕКЗПЧ, причинил е щети за държавата в качеството си на длъжностно лице, България е осъдена заради действията му (посочен е персонално в мотивите на съда) в Страсбург да заплати обещетения по тези дела, но НЯМА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И ОТКАЗВА да образува наказателно производство срещу Цветан Цветанов! ! Мотивите са абсурдни!

image

image

image

ТОВА Е „избранника“ на мафията за заместник на главният прокурор! Пиронева е доказала вече, че може да изпълнява поръчките на господарите си и да прикрива престъпленията им. В кочината на Буда, Пеевски, Гешев и Цацаров това са ценни кадри! 

image

Десислава Пиронева избрана от Пеевски и назначена от Гешев за зам. главен прокурор

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

На 23.01. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме в 10.00ч. пред ВСС с искане за Оставките на Гешев и правителството на Борисов и мафията. Ще добавим и още една цел –  ЗАЩИТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ОТ ЕВРОКОМ И СВОБОДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! 

Продължаваме!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824670
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930