Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2020 19:29 - Сбогом, Бойко, пишеш ли оставката? Играта свърши – край, финиш, конец! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
0



Сбогом, Бойко, пишеш ли оставката? Играта свърши – край, финиш, конец! Posted on 25.01.2020

БОЕЦ повлякохме крак на 23.01 и протестите ескалираха! Перничани са днес, в сряда бизнеса излиза срещу поредните мракобесни законодателни промени имащи за цел да смачкат малките и средни фирми и да наложат тотален контрол и пълна диктатура на мафията над бизнеса. Това е погром, който не трябва да бъде допускан! 

image

23.01. – част от групата на БОЕЦ след протеста пред ВСС

image

23.01 Пред ВСС протест на БОЕЦ – ГЕШЕВ Е ВИСШ ПОЗОР

На 23-ти БОЕЦ бяхме сами с няколко десетки граждани пред ВСС. Страхът е голям, но личният пример е заразителен и днес вече хиляди са пред Министерски съвет. В сряда ще бъдем още повече.

image

25.01 пред МС – ВОДА ЗА ПЕРНИК!

БОЕЦ подкрепя всички справедливи протести, както винаги сме го правили вярвайки, че гражданската солидарност е най-силното ни оръжие срещу управвляващата ни мафия! Ще подкрепим и сега протестите на бизнеса и перничани! И то с много ясна цел и условие –

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ! 

Без компромиси, без лъжливи обещания и без преговори и разигравания. Играта свърши, Бойко, край, финиш, конец! Дори и ти май го осъзнаваш вече!

През годините обаче сме се нагледали как опитните ченгета и манипулатори успяват да впрегнат гражданските протести и недоволство вкарвайки ги в капана на някакви срещи и раговори, след които излизат едни хора и изведнъж започват да благодарят на „премиера Борисов“ , който единствено ги бил приел, чул, изслушал, помогнал и тн. Изведнъж палача става спасител. И вместо да им избодем очите на дебелите, им изписваме веждите.

БОЕЦ се надяваме, че гражданите са научили своят урок, че с мафия и престъпници не се преговаря, а единствено се отстояват цели и борят до дупка. Мафията доказано не може да извършва реформи, или да направи каквото и да е в полза на обществото, затова нашата битка има една първа важна цел – изриване на мафията от властта, после следва всичко останало! Каузата ни е чиста и в това е нашата сила! Сега мафията се страхува от нас и сега е момента да се изправим и да отстояваме своите цели до край – ОСТАВКА НА БОРИСОВ! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ! ОСТАВКА НА МАФИЯТА!

БОЕЦ приоваваме всички будни, непримирми и недовлни граждани да подкрепят предстоящите протести и заедно да спечелим битката срещу мафията! И не забравяйте – БОЕЦ означава България Обединена с Една Цел – гражданите да си върнем държавата! 

Продължаваме!

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696918
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031