Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2020 17:58 - Екслузивно! Вижте новата луксозна къща на Лудото Коце, който щял да спасява България от лошите политици в парламента https://www.informiran.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове:
0



Екслузивно! Вижте новата луксозна къща на Лудото Коце, който щял да спасява България от лошите политици в парламента 29.01.2020 Владимир Алексеев България image

Костадин Костадинов от „Възраждане” по известен като Костя Копейкин се представя като „човека от народа”, но рязко повиши стандарта си на живот веднага след като беше кандидат-кмет, а преди това партийката му стигна и до партийната субсидия, благодарение на други хора, които вече трета година се разграничават от него и политическите му амбиции.

Лидерът на хибридната партия „Възраждане”. която така и не е ясно има или няма 200 члена, Костадин Костадинов се е сдобил с тузарски имот във вилна зона на южния бряг на Варненското езеро. Сделката става факт само месец след местните избори миналата есен, на които напористият политик се кандидатира за кмет на Варна с подкрепата на знаковата фигура на БСП Борислав Гуцанов.

Смият Гуцанов се превърна в едно от лицата на вътрешната съпротива в редиците на социалистите, но получи „червен картон“ от съпартийците си заради опитите да издигне протежето си Костадинов за кмет. Впоследствие остана дори извън Общинския съвет на Варна, а Костадинов все пак се яви без БСП и победи кандидата им Анелия Клисарова, стигайки до балотажа вместо нея.

Големият печеливш от предизборната кампания обаче се оказа точно Костадин Костадинов или Лудото Коце, който след смяната на множество партии от целия политически спектър, явно намери подходяща формула за личен успех. Той влезе в кметската надпревара, представяйки се за „човек от народа”, живял и израснал в панелка от крайния квартал, а излезе с чисто нова къща в скъпарска част на вилната зона „Лазур” край Варна.

Сега остава да разберем сметната палата дали ще провери къде са парите от партийната субсидия, които Лудото Коце, Сапунчо или просто Копейкин твърдеше, че дарява, нещо което също е забранено от закона за политическите партии.

Интересен факт е, че сделката е осъществена на 10.12.2019 г. – буквално месец след балотажа. Имотът е вила на два етажа, с веранда, с площ 82 кв.м. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалет на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж.

Апетитният имот в луксозен комплекс е закупен за около 215 000 лв., а продавачът по документи е… червена активистка, близка до Борислав Гуцанов. Името ѝ е Невяна Иванова и се води (на документи) управител на „Медийна компания” ЕООД, чийто собственик всъщност е съпругата на Гуцанов – Моника.

image

По време на изминалата предизборната кампания Костадин Костадинов, добил известност във Варна и с прозвището „Костя Копейкин“, така и не разкри как финансира изобилните си агитационни материали и медийни участия. Ликът му буквално грееше от всеки ъгъл в града, а той по-рано гръмко афишира, че е изхарчил получената партийна субсидия за благотворителност.

Остава въпросът как “скромното” момче от крайния квартал на Варна – „Кайсиева градина”, се е сдобило със средства за нов скъп дом, при положение че доходите му като общински съветник от около 850 лв. не отговарят на този стандарт, а още по-малко на строгите банкови изисквания за теглене на ипотечен кредит. Защото след като беше разкрит, че си е купил тази луксозна къща, въпросният първо отричаше пред всички, че това е истина, впоследствие реши, че е теглил кредит. Но сме на 100% сигурни, че и това е лъжа, поредната му лъжа.

image

Снимки на комплекса и интериора на къщите са публикувани на интернет страницата на агенция за недвижими имоти. Офертата за новия комплекс само на 12 км от топ центъра на Варна вече не е актуална, но предлага „спокойствие и прекрасни панорамни гледки в района и съвременен архитектурен стил на всяка от къщите“.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706309
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031