Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2020 18:52 - Как фондът на Бил и Мелинда Гейтс спонсорира разработката на коронавируса http://glasove.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как фондът на Бил и Мелинда Гейтс спонсорира разработката на коронавируса Автор: Вероника Туркот, zavtra.ru 30.01.2020  Коронавирусът, разпространен в момента в Китай, няма естествен произход. Разработването на такъв вирус е финансирано от Фондация "Бил и Мелинда Гейтс", пише журналистът Ернст Флейшман за портала Anonymous News. През октомври 2019 г. институтът "Джон Хопкинс" прогнозира смъртта на 65 млн. души от коронавирус.

 image

 

На 19 юни 2018 г. финансираният от британското правителство Институт "Пърбрайт" подава заявка за патент на коронавируса. Патентът е издаден на 20 ноември 2018 г. от Европейското патентно ведомство под номер ЕР 3172319А1 и наименование Coronavirus. За създатели на вируса са вписани в патента лицата Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.   

image

 Един от спонсорите на този институт е фондация "Бил и Мелинда Гейтс". На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията "Гейтс", институтът "Джон Хопкинс" и Световният икономически форум организираха събитие в Ню Йорк за политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.

 Един вид учение под името „Събитие 201“, този семинар виртуално постави участниците в центъра на неконтролируем взрив от новия вирус, който стремително, като пожар, се разпространява в Амазония и предизвиква хаос в целия свят. Както съобщава институтът "Джон Хопкинс", при моделирането на епидемия са „загинали 65 млн. души в продължение на 18 месеца“. Демонстрираният на семинара видеозапис излъчва и съобщения на измислена медия, в които се обяснява как устойчив вирус под измисленото име CAPS  парализира търговията и придвижването на хората на планетата, а световната икономика се оказва в ситуация на свободно падане. Удивително, но същото вече виждаме, че сега то се случва реално. Информацията от последните световни новини е, че с цел безопасност се отменят всички пътувания от и до китайския град Ухан. Днес, повече от 23 млн. китайци се оказват изолирани в своите градове, отрязани от външния свят.

 Последствията за световната икономика са само въпрос  на време. Професорът от Лондонския имперски колеж Нил Фергюсън заяви, че смъртността от коронавируса може да бъде съпоставена със смъртността от испанския грип, който отне живота на 20-50 млн. души през 2018 г. Случващото се сега не е учудващо, ако вземем предвид дребния детайл, че Бил Гейтс е фанатичен привърженик на глобализацията. В излъчения видеозапис някой си Том Инглсби от Центъра за сигурност на здравеопазването към института "Джон Хопкинс", предлага за решаването на проблема повече глобализъм. Той казва: „Възникват проблеми, които може да бъдат решени само съвместно между глобалните корпорации и правителствата“. За по-нататъшното участие на глобализма в качеството му на противоотрова на вероятния взрив от заболеваемост, „Събитие 201“ предлага следното:

 Правителствата, международните организации и корпорациите трябва още отсега да планират, как ключовите корпоративни функции ще бъдат използвани при възникването на крупни пандемии.

  • Промишлеността, националните правителства и международните организации трябва да работят съвместно, за да увеличат количеството медицински контрамерки на международно ниво и да обезпечат тяхното бързо и справедливо разпространяване и прилагане по време на тежки пандемии.
  • Държавите, международните организации и глобалните транспортни компании трябва да работят заедно, за да подържат възможността за пътуване и търговия по време на крупни пандемии.
  • Правителствата трябва да предоставят повече ресурси и подкрепа за разработката и производството на ваксини, лекарствени средства и средства за диагностика, необходими по време на сериозни пандемии.
  • Глобалният бизнес трябва да приеме икономическото бреме на пандемиите и да подържа голяма готовност за действие.
  • Международните организации трябва да отделят приоритетно внимание за намаляване на икономическото въздействие и последици от епидемиите и пандемиите.
  • Правителствата и частния сектор следва да отделят голямо внимание на разработките на методи за борба с дезинформациите до започването на борбата със следващата пандемия.

 Всичко това се случва само няколко месеца преди да бъде регистриран първия случай на заразяване на човек от коронавируса. Същите тези глобалисти, на които принадлежи патента на коронавируса и които предсказаха разпространението на вируса, съобщиха, че ще разработят ваксина против смъртоносното заболяване. Според Business Insider, „коалиция, подкрепяна от Бил Гейтс, финансира биотехнологични компании“, които вече разработват ваксина срещу коронавируса.

 Превод: Никола Стефанов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705017
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031