Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2020 19:36 - Кемтрейли - химически следи Автор: humanity21
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 163 Коментари: 0 Гласове:
0



Кемтрейли - химически следи

Автор: humanity21
© Chris Thomas 2011

В края на 2009 г. британското правителство много неохотно призна, че химически засяват атмосферата „като средство за борба с глобалното затопляне“.

Хвърлянето на химикали в атмосферата обаче се датира от много години назад. За повече подробности за тази и основните причини прочетете книга ми, написана с Дейв Морган, наречена „Проект Човешко изчезване“, която съдържа глави и приложения, описващи подробно използването на химикали и биологични агенти или като тестване на оръжия или за контрол на популацията. Вижте също многобройните статии в интернет, които подробно описват видовете химикали, които се изхвърлят в нашата атмосфера от военни и граждански самолети.

Първата употреба на въздушни биологични агенти е от японците през 1941 и 1942 г., когато те пръскат от самолети китайската земя с бубонна чума. Това пръскане от самолети бе забелязано от американските военни, които започнаха свои собствени програми за изпитване върху собственото си население. През 1949 г. американската армия започва 20-годишна програма за симулирани микробни атаки срещу американски градове, провеждайки най-малко 293 теста на открито. Това са първите известни употреби на „кемтрейли".

Ефектът от химикалите е проучен от опити със селскостопански животни, най-вече едър рогат добитък, и това е действителната причина за осакатяванията на животните, за което беше обвинено НЛО. Това няма нищо общо с участието на НЛО, тъй като военното участие е потвърдено от тайно разследване на ФБР, публикувано по силата на Закона за свобода на информацията преди няколко години.

Към тази употреба на биологично оръжие се добавя и умишленото унищожаване на пчелната популация. Пчелите са основните опрашители на планетата, но не са необходими за генно-модифицираните (ГМ) култури. Следователно, що се отнася до ГМ компании, ако няма пчели, няма да растат култури и хората ще се обърнат към генно-модифицираните, за да се хранят. Като личен опит през септември 2009 г. се събудих, като открих, че небето над къщата ми има модел на решетка на химически пътеки. През онзи септември имаше изобилие от плодове и изключително висока популация на оси и пчели. Три дни след решетъчния модел на химическите следи (кемтрейли, кемтрейлс) не можеше да се види нито пчела, нито оса. Списание Nexus публикува мое писмо по време на този инцидент, което доведе до куп писма от други хора, потвърждаващи подобни преживявания. Подобно писмо е публикувано в Nexus през октомври миналата година (2010), написано от някой в ​​Йоркшир, като дава абсолютно същата история - решетъчен модел на химикали с очевидната смърт на пчелите.

Проблемът не се отнася само до пчелите, засегнати са всички насекоми и това е една от основните причини за намаляването на броя на птиците, тъй като няма достатъчно насекоми, за да могат да се хранят. Има прост начин да проверите това. Преди двадесет години, ако шофирахте някъде в селските райони през нощта, трябваше да миете предното стъкло, фаровете и решетката на радиатора на колата, за да изчистите всички мъртви буболечки - това вече не е необходимо, тъй като вече няма достатъчно насекоми, които да причинят този проблем.

 

И така каква е целта на кемтрейлите?

Изглежда има няколко причини, освен тестовете на биологично оръжие.

От някои от докладите за химичен анализ, които прочетох, някои от химикалите са специално създадени за намаляване на плодородието на почвата. С други думи, за унищожаване на производството на хранителни култури. И отново това изглежда се свързва с желанията на ГМ компаниите.

Съществува обаче и въпросът за контрола на населението. През 1992 г. Конференцията на ООН за околната среда и развитието се проведе в Рио де Жанейро. Вследствие на тази среща на върха излезнаха „Договор за биологичното разнообразие“ и „Агенда 21“.. Заявената цел на тези програми е да се намали световното човешко население до „устойчиви 500 000 000” (петстотин милиона). Като се има предвид, че официалната цифра на световното население е определено около 6 500 000 000 (шест милиарда и петстотин милиона), това означава, че населението на света трябва да бъде намалено с 6 млрд. души до 2050 г. - датата, посочена на срещата на върха - това е 350 000 души на ден или 128 милиона на година.

Начинът, по който работят кемтрейлите по отношение на срещата на върха в Рио, е да направят хората податливи на болести. Разпръскваните химикали са създадени, за да дадат на хората „първата половина“ на заболяване - например, някои от химикалите съдържат химикали, които засягат белите дробове. Тази белодробна слабост прави тялото по-възприемчиво към заболявания като птичи грип и свински грип. „Втората половина“ на тези заболявания ще бъде дадена или чрез допълнителни химикали или чрез ежегодни ваксинации срещу грип.

 

ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ КОНТРОЛА НА КЛИМАТА

От 1850 г. непрекъснато се покачват глобалните температури; това е безспорен факт. Причината за това покачване на температурите обаче не е антропогенна (създадена от човека).

Въпреки прословутата „графика на хокейния стик“ на Ал Гор (която е юридически доказано фалшива - Ал Горе „осреднява“ реалните цифри, за да даде умишлено подвеждаща графика), която повечето хора предполагат, че показва действителни климатични промени, истината е (от официални данни и данни на Met Office), че когато температурите започнаха да се повишават около 1800 г., причината за покачването се дължи на повишената слънчева активност.

Между годините от около 1450 до 1850 г. средната глобална температура е била  под нулата. През 1850 г. температурата започва да се покачва над нулата и продължава да се изкачва до 2000 г., където температурите спират да се покачват. След 2000 г. глобалните температури всъщност леко паднаха - само с около 0,1 градуса - така че нямаме „неудържимо глобално затопляне“, причинено от човешкото производство на въглероден диоксид, това, което имаме, е увеличаване на активността на Слънцето от началото на 1800 г. и тази засилена активност на Слънцето спря през 2000 г., когато Слънцето навлезе в период, известен като „минимум на Маундер“ - прочетете книгата ми „Синтез” за повече подробности по този въпрос. Международната мрежа „Приятелите на Земята” представи свои собствени данни за годишното производство на въглероден диоксид и откри, че „човешките дейности“ произвеждат около 26 млн. тона, докато Земята естествено произвежда около 980 тона.

Британското правителство заяви, че „химически сеят" атмосферата за борба с глобалното затопляне. Основната съставка на това „засяване” е водна пара или другото име, облаци. Аргументът е, че с увеличаване на облачното покритие глобалното затопляне може да се пребори, като отразява топлината на Слънцето обратно в космоса. Но облачният покрив всъщност причинява глобално затопляне чрез хващане в капан на горещ въздух близо до земната повърхност. Като пример, помислете за зимна нощ, небето е ясно и имаме силен студ. На следващата нощ е облачно, но няма мраз, тъй като облачната покривка действа като завивка и задържа топлината близо до повърхността – запознайте се с доклади и проучвания от такива като професор Дейвид Белами за повече подробности по този въпрос.

Така политиката на британското правителство за засяване на облаци няма да се бори срещу глобалното затопляне, а всъщност ще го увеличи. Защо биха искали да правят това? - За да ни накарат да повярваме, че глобалното затопляне се случва и че всички останали нелепи политики, които вървят с техните стратегии, са необходими и да ни държат в състояние на страх - населението, живеещо в страх, лесно се манипулира, здравето им страда и процесът на реинтеграция на съзнанието се забавя, ако не и спрян.

 

ОБОБЩЕНИЕ: ПРИЧИНАТА ЗА КЕМТРАЙЛИТЕ Е КОНТРОЛ НА НАСЕЛЕНИЕТО И В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ КОНТРОЛА НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРОМОТИРАНЕ НА ГМ КУЛТУРИ.

В допълнение към използването на кемтрейли има флуориране на питейната вода. Това не е естествен калциев флуорид, както повечето вярват, а химически произведен натриев флуорид (хексафлуоросилициева киселиа), известен канцероген и причина за много други здравословни проблеми. Той е по-токсичен от оловото.

Увеличената употреба на фармацевтични лекарства, за които се знае, че са вредни. Британската медицинска асоциация заявява, че във Великобритания 250 000 души годишно са хоспитализирани от лекарствени реакции, от които 10 000 умират всяка година. Американската медицинска асоциация (АМА) посочва, че в Америка 136 000 души умират всяка година директно от неблагоприятните ефекти на предписаните лекарства. АМА също така заявява в своето 5-годишно проучване, публикувано през 2008 г., че медицинското лечение (от всякакъв вид) е отговорно за убийството на 2 ѕ млн. души годишно само в Америка. Даденото лечение е глобално; глобалната смъртност вероятно е най-малко 10 милиона. Това е доста далеч от клетвата на Хипократ – „Първо не вреди!”.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851166
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930