Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2020 18:11 - Измамата „ГЕШЕВ“! Нито един внесен обвинителен акт, само СПОРАЗУМЕНИЯ с престъпници! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 180 Коментари: 0 Гласове:
0



Измамата „ГЕШЕВ“! Нито един внесен обвинителен акт, само СПОРАЗУМЕНИЯ с престъпници! (документи) Posted on 01.02.2020

Иван Гешев не е внесъл НИТО ЕДИН обвинителен акт  за седем години по време на „работата“ си, като прокурор в Софийска градска прокуратура! ЕДИНСТВЕНО е сключвал СПОРАЗУМЕНИЯ с престъпници! 

image

По време на номинирането и изслушването на Иван Гешев в качеството му на  кандидат за главен прокурор пред ВСС и българското общество бяха представени данни, потвърдени от самият него, че той има внесени в съда 230 обвинителни акта, като по тях са осъдени 233 души! БОЕЦ изпратихме свои Становище и Въпроси до ВСС през септември 2019г., които бяха публикувани на сайта на Съвета. Питахме конкретно за неговата дейност и сключените от него Споразумения с обвиняеми лица! И въпреки, че ВСС публикува на сайта си официалният отговор на Гешев до БОЕЦ, в него нямаше нито един конкретен отговор на зададените от нас въпроси! По време на процедурата по избор на нов главен прокурор, председателят на ВКС и член на ВСС,  съдия Лозан Панов зададе допълнителни въпроси за професионалната кариера и постигнати резултати от единственият кандидат Иван Гешев, но и на него му бе отказан отговор

БОЕЦ зададохме своите въпроси до ВКП използвайки правото ни по Закона за достъп до обществена информация и след мълчалив отказ на СГП, ОСЪДИХМЕ ПРОКУРАТУРАТА да ни предостави исканата информация!

След съдебното решение СГП бяха принудени да ни отговорят и Емилия Русинова, шефката на Софийска градска прокуратура ни изпрати частична справка по зададените въпроси! Получената информация е меко казано скандална! Тя бе огласена от предсатвители на БОЕЦ  в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком и от нея става ясно, че за периода 2009г. – 2016г. когато е работил, като прокурор в СГП, Гешев има общо внесени 20 (двадесет) „прокуроски“ акта и по тях са осъдени 27 (двадесет и седем) лица! ОТКАЗВАТ да ни предоставят информация за сключените от Гешев споразумения, като очевидно, част от „осъдените” са именно и тези, с които е сключвал споразумения и те са с условни присъди!

image

image

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ?

Проблемът става виден, след като тези данни се сравнят с представените пред ВСС данни за дейността на Гешев при неговото номиниране и избор! В специален доклад (публикуваме част от него, като той е публично достъпен на сайта на ВСС) се цитират други данни – за периода – 2006г. – 2016г. прокурор Гешев има внесени в съда 230 акта и по тях са били осъдени 233 лица! ДЕСЕТ ПЪТИ са завишени данните! Има малко разминаване в периода, защото на нас от СГП ни отговарят за 2009 – 2016, а там се цитира 2006-2016г, защото от 2006 до 2009г Гешев е бил в районна прокуратура, където няма внесен нито един обвинителен акт!

image

image

Това не е просто манипулация, или интерпретация на някакви данни, както при изборите например, защото тогава би трябвало да имаме някаква реална основа, която да интерпретираме. Тук става дума за тотална фалшификация и лъжа! Просто са си измислили тези резултати, за да представят Гешев, като някакъв суперпрокурор, а той всъщност е абсолютен позор! Този скандал няма аналог в съдебната история на България! Имали сме  случаи на калинки с фалшиви дипломи, но това е по-лошо! Сега имаме фалшив главен прокурор! Именно фалшивите данни за неговата дейност са най-силният аргумент за номинацията на Гешев, както става ясно от доклада на Атестационната комисия на прокурорската колегия към ВСС!

ОСТАНАХА БЕЗ ОТГОВОР РЕДИЦА ВЪПРОСИ!

ЗАЩО ние питаме за броя внесени от Гешев ОБВИНИТЕЛНИ АКТОВЕ, а прокуратурата ни предоставя информация за внесени от него в съда ПРОКУРОРСКИ АКТОВЕ?

ЗАЩО не ни отговарят и не предоставят информация за броя на сключените от него СПОРАЗУМЕНИЯ?

ЗАЩО прокуратурата потъпквайки Закона пази омертата за дейността на Гешев?

Какво крият? ВЕЧЕ ЗНАЕМ!

БОЕЦ публикуваме ВСИЧКИ ВНЕСЕНИ ОТ ИВАН ГЕШЕВ „АКТОВЕ” В СЪД! НЯМА НИТО ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! САМО СПОРАЗУМЕНИЯ! 

image

image

image

image

image

Тази информация е събрана по повод изготвена Справка, подписана от административния ръководител на СГП, Емилия Русинова във връзка с ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ПРОКУРОР ИВАН СТОИМЕНОВ ГЕШЕВ и получена от БОЕЦ от наш източник.

От справката съдържаща 19 (деветнадесет) внесени от „прокурор“ Гешев „прокурорски актове“ в българския съд разбираме, че по време на седемгодишния си престой в СГП

ГЕШЕВ НЯМА НИТО ЕДИН ВНЕСЕН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! ВСИЧКИ „АКТОВЕ“, КОИТО Е ВНЕСЪЛ ГЕШЕВ, КАТО ПРОКУРОР В СЪДА СА СПОРАЗУМЕНИЯ С ОБВИНЯЕМИ ЛИЦА! 

100% СПОРАЗУМЕНИЯ – НИТО ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! 

Точно за това още преди години БОЕЦ нарекохме Гешев „СПОРАЗУМИТЕЛЯ НА МАФИЯТА! А как точно се правят тези „споарзумения“ стана ясно от публикуваните в Биволъ аудио записи от срамните пазарлъци на Гешев с обвиняемите по делото „НЕДОСЕГАЕМИТЕ“! В голямата си част тези лица са обвинени за тежки престъпления, включително и за данъчни и финансови престъпления срещу данъчната система за милиарди! Разследванията са водени от други прокурори, следователи и служби, които им повдигат и обвинения, а благодарение на Гешев тези хора се спазаряват с прокуратурата и получават минимални и най-често условни присъди, като нанесените на държавата щети остават невъзстановени, а милиардите потъват в джобовете на мафията и прокурорите-споразумители!  ТОВА СА ПЕНСИИТЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ЗА ГОДИНИ! Освен сключването на споразумения с обвиняемите, Гешев шрекратява и много досъдебни производства, като така осуетява наказателното преследване срещу тях.

Именно във връзка със сключените от Гешев споразумения с ‘Недосегаемите“, БОЕЦ публикувахме още на 13.10.2019г. редица документи, които доказват щетите нанесени на държавата от споразумителя Гешев и конкретно как той обслужва интересите на обвиняемите за сметка на обществения интерес!

БОЕЦ публикуваме документи уличаващи Иван Гешев в неправомерни и престъпни действия в интерес на НЕДОСЕГАЕМИТЕ и срещу общественият интерес!

От  документ – таблица, (публикувани от БОЕЦ) изготвена от ВКП  Е ВИДНО, че Иван Гешев е предложил СПОРАЗУМЕНИЕ със Желяз Иванов и Ивайло Йорданов от „Недосегаемите“ , което е отхвърлено от съда, защото НЕ Е ВЪЗСТАНОВЕНА ЩЕТАТА НАНЕСЕНА НА ДЪРЖАВАТА! Съдът връща споразумението на прокуратурата! Гешев прекратява производството. В справката за действията на Гешев през 2017г. изрично се посочва, че причината за неодобрението от съда за предложените от Гешев споразумения с Желяз Иванов и Ивайло Йорданов от НЕДОСЕГАЕМИТЕ е НЕВЪЗСТАНОВЕНИТЕ ЩЕТИ НА ФИСКА В РАЗМЕР НА 1 969 000 лева! Самото внасяне на подобно споразумение без да е възстановена щетата е неправомерно! Пример как Гешев за пореден път нарушава закона в интерес на МАФИЯТА! 

В България, а и вероятно в целия цивилизован свят НЯМА друг такъв „прокурор”, който за седем години „дейност” да не е внесъл НИТО ЕДИН обвинителен акт! Затова БОЕЦ казваме, че ГЕШЕВ НЕ Е ПРОКУРОР! Прокурорите защитават обществения интерес, като повдигат обвинения на извършителите на престъпления, прокурорите са ОБВИНИТЕЛИ, а Гешев е СПОРАЗУМИТЕЛ! Медиатор на мафията в защита на нейните кадри! От документите разбираме също, че въпреки споразуменията на конвейер, в които се е специализирал Гешев, българският съд ОТХВЪРЛЯ ЧАСТ от тях!

ИЗМАМАТА „ГЕШЕВ”

Така можем да наречем този мегаскандал. На върха на прокуратурата чрез фалшификации и манипулирани данни е поставен от мафията човек, чиято единствена дейност в неговата професионална „кариера“ е била да сключва споразумения с престъпници обслужвайки техния интерес! Това е най-тежкият скандал в съдебната история на България. Цялата кариера на Гешев и неговото назначаване на поста главен прокурор са доказателство, че той е бил внедрен в съдебната ситема от същото мафиотско статукво, което инсталира и Цацаров, и Борисов, и Пламен Георгиев и всички останали марионетки на мафията! С единствената цел и задача  да защитава интересите на мафията! Да сключва споразумения с мафиоти и престъпници, да използва прокуратурата, като бухалка срещу непримирмите и неудобните и да пази своите господари! 

Гешев е позор! Гешев е срам! Гешев и неговият избор са най-срамното престъпление за последните десетилетия, своеобразно дъно и олицетворение на превзетата държава и съдебна система от мафията и Пеевски!

НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ПОСТА, ЗАДЪРЖАНЕ И ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ НА ИВАН ГЕШЕВ за фалшифицираните данни за неговата дейност и множеството доказателства за нанесените щети на държавата от сключените от него споразумения с обвиняеми лица! Това е единственият ход! БОЕЦ не приемаме оставки и консулско назначение за Гешев! Не приемаме и евентуален „битов инцидент“ с Гешев след неговото разобличаване! Отстраняване, съд и затвор! Това е нормалната процедура във всяка правова държава, в която има реално правосъдие и справедливост.

БОЕЦ  призоваваме всички български граждани, свободни медии и независимите магистрати вътре в съдебната система, за общи, масови и безсрочни действия и протести до отстраняването на Гешев, като единствен начин да измием този срам и позор от лицето на българската държава и общество!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

 

 

Публикувано в Актуално



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808092
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930