Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2020 19:22 - От България за Америка!! https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
2



От България за Америка!!

05.02.2020 admin

  image  

Уважаема лельо Херо, пиша ти във фейсбук, защото за нас българите тук се случва всичко важно, пък и защото няма никакъв смисъл да ти пиша другаде, понеже както на теб, така и на цялото ви двулично “Хамериканско” Правителство НЕ ВИ ПУКА ЗА НАС!
Пиша ти, за да те уведомя ( понеже Ти с всичките си средства, технологии, агентури и фондацийки явно не знаеш), че поне 80% от Управленците на нашата клета България в последните 25 години са били, са и ще бъдат КОРУМПИРАНИ до гроб!
Сигурно не си чувала за Делян Пеевски, нито за Ахмед Доган, за Йордан Цонев, грам не знаеш кои са Софиянски, Надежда Михайлова, Симеончо, Станишев, Гергов, Румен Петков, Румен Овчаров,Яне Янев, Бареков, Кънев, Атанасов, Костов, Бакарджиев,Сидеров, Симеонов, Каракачанов, Цветанов, Борисов, Курнелия, Радев, Христо Иванов,Вальо Златев, Домусчиев, Божков, и всякакви техни разклонения, не знаеш “ КОЙ” сложи Цацаров и този поплювко Гешев, не знаеш и кои и на кои хора са Фирмите, които строят магистралите, които санират блокчета, които правят площадите, които работят само и единствено за сметка на данъкоплатците?
Знаеш ли, Херо
Толкова сте двулични и вие, както и онези Евро- Педали, които също като теб “ УЖ” не знаят кои са гореизброените и какво правят от 25 години, че чак сте смешни, жалки и отблъскващи за нормалните хора ( въпреки усилията, които правиш, за да научиш езика ни)!
Та, мила ми Херо, ща та замоля, ако ти е удобно, да вземете да си вземете всичките боклуци, които с години обгрижвате в нашата земя, вземете ги с фирмите им, с парите им, с всичките им политически умения, вземете ги с придружните им медии, с политолозите им, журналистките им, даже и Недялко си вземете и директно си ги закарайте в Америка, за да ви вдигнат и на вас жизнения стандарт, да ви оправят икономиката, магистралите, да ви разказват всяка сутрин как тънете в разкош, нищо че хората нямат и идея за тези неща!
Вървете където искате, в Европа, в Америка, в Дубай, ние ще ви прежалим, ще прежалил и парите, които нашите Политици ни откраднаха ( а вие им помогнахте да изперат), ще прежалим всичко и ще се възстановим, само се хванете и се махнете!!!
Само това те моля, Херо, само това, да ни отървеш от тази Чума, вярно, Наша си чума, но и от вас отгледана!
Писна ми всякакви разбирачи от къде ли не, да ми обясняват какво се случва в моята България, да ми фаворизират удобни на тях Корумпирани политици и да анатемосват други!
Това е България, а тази България е на почти 1400 години!
България я е имало векове преди “ Хамериканците” да избият Индианците, преди Русия , преди 80% от Еврогейските държави и бъдете сигурни, че ще я има на пук на вас и на всички, като вас…

Иван Иванов




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809511
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930