Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2020 18:03 - Лекар от ДС пред Lupa.bg: Ще загинат милиони от коронавируса http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 118 Коментари: 0 Гласове:
0



Лекар от ДС пред Lupa.bg: Ще загинат милиони от коронавируса   image

"Коронавирусът съвсем не е случаен, а за неговото появяване се знаеше още в края на 2019-та, когато имаше първоначални индикации. Още към края на октомври комуникирах с мои колеги от Китай, които споделиха притесненията си и какви са очакванията за пораженията този път", сподели пред Lupa.bg 65-годишен лекар, който е практикуващ от доста време. Самият той държи името му да се запази в тайна, тъй като преди години е вербуван за работа от ДС, но отказва да донася и остава на по-ниско ниво в професията, отколкото някои негови колеги.

"В Китай се съмнявали, че това е химическо оръжие, което има за цел да нанесе големи щети на азиатците, които се опитват да бъдат регулирани по определени начини. За съжаление коронавирусът е бил изпускан регулярно, поетапно, а мащабът му тепърва ще става още по-голям. Очакванията са за загинали милиони от него!", допълва медикът.

   

"От доста време съм в бранша, видял съм доста, имам доста контакти по света от пътуванията ми по различни симпозиуми и семинари. Този път наистина китайските ми приятели и колеги са доста притеснени. Не могат все още да изолират вируса, а изследванията продължават. Прогнозите им са, че ще отнеме поне 4-5 месеца, докато се открие адекватна ваксина, и още поне два месеца, докато успеят да видят дали тя може да му противодейства. За това време изчисленията показват, че ще измрат много хора - прогнозите са зи милиони! Самият вирус е насочен да атакува слабите имунни системи, каквито са на по-възрастните хора и на малките деца.

На хората между 30 и 55 години организмът е укрепнал, там трудно ще пробие, ако нямате някакво специфично заболяване. За разработването на ваксината ще бъдат наляти милиарди, а от всичко това ще спечели фармацията - там вече доволно потриват ръце. Не случайно епидемията тръгва от Китай - най-многолюдната държава в света. Съвсем скоро очаквам да има бум на заразени в Индия, както и в голяма част от африканските държави, където медицинското обслужване и хигиената са на много ниско ниво, да не кажа почти нулево", сподели пред Lupa.bg лекарят.

"За Европа? Не знам, честно казано... Не знам какво да прогнозирам, но се надявам нещата да се овладеят бързо и поне да бъдат стопирани в ранен етап. Защото плъзне ли коронавирусът, ще се получи ефектът на доминото, всичко ще стане лавинообразно", прогнозира той за финал.

  • СЗО изисква всички държави да премахнат ограниченията за пътуване и да позволят на (заразените) китайци да влязат във всяка страна ...
  • Китай с два броя пандемични данни? "Изтекла" инфо: Заразени на 01/02 154,023 при обявени 14,446; смъртните случаи: 24,589 при обявени 304
  • image
  • Д-р Франсис Бойл: Коронавирусът е "нападателно биологично оръжие"
  • Броя на инфекции в Китай изкуствено ЗАНИЖЕН с 90%7 год. затвор за издаване на информация
  • Умрелите от коронавирус в Ухан са товарени в автобус и откарвани "директно в крематориума"
  • От Ухан: Хората болниците са пренатоварени с пациенти. Хората „седят и чакат да умрат“.
  • N95 маските БЕЗПОЛЕЗНИ, Коронавирусът навлиза в тялото през очите, предупреждава заразен лекар в Ухан, Китай
  • Бруталното китайско правителство решава да пожертва милиони, за да спаси 11 града
  • Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците (ВИДЕО)
КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/


Четете още на: http://www.budnaera.com/2007-01/2007-04-21_04.html#ixzz6DBryRKNT
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808818
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930